vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

Pika
Jutri grem na Pokljuko tečt. Morda kdo ve, so proge uki urejene? Tudi izven Rudnega polja? Hvala, Pika
Uporabniški avatar
 izyemna
Na Rudnem polju klasika ni potegnjena. Je pa na planini Javornik narejena cca 1 km proga. Do tja prides tako, da na Mrzlem studencu zavijes sproti Kranjski planini, pri naslednjem odcepu (za Medvedovo konto) pa gres levo. Cesta je prevozna, a ponekod poledenela.
Veliko tekaskih uzitkov! :D
 kluzo
Na pokljuki je urejen samo "biatlonski krog", v unoi smer kamor gre pokljuški maraton pa ni urejeno še nič (preverjeno 25.12.), ampak je vseeno super za tečt.
Sem se pa oglasu zato, da ti povem, da boš mel jutri (30.12.) manjši problem, ker je na sporedu biatlonska tekma - poglej na strani www.biathlon-pokljuka.com.
 Kalisnik
Zanima me če bo kakšen problem iti na Viševnik v nedeljo? Zaradi biatlonskih tekem :?: Da ne bom naletel na kašno zaporo ceste al pa kej podobnega? Če ma kdo kake izkušnje s tem kar na plano z njimi
Uporabniški avatar
 dejc
Ti kr pejd na Viševnik. Nobenih problemov z zaporo ceste ne boš imel. Je pa problem parking na Rudnem polju, k je kr dost naroda.
Moj nasvet: Dovolj zgodaj bo treba bit na Rudnem polju, da ne boš še več pešačil, kolkr je treba. :lol:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hojla druščina,

danes sem preživel lep dan na Pokljuki, kjer sem si med drugim ogledal tekmovanje v biatlonu.

Srečal sem tudi dva naša forumovca, ki sta bila tam službeno:

Slika
Bine

Slika
BoF

Za tiste, ki ste zamudili ogled tekme v živo, prilagam nekaj FOTK .

Če že nisem mogel teči na dilcah, sem vsaj lahko gledal. Upam, da bo še letos padlo kaj snega in bomo lahko tekli tudi na Pokljuškem maratonu.

Lepo tekajte!

MatjazV
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hojla,

tudi danes je bilo super na Pokljuki. Imeli smo celo sonce in naša Tadeja je dobila kolajno.

Slika

Res se je splačalo ogledati ta smučarski spektakel. Del tega kar se je dogajalo, si lahko ogledate na priloženih FOTKAH.

Sem pa zvečer uspel odtečt še svojih 18 km. Jutri pa počitek.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 BoF
Bravo paparaco!!! Ha, ha, ha... :cast:
Uporabniški avatar
 želva
Kako pa je bilo poskrbljeno za gledalce na Pokljuki. Pred par leti nisi mogel nikakor k progi/npr. na motokros ali mesnovec), prišel si samo na tribune pri strelišču vendar nisi imel pojma kdo je streljal in koliko je zadel (mene pač bolj zanima tek kot streljanje) pa tudi parkirati smo morali daleč spodaj. Ali je bilo letos kaj bolje ?
LP
Uporabniški avatar
 želva
Kako pa je bilo poskrbljeno za gledalce na Pokljuki. Pred par leti nisi mogel nikakor k progi/npr. na motokros ali mesnovec), prišel si samo na tribune pri strelišču vendar nisi imel pojma kdo je streljal in koliko je zadel (mene pač bolj zanima tek kot streljanje) pa tudi parkirati smo morali daleč spodaj. Ali je bilo letos kaj bolje ?
LP
Uporabniški avatar
 MatjazV
želva napisal/-a:Kako pa je bilo poskrbljeno za gledalce na Pokljuki. Pred par leti nisi mogel nikakor k progi/npr. na motokros ali mesnovec), prišel si samo na tribune pri strelišču vendar nisi imel pojma kdo je streljal in koliko je zadel (mene pač bolj zanima tek kot streljanje) pa tudi parkirati smo morali daleč spodaj. Ali je bilo letos kaj bolje ?
LP

Če sem prav videl, so imeli gledalci dostop do glavne tribune in neposredno okolico, v bližino strelišča pa ne.

Tisti z VIP vstopnicami smo imeli dostop tudi v bližino strelišča. To je tudi razlog, da sem lako posnel nekaj zanimivih fotk med strelskimi nastopi kot tudi dogajanje v zakolisju, po tekmi.

LP

MatjazV
 biatlonc
sem mlajši tekmovalec v skupini starejših dečkov biatlon je zanimiv šport aja sem pa iz ihana kakor bauer klemen in teja gregorin njen oče je moj trener je dober trener :D na pokljuki je pa meni zelo všeč ko sem prestopil iz teka na biatlon je bilo težko zdaj pa tam uzivam zaradi tega sem zamgal v pokalu slovenije v biatlonu lani letos ciljam čim višje :D
Uporabniški avatar
 Cowboy
vejic se še niste učili v šoli?
 007
Že v redu, samo vseeno malo pojdi tudi v šolo, da boš znal kakšno vejico postaviti!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA