vse o teku na smučeh - tehnika, treningi, proge, oprema, ...

Moderator: pryks666

Uporabniški avatar
 rebolj
Kakšno je stanje v Planici oz. Tamarju?
Zanima me, če so proge potegnjene.
Mislim , da bodo za to domačini en dva tri poskrbeli ... :D
Uporabniški avatar
 EVicA
Baje so proge že narejene ........ od Podkorna do Tamarja. :clap:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Resno razmišljam, da grem v sosboto v Tamar in odtečem dve dolžini. Bo pa treba pred tem še namazat smučke, samo ne vem, komu naj jih nesem, da jih spegla???
Uporabniški avatar
 MatjazV
No, smučke so namazane in pripravljene za jutrišnji tek. Zjutraj, predvidoma ob 9.30 odhajam proti Planici. Če je še kdo interesent naj se javi. Vremenska napoved je naravnost idealna.

LP

MatjazV
Uporabniški avatar
 miro
Danes naredil samo dva kroga po "planiških" terenih, bilo je odlično , samo malo preveč se nas je drenjalo po terenu :) . Mi je pulz kar narastel , pa še zadihal sem se, zato sem se odloči , da ne rinem še v Tamar,- pa kakšen drug dan.
Se vidimo!?
Lp
Uporabniški avatar
 meduza
Proga od Kranjske do Tamarja je urejena.
Sneg odličen
Tudi zelo obiskano je
Uporabniški avatar
 lojzeP
meduza napisal/-a:Proga od Kranjske do Tamarja je urejena.
Sneg odličen
Tudi zelo obiskano je

danes v kr.gori odlično. vreme krasno, dilce letele BP ( hvala stari ), proge lepo urejene. naval bil zelo velik, tako, da so parkirišča frezali zasproti :? investicija v ženino in hčerino opremo končno upravičena :roll:
Uporabniški avatar
 softi
Res je bilo fino danes v tistih koncih. Gužve ni bilo pretirane, vsaj dopoldne ne. Temperatura ravno pravšnja. Smučke so letele ko namazane (spet hvala Stari-mojster obvlada zadevo). Edina stvar, ki je en mejčken zmotila , so bli pa blago iritabilni precej številčni sprehajalci, ki so zagrizeno korakal direkt po sredini proge (Kranjska-Rateče) :evil:. Očitno se pr temu ne da nič pomagat....
Drgač pa toplo priporočen obisk tistih koncev!

:D
Uporabniški avatar
 MatjazV
Bilo je super!!!

Slika

Lepo vreme, urejene proge, veliko snega...

Da se vam malo sline pocedijo, si lahko ogledate še nekaj FOTK

MatjazV
Uporabniški avatar
 INOT
Kranjska gora-Tamar še vedno gooood :D
Uporabniški avatar
 Lumihiutale
INOT napisal/-a:Kranjska gora-Tamar še vedno gooood :D

Super! Komaj cakam... Sobota & nedelja, I'll be there :D
Se vidimo na progah...
Uporabniški avatar
 lojzeP
jutri dopoldne bomo spet prisotni v kr.gori. a je kak(a) kandidat(ka), da gre delat družbo ( pa gledat, da se ne zgubim :? ) v smeri rateč in nazaj :idea:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA