Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Gorski tekač napisal/-a:
T1 napisal/-a:Jožko,

a ste razmišljali, da bi maraton za en dan prestavili?

LPT1

Mislim, da bi bila velika škoda, da se maraton prestavlja, saj bi bilo potem polovico manj tekačev.
Za vse bodo razmere iste.

Saj me ne skrbi dež, pač pa možne nevihte. Če treska, ni pametno hoditi po izpostavljenih mestih (Kobla, Črna prst, Porezen).
Vsem ki se boste udeležili tega pravljičnega Maratona želim lahke noge in čim lepše razglede. Jožko tebi pa čestitam za neumorno delo ki ga opravljaš s svojo ekipo, da se lahko mi tekači zapodimo po teh lepotah. Če ne bi bil na UltraBalatonu bi si sigurno ta vikend segla v roko. :)

Lep pozdrav
Pozdravljeni spoštovani prijetelji GM4O!
Vreme za jutri res ni obetavno, pa vendar maratona ne morem odpovedat. Ves ta stroj je v pogonu in vse je skoraj že pripravljeno. In sam vam po pravici povem da trdno verjamem da ta sodni dan, ki je napovedan za jutri ne bo zadel v celoti prav naše prelepe Baške grape. Vse, ki se boste udeležili maratona pa seveda prosim, da pazite nase in na sotekače, da pomagate drug drugemu in naj bo ta Naš maraton vzgled sodelovanja, volje in trme, ki nas Graparje drži pri volji, da vztrajamo v teh naših prelepih grapah in gorah nad Baško grapo.
Mi se bomo potrudili in vam pomagali po najboljših močeh tako na progi, kot na cilju. Prosimo Vas za strpnost in sodelovanje še bolj pa to, da res pazite nase na svoje prjatle in da v skrajni sili tek tudi prej zaključite.
Vse, kar je pripravljeno moramo pojesti in popiti pa naj bo kar hoče.
Pozdravljen Jožko,
se strinjam s tabo, tisti tam zgoraj ima še vedno večjo moč, ampak to nas ne bo ustavilo. Doživeti hribe nad Grapo v dežju, mrazu in vetru bo vsekakor svojevrsten (nov)izziv. Potrebno pa bo biti izjemno pazljiv predvsem pri teku navzdol, kajti razmočen teren bo zahteval veliko večjo previdnost, kakor ob suhem vremenu.
Pridem, potem pa bo, kar bo, upam, da se vidimo zvečer na PB. :drink :drink :drink
:laola
Jožko napisal/-a:Pozdravljeni spoštovani prijetelji GM4O!
Vreme za jutri res ni obetavno, pa vendar maratona ne morem odpovedat. Ves ta stroj je v pogonu in vse je skoraj že pripravljeno. In sam vam po pravici povem da trdno verjamem da ta sodni dan, ki je napovedan za jutri ne bo zadel v celoti prav naše prelepe Baške grape. Vse, ki se boste udeležili maratona pa seveda prosim, da pazite nase in na sotekače, da pomagate drug drugemu in naj bo ta Naš maraton vzgled sodelovanja, volje in trme, ki nas Graparje drži pri volji, da vztrajamo v teh naših prelepih grapah in gorah nad Baško grapo.
Mi se bomo potrudili in vam pomagali po najboljših močeh tako na progi, kot na cilju. Prosimo Vas za strpnost in sodelovanje še bolj pa to, da res pazite nase na svoje prjatle in da v skrajni sili tek tudi prej zaključite.
Vse, kar je pripravljeno moramo pojesti in popiti pa naj bo kar hoče.

Tudi jaz sem se sprogramiral za štart jutri ob 8:00 zjutraj. Če se bo pokazalo, da današnja vremenska drži, se bom na pot podal z manjšim nahrbtnikom. Notri pa kaka toplejša cota, pa eni lažji gore-tex gležnarji. Za primer, če bo po grebenih res sneg. Naj bo, kar če, bom dal vse od sebe, da pridem v osmih urah na cilj. 8)
lp vsem, Štefan
Jej, kaku dejla prebava danes...Še namesto jutri, ko bo blokada...

Jast sem rekla, da bom vidla jutri, kaj in kako. V PB pa vsekakor prideva.
Predvsem ne bom silila z glavo skozi zid.
Če ne bo šlo, pač ne bo šlo.

Saj bo drugo leto še čas.

We will see...

Že sedaj pa rečem le to, da ne poznam še besed, s katerimi bi dovolj močno povedala, kakšno hvalo si zasluži prav vsa ekipa, ki se trudi za jutrišnji dan. Res ne!
Vremenska napoved: V gorah bo oblačno in megleno s padavinami. Predvsem v Julijskih alpah se bo meja sneženja čez dan lahko spustila do nadmorske višine okoli 1500 m. Predsvem v sredogorju bo pihal zmeren severovzhodni veter. Na Kredarici se bo temperatura čez dan lahko spustila malo pod ledišče. Na Kredarici bo lahko padlo tudi pol metra snega.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA