Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

khm...ja, ne bom nič rekel, tiho pa tudi ne bom =)

15.9.2012 - 17.00 - Petrovo Brdo, napadamo 3x GM4O...če je še kdo za zraven, naj se javi in pojavi na tam - družba dobrodošla :P

Vencelj, v petek ob 17.00 s startom v prvi krog? da čim prej opravimo z nočjo =) in se na smrt trudimo preko dneva ;) če boš utegnil...lahko tudi prej/kasneje -

Precej verjetno, da bom v nadaljevanju sam. Eden se mi je še javil, moj so-tekač je nekaj poškodovan, pravi da bo poizkusil srečo, enemu še sporočim.
Uheeec napisal/-a:
15.9.2012 - 17.00 - Petrovo Brdo, napadamo 3x GM4O...če je še kdo za zraven, naj se javi in pojavi na tam - družba dobrodošla :P

v petek ob 17.00 s startom v prvi krog

btw: v petek smo 14. 9. :!:
Pozdravljeni!
Malo pozno pa vseeno, kot vidim še dovolj zgodaj :D
Tako se govori Uheeec, korajža velja. V petek te pridem pogledat na start in sem ti na voljo za vse kar potrebuješ. Izbral si si ravno dan, ko ima odbor GM4O svoj prvi sestanek in bomo prav veseli, če ti bomo lahko kako pomagali. Vreme boš imel dobro, taka je vsaj napoved le malce bolj se boš moral obleči, te bo pa tako ali tako grelo v to ne dvomim :D
No jaz sem ta vikend do sobote doma tako, da bova na vezi, mogoče pa tudi grem s tabo na kakšnem delu poti za malo družbe, kaj več v tem trenutku ni mogoče :D
Sporoči mi še tvoj GSM da bo vse potekalo tako, kot mora.
Vencelj pa je tudi pravi poznavalec in ti bo lahko v krogu povedal skoraj toliko, kot vem sam :D Tako da skrbi ni samo veselo na delo. Se vidimo v petek :clap:
vencelj napisal/-a:
Uheeec napisal/-a:Torej, PETEK 14.9. / 17.00

Tako bo bolje, petek in sobota :wink: .
Bom tam (razen v primeru kakšne "višje sile").
Se slišimo in vidimo :!:
:juhuhu: :lauf:

LP, vencelj

Nima veze s tekom, pa vseeno...ne vem zakaj, upam da boš tam...da pokažemo hribu :evil: ...čeprav gremo s :laola nad iziv... :!:
Uheeec in Co. želim vam veliko uspeha in na poti.

Že dve leti se ni nobeden vpisal v klub, zatorej bo toliko bolj zanimivo.

Če prav razumem start jutri...preveri pri Jožku, kako je s snegom - če in koliko ga je padlo (recimo, da bo skopnel).

Drugače pa sem jaz delal podvig oktobra, sicer ob lepem jasnem vremenu, a nekaj dni po dežju. Bi človk rekel odlične razmere, a naju je presenetila neverjetna megla na Poreznu ponoči. Bila je tako gosta, da je bilo skoraj nemogoče slediti poti in sva(čeprav sva bolj ali manj poznala traso) v prvem nočnem krogu zgrešila pot iz Porezna na levo h kmetu na sosednjem ramenu Porezna in nato morala popravljati. Megla je zaudajala tudi na zadnjem večernem krogu, tako da sem se moral skoraj na zobe metati, da sem v moj prid rešil izziv, res je šlo na knap.

Bi šel s tabo na en krog, a ne morem, ker sem na eni dvodnevni tekmi na Hrvaškem, a če je Vencelj s tabo, je kar ok.

Držimo pesti :clap:
Pozdravljen Uheeec :D
Vreme bo kar super, se že kažejo prvi znaki. Sneg je sicer pobelil naše vrhove vendar ni bilo sile, mogoče par cm. No upam, da sneg ni preveč poledenel, da slučajno nebi imel težav na delu pod sedlom čez Suho, drugje ga pa sigurno ni več.
No vsekakor se bom potrudil in te prišel pozdravit na PB pa tudi jutri se bova kje videla. Kot sem ti že napisal, če boš kaj rabil samo sporoči. Srečno tebi in Venclju, ki ti bo zelo prav prišel v nočnem krogu :D
Pozdravljeni!
Da na kratko dopolnim novico. Ob 17,00 so na Petrovem Brdu startali 4 mladeniči trdno odločeni, da se vpišejo v sekcijo EKSTREMNO se pravi, da 3X v 24 urah opravijo sprogo GM4Oja. Fantje so zares mladi in polni dobre, pozitivne nergije, kar jih bo mogoče pripeljalo tudi do cilja. V prvem krogu jih spremlja prekaljen tekač Vencelj, ki jim že znal dati prave napotke za še ostala dva kroga. Tako govorim, ker mislim, da so že nekje nad Durnikom in okoli polnoči naj bi prvi krog zaključili.
Želim jim varnega koraka in dobre jeklene volje za srečen zaključek te zahtevne avanture, ki so se je lotili. Dajmo fantje, držimo pesti za vas :)
Nazadnje spremenil podbrdo, dne 15 Sep 2012, 07:31, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 52

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA