Traili za mlado in staro od 1 - 100km: MINI GM4O 1 -3km, GT 12 km, GM4O 42km in UPT 100km. Tretji vikend v juniju je Podbrdo center gorskih tekov. Vse od dogajanju tudi v tem forumu.

Moderatorji: Jožko, Tedi, klavdija

Pozdravljeni!
Nč se bat, tam je še vse dodatno označeno z ograjami (trakovi) tko, da do konca ne moreš it. Smo to že vse predvideli in bomo zamenjali smreke jih je dovolj v bljižnji okolici in isto časno razširili stezo in jo pomaknili kake pol metra bolj v levo pa bo zadeva čisto varna.
Je pa tako, da so na dan teka na tem delu tudi GRSjevci, ki budno pazijo na utrujene tekače. Je pa res nikoli ne veš kje se ti lahko spodrsne tudi na pločniku v mestu jih dobiš, pa kaj čemo takle mamo :D
Seveda pa vsa dobronamerna opozorila sprejmemo in skušamo vse te zadeve tudi upoštevati kolikor je seveda v naših močeh.
Pozdravljeni!
Za pohod v nedeljo se ni treba nič prijavljati, kar nas bo nas bo. Planiran čas je 7,30 ure, seveda se bo držala skupina skupaj. Če pa bo kdo hotel potegniti naprej bo pa tudi lahko. Tako, da sploh ni problema glede tega.
Ob 8,00 štartamo na štartu (Petrovo Brdo) in okoli 15,30 bomo nekje na cilju. Čeprav je vremenska napoved malo slabša ne bomo odpovedovali ogleda, ker ga zaradi drugih aktivnosti ne bom mogel več organizirati. Odpade samo, če grejo "prekle dol", se pravi v zelo slabem vremenu. No upajmo na najboljše.
Glede prijav pa je že Vencelj vse razložil (hvala)
Se vidimo v nedeljo zjutraj polni dobre volje in uspeh je zagarantiran :D
Pozdravljeni!
Ja Durnik je Durnik ni kaj, včeraj mi je kazal svoje zobe, ko sem ga z motorno žago obdeloval in se počasi prebijal čezenj. Steza je očiščena vsega odvečnega in tudi hitrostna ovira na Elizejskih poljanah je odstranjena.
Takoj z Žetlca (domačija nad Hudajužno) do odcepa za Rovt je lastnik popravil pot in sedaj bo možno tudi tukaj "prehitevanje" ! Še mal pa bo vse nared, kar se tiče proge ostalo pa še urejamo.
Seveda pa kljub vsem težavam (recesija) vas pričakujemo z veseljem in upam, da se bo imeli FAJN, kakor vedno do sedaj.
Glede na to da imate "eno napadalno" :evil: stran, bi res rabil nasvet kako naj se človek prijavi, saj takega dogodka ni za spustit

En lep pozdrav Bojan :wink:
Hvala Darja, si mi dala mislt, čeprav sem probov vse linke od Venclja in uradne ni in ni šlo , zdaj sem še brskalnik zamenov in glej ga zlomka sem že prjavljen. Zgleda da firefox nekaj štrajka.
Hvala se vidmo Bojan
Jožko napisal/-a:Pozdravljeni!
Za pohod v nedeljo se ni treba nič prijavljati, kar nas bo nas bo. Planiran čas je 7,30 ure, seveda se bo držala skupina skupaj. Če pa bo kdo hotel potegniti naprej bo pa tudi lahko. Tako, da sploh ni problema glede tega.
Ob 8,00 štartamo na štartu (Petrovo Brdo) in okoli 15,30 bomo nekje na cilju. Čeprav je vremenska napoved malo slabša ne bomo odpovedovali ogleda, ker ga zaradi drugih aktivnosti ne bom mogel več organizirati. Odpade samo, če grejo "prekle dol", se pravi v zelo slabem vremenu. No upajmo na najboljše.
Glede prijav pa je že Vencelj vse razložil (hvala)
Se vidimo v nedeljo zjutraj polni dobre volje in uspeh je zagarantiran :D

Jutri zjutraj se vidimo. Tale ogled mi bo v pomoč pri prijavi. (malo sem še v dvomih).
Danes popoldan pa za ogrevanje na Mohor.

lp, Štefan
Pozdravljeni!
Vreme nam ni naklonjeno, pa vseeno volja je in tudi nedeljo sem si rezerviral za to pol pa bo kar bo in PIKA. Seveda z glavo skozi zid skoraj ne moremo, če bo le prehudo padalo. Upam na vsaj tako vreme kot je bilo danes.
Bo pa vsekakor luža na to že morate računati. Pa vseeno dobra volja je tista, ki prežene slabo vreme in slabo počutje. Se vidimo jutri ob 8,00 na Petrovem Brdu.
Pozdravljeni!
V Podbrdu ob tej uri dežuje, in gore nad Baško grapo so zavite v tisto ta pravo meglo, ki se ti zaje prav pod kožo. Razmere niso najboljše in je resno za razmislit a se podati danes na pot ali ne? :oops: Kaj čemo vremena za enkrat še ne moremo zares komandirat in hvala bogu, da je tako :D
Poskusni krog bomo opravili naslednjo soboto, ki je še edino spejemljivi termin pred maratonom.
V Podbrdu ob tej uri dežuje, in gore nad Baško grapo so zavite v tisto ta pravo meglo, ki se ti zaje prav pod kožo. Razmere niso najboljše in je resno za razmislit a se podati danes na pot ali ne? :oops: Kaj čemo vremena za enkrat še ne moremo zares komandirat in hvala bogu, da je tako :D
Poskusni krog bomo opravili naslednjo soboto, ki je še edino spejemljivi termin pred maratonom.

Ok,potem velja za soboto?
lp :D

Hvala za sporočilo. Res nima smisla, da rinemo z glavo skozi zid. Tudi v Škofji Loki trenutno lije kot iz škafa. Se vidimo v soboto.

Lp, Štefan
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA