dogovori in pogovori o dogodkih in druženjih TFjevcev v Savinjski dolini

Moderatorji: editor, dusan

Lučko
Hoj SSTF :lol:
več razlogov je, da se to in drugo soboto ne vidimo, kasneje pa absolutno, hočem rečt :arrow: skor redno. :lol:
Pozdrav vsem in uživčkajte. :wink:
Uporabniški avatar
 Nedi
Kje točno v Šempetru je rimska nekropola,mogoče pa se vam pridružim
Uporabniški avatar
 editor
Hm.. Lučka pa zatajil neverjetno!
No, ti je opravičeno boš že notri spravil. :D :D

Nedi, Rimska nekropola se nahaja:

-iz Celjske strani se pripelješ v Šempeter in na prvem semaforiziranem
križišču zaviješ levo.

- pelješ se okoli 50m in parkiraš nasproti gasilskega doma (parkirni prostor Ri.Nek.)

:!: Če bo kdo prišel kdaj slučajno iz Lju. smeri :

- izvoz iz avtoceste za Šempeter

- na prvek križišču zaviješ levo v Šempeter

- ( beri od tu dalje če pripelješ po stari cesti) prideš do prvega semaforja pelješ še naravnost naprej, mimo Petrola,
Spara in prideš do nasljednjega semaforja kjer zaviješ desno

- pelješ se okoli 50m in parkiraš nasproti gasilskega doma (parkirni prostor Ri.Nek.)

To je to!

editor :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 editor
Za danes velja, če bo malo deževalo gremo na tek,
Če bo pa lilo kot iz škafa pa samo na analizo v pizzeriji
Nekropolis 50m stran od zbirnega mesta!

Uporabniški avatar
 dusan
editor napisal/-a:samo na analizo v pizzeriji
Nekropolis 50m stran od zbirnega mesta!

to so besede :D :D :D
 Lučko
Vežde, vežde to so besede :evil: , sam v pizzerijo bi hodil, laufu bo pa sam Poldy. :evil: Ala laufat vsi, tud če špičaste prekle padajo. :twisted:
PS
Poldy, dej ti to mal popedeni, spt sam na naumnost misljo. :roll: :lol:
Uporabniški avatar
 lucy
Čer,

druščina dans sem končno spoznala neki TF, oz. samo dva...Pogrešala sem Lučkota, da bi mu pokazala mete, ki sem jih pripravila posebi za njega. (kako najlažje položiti žensko) 8-)

Teme na analizi so zelo poučne, tak da vas še kdaj obiščem, takšen trening bi bila sposobna tud js opravit, Lučko Poldy je čisto zgubljen, daj mu nekaj nasvetov, da bo svojo četico spravil v red, saj sezona še ni končana, oni pa že mislijo na zaključek in njihove uniforme. Spoznala sem nov način raztezanja, ki ga bom tudi sama z veseljem uporabila. :-D

Kdor okleva glede treninga, mu ga js toplo priporočam. Prava družba so. Nobeden ne grize, s sabo prinesite le dobro voljo in ste takoj njihov član.

Jaz sem se imela odlično (nasmejala sem se od solz) in priporočala ga bom vsem. Upam, da se čimprej vidimo.

LP, Lucy
 Lučko
lucy napisal/-a:Pogrešala sem Lučkota, da bi mu pokazala mete, ki sem jih pripravila posebi za njega. (kako najlažje položiti žensko)

SlikaSlikaSlikaSlika
Uporabniški avatar
 editor
Lučko a veš koga?
Poldy je danes zatajil ker je iz cukra, tako, da je bila samo analiza... :D
Sem, pa imel čast spoznati našo olimpijko. Fejst dekle, ampak jaz si sploh nisem upal
omeniti kakšno experimentiranje ker je bilo mokro na tleh in bi
bil potem sigurno čisto moker! :lol: :lol:
Pa Nedi smo tudi pogrešal! Pa drugič!

Lučko
editor napisal/-a:Sem, pa imel čast spoznati našo olimpijko. Fejst dekle...

Oooouuuuuu jz pa ne SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Uporabniški avatar
 lucy
Lučko, sej se še oglasim kdaj, tak da nisi velik zamudil. Sploh pa me ni treba tak spoštovat, ker sem čist normaln človek, tak kot vsi vi.

Če me boste tak hvalil in po rokah nosl mi bo še nerodn ratal! :oops:

Lep večer, Lucy
Uporabniški avatar
 dusan
Poldy zakaj zadnje čase nič ne pišeš???
Najbrž imaš pokvarjen računalnik ali pa imaš viruse :D :D :D
 Lučko
lucy napisal/-a:Lučko, sej se še oglasim kdaj, tak da nisi velik zamudil. Sploh pa me ni treba tak spoštovat, ker sem čist normaln človek, tak kot vsi vi.

Če me boste tak hvalil in po rokah nosl mi bo še nerodn ratal! :oops:

Lep večer, Lucy

Lepo dobrojutro :lol:
:D Veš Lucy, moj poudarek je bil bolj vezan na "fejst dekle" in ne toliko na olimpijko, seveda si pa lahko neizmerno ponosna tudi na to, kar je spoštovanja vredno. Vendar jaz ne gledam čez to, ti si zame "fejst dekle", predvsem pa Tforumka, športnica in to je zame dovolj.
Glede "normalnosti", bi se pa dalo razpravljat. :shock: Tek v lužah, blatu, vetru, dežju, snegu, vsak dan...a smo mi normaln :?: :roll: :wink:
PS
Dušannnnnn, Poldy pa non-stop laufa, pa nima (z razliko od ostalih) cajt naumnosti pisat. Zdej veš zakaj ne piše. :twisted: Ala, ala gremo laufat, vsi laufat. :idea: :twisted:
Uporabniški avatar
 dusan
Lučko napisal/-a:: Ala, ala gremo laufat, vsi laufat. :idea: :twisted:

Lučko zakaj delaš razliko ???? :D :D :D
Fotra hvališ, ker se je odločil za počitek (in prav je tako!!!!), nas pa teraš..... :D :D :D :D To me spominja na JLA :D :D :D
POčak ko ti prideš, ti bomo pripravili....najprej Poldy (najmanj 20 km), potem ??? in na koncu Lucy (nekaj prijemov) :D :D
Aja pa še 2 čebelja pika :D :D Potem boš imel pa do Sežane frej :D :D :D
Uporabniški avatar
 editor
Lučko napisal/-a:Dušannnnnn, Poldy pa non-stop laufa, pa nima (z razliko od ostalih) cajt naumnosti pisat. Zdej veš zakaj ne piše. :twisted: Ala, ala gremo laufat, vsi laufat. :idea: :twisted:

Bi Poldy tudi oslarije pisal samo mu crknilo računalo, ni sile samo
mali virusi! Bomo tudi to uštimal če ne bo sam.
Drugače se pa vidimo danes na rekreaciji.

:juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :pivo: :juhuhu: :juhuhu: :-- :-- :-- :--

• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA