dogovori in pogovori o dogodkih in druženjih TFjevcev v Savinjski dolini

Moderatorji: editor, dusan

Uporabniški avatar
 editor
Jutri v soboto ob 16. uri se bomo dobili ( upam) v slastičarni Brglez v Šempetru na seji.
Dnevni red:

:arrow: podelitev štartnih številk za Lj. maraton.
:arrow: razprava in zadnji napotki za omenjeni maraton
:arrow: razno

Vabljeni vsi iz našega konca!

:TF)

dušan nalepke??
Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo!
Res me veseli, da se je začelo dogajat in da bomo aktivni tudi pri nas. No tudi zbirališče si super zadel in že komaj čakam, da spoznam nove ljubitelje teka. Editor zaslužiš si eno veliko čestitko, ker tako lepo skrbiš za nas.
Lep tekaški pozdrav od AKCIJE!
Uporabniški avatar
 editor
poldy666 napisal/-a:Živjo!
Res me veseli, da se je začelo dogajat in da bomo aktivni tudi pri nas. No tudi zbirališče si super zadel in že komaj čakam, da spoznam nove ljubitelje teka. Editor zaslužiš si eno veliko čestitko, ker tako lepo skrbiš za nas.
Lep tekaški pozdrav od AKCIJE!

No Poldy se trudmo ne, da nas bo veliko zajcev in zajčic.
Mogoče nas bo jutri celo več kot pet.
Ker drugi samo berejo ne upajo nič napisat, mogoče pridejo
kaj na ogled terena!

Se vidmo pa dobro jutro. (sem glih iz lju. prišel :roll: :roll: :roll: :x )
 Lučko
poldy666 napisal/-a:Editor zaslužiš si eno veliko čestitko, ker tako lepo skrbiš za nas.

Pr nm v "central" v LJTF je pa treba za uslogo vse plačat, noben "čestitk" ne šmirgla, sam keš, pir, pizza... :roll: Kako ste v vaši podružnici SSTF bolj humani od centalne LJTF. :wink:

editor napisal/-a:...sem glih iz lju. prišel

A do pol dveh zutri so ti v "central" pral možgane :roll: Ja kva so pa v "central" hotl :?: :wink:
PS
Še 29 ur, pa akcija :lol:
Uporabniški avatar
 editor
O Lučko a zdej bi si pa ti na podružnici tremo zbijal ali iščeš
nove zaveznike pri tvojem NOVEM looku. :D :D .
Lepo, da si se oglasil! 29 ur. do akcije jaz pa brez treninga
ker je v službi dizaster, pa sej bo že. Jutr še zdržimo pol pa
kot pravi poldy akcija. :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo!
Vsem ljubiteljem teka želim jutri vliko uspeha, še več pa športne sreče!
Upam, da nam bo šlo vreme na roko, potem bo sploh super. JUTRI BODIMO V AKCIJI! :D
Dušan bodi pripravljen ob 12.25 AKCIJA te pokliče. Potem pa le gasa, da vidiš ko bo Akcija v akciji.
Lep tekaški pozdrav!
 lastovka79
Lep pozdrav vsem Savinjčanom in vsem ostalim.
Vidim, da ste bili pridni in ste že imeli sestanek. Jaz sem bila ta vikend v hribih.

Iztok,
jaz kolesarim po okoliških hribih: Mrzlica, Dobrovlje, JAvor, Šmohor, občasno tudi Zg. SAvinjska dolina. Pa ti?
Uporabniški avatar
 editor
Evo glih kar prišel iz skupne rekreacije podružnice TF naše doline.
Na kratko imeli smo analizo včerajšnjega maratona.
No pa, da ne prehitevam. Najprej, da se malo pohvalim glede na to kar pišejo ostali glede rezultatov, občutkov in ostalega kar se tiče LM.
Jaz osebno sem zelo zadovoljen res vrhunska prireditev čeprav šele moja tretja oziroma drugi polmaraton.
Po prihodu Mičota, Gregata in mene v Lju., prišli smo pravi čas tako, da smo
se lahko v miru pripravili. Sam sem se glede na prejšnje iskušnje in nasve tov z foruma namazal z različnimi kremami od podplatov pa do jošk, da je že kar teklo od mene za kar mi seveda ni žal ker sem tek zaključil brez odrgnin in žuljev. Prihod pred dramo skupno slikanje in srečanje forumcev. Ne bom omenjal koga vse sem srečal, da koga ne pozabim ampka bilo je res ok. Dosežen čas 1:49 več kot zadovoljen glede na to, da sem začel pred 10. meseci s hojo in je bil cilj LJ. maraton sploh pretečt brez hoje, kaj šele priti v cilj pod 2. uri.
V Ljubljani so bili še drugi člani foruma iz naše doline hmelja.
Poldy, Mateja ( še vedno neprijavljena) in Boštjan oba spremljevalca Poldya. Da ne bom kaj zamutil lahko sam kaj napišeš kako in kaj!
Na žalost nas je Dušan pustil na hladnem zaradi slabega počutja in službenih obveznosti, pa drugič.
Glede današje rekreacije, ki jo časti Dušan je pa takole.
Vsak ponedeljek imamo najeto telovadnico v kateri se lahko igra hokej, odbojka, badbinton, squash, košarka... plus fitnes naprave.
Zbor je na Polzeli pred telovadnico kjer imamo najprej eno uro fitnesa naslednjo uro pa vsaj danes je bilo tako igranje badbintona v dvojicah.
Seveda se imamo super drugi teden se malo pofotkamo, da še ostalim naredimo malo pene na ustih :lol: :lol: :lol: :lol: .
Po rekreaciji pa seveda na analizo (pirček).
Ja, da ne pozabim v soboto smo zmenjeni za skupni tek ob 15. uri pred
Brglezom v Šempetru. Tek naj bi bil primeren za vse (pripravljenost) v vsakem vremenu. VABLJENI VSI! Za postavitev proge je pa naš ultra maratonec Poldy zadolžen tako, da bo sigurno super.
Evo sedaj se mi pa ne ljubi več pa še vi kaj napišite!

Imejte se skrajno lepo in uživajte

Editor :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 lucy
[color=red]EN VEEELIK POZDRAV!!![/color]

Tuki se pa oglaša ena izmed Poldy-jevih zajčic. Tud js sm is Sp. Savinjske. Sicer trenutno tečem sam od postelje, do kuhinjske mize in nazaj,vmes pa se še ustavim pri računalniku :-) (bla sem operirana na obeh kolenih) :?

Upam pa, da se vam bom lahk tud js kdaj in čimprej pridružla.
Sej dohtarji pravjo, da bo čez 6. mescev vse OK.

Lep pozdrav iz pod Homa, Lucy
Uporabniški avatar
 editor
EN VEEELIK POZDRAV!!!

tudi tebi Lucy.
Vidim da Poldy res rastura tam okoli Homa!
sedaj mi je pa jasni zakaj kar tam laufa (upam, da bomo mi tudi v soboto)
Nevem kaj si naredila s koleni, ampak si znam tudi kaj predstavljati!
Upam, da se čim preje pozdraviš. Dokler si na netu ti sigurno ni dolgčas,
ker kot izgleda msn laufa? Ok. šibaj zdej naprej bom videl če bo zvečer kaj novega!
Drugače še pa enkrat dobrodošla.
:lol: :lol: :lol: :TF) :juhuhu: :juhuhu:

lp editor
Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo!
Moja zajčica res si me presenetila! No vsem v vednost Lucy je slovenska olimpijka v judu. Drugače pa moj vzornik. Kako lahko prideš, oziroma dosežeš cilj, ki so ti kot otroku le sanje. Zanjo je vsaka pohvalna beseda premalo. Odlična si! Zame si najboljša! Upam, da si boš čim prej opomogla in, da bova lahko skupaj šla na kakšen tekaški giro proti Rogli.
Ekipa TF Savinjska dolina pa je v polnem teku. Fizično pripravljenost odlično organizira Dušan, ki je tudi naš glavni mož postave. Ponosni smo nate! Za mobilnost pa Editor mama družine. No pa še poredi nezakonski otroci, ki smo zasvojeni z dobrim tekom. Proga in teren za soboto sta že izbrana. Seveda prilagojena tudi za začetnike. Pridite pomagali si bomo, da dosežemo željeni cilj. Če pa bi se nam radi pridružili, a ne tečete pa se nam pridružite s kolesom ali rolarji. Vsak je dobrodošel! Do sobote lep tekaški pozdrav.
 lastovka79
Čestitke Editorju za odličen čas.
A je to šolska telovadnica na POlzeli? Ob kateri uri pa je rekreacija? Koliko stane? Se je treba kaj prijaviti? Bo tudi v ponedeljek 1. novembra?
Upam, da se vam kdaj pridružim. Ta ponedeljek bom verjetno še v hribih.
A se da loparje za badminton sposoditi v telovadnici?
Vsem lep pozdrav.
Uporabniški avatar
 dusan
lastovka79 napisal/-a:Čestitke Editorju za odličen čas.

Lastovka, udeleženci LM iz našega konca so bolj redkobesedni pri razkrivanju svojih dosežkov v Ljubljani. Ti pa povem, da so vsi odlično tekli. Poleg Editorja (1:48:58 nov osebni rekord), Mičota (1:40:23-nov osebni rekord) še prav posebno Poldy (3:13:02-nov osebni rekord).
Poldy bi v vsakem primeru tekel svoj osebni rekord, ker mu je bil to prvi tek na 42 :D :D Bil pa je malce razočaran, ker je imel želodčne težave in ni dosegel svojega plana (krepko izpod 3:00:00). Pa drugič. Je dober ko :twisted:
Jaz nisem tekel (poškodba). Vendar bi tudi jaz dosegel osebni rekord, ker bi tekel prvič. :) :) Verjtno bi skupaj s Fotrom štela kilometre (najbrž metre) in bil deležen Matjaževe debate (Modic tema) :D :D

Rekreacija je vsak ponedeljek (1. novembra ??? - še ne vem). Vsi rekviziti (loparji, žoge ...) so v telovadnici. Rabiš samo copate in dobro voljo. Cena?? Nič. Ne ni nič. Moraš priti na kakšen tek :D :D Za dodatne informacije kontaktiraj Editorja.

Ups,skoraj sem pozabil. Lahko se nam pridružiš v soboto na skupnem teku. Baje ne bo hudo. :D :D

Lahko noč in lep dan (baje bo slabo vreme)

dusan
 Lučko
Ja Dušan, lohka si fajn, fajn... ponosen na svojo četico SSTF, :cast: :lol:
so hudi, ko sam :twisted: , še posebno Poldy666, on je pa :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Čestitke vsem. :wink:
PS
Tebi Dušan pa želim obilo zdravja in čimprejšnjo vrnitev v AKCIJO. :lol:
Uporabniški avatar
 editor
dusan napisal/-a:
Ups,skoraj sem pozabil. Lahko se nam pridružiš v soboto na skupnem teku. Baje ne bo hudo. :D :D

To si ti samo misliš!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA