Evo glih kar prišel iz skupne rekreacije podružnice TF naše doline.
Na kratko imeli smo analizo včerajšnjega maratona.
No pa, da ne prehitevam. Najprej, da se malo pohvalim glede na to kar pišejo ostali glede rezultatov, občutkov in ostalega kar se tiče LM.
Jaz osebno sem zelo zadovoljen res vrhunska prireditev čeprav šele moja tretja oziroma drugi polmaraton.
Po prihodu Mičota, Gregata in mene v Lju., prišli smo pravi čas tako, da smo
se lahko v miru pripravili. Sam sem se glede na prejšnje iskušnje in nasve tov z foruma namazal z različnimi kremami od podplatov pa do jošk, da je že kar teklo od mene za kar mi seveda ni žal ker sem tek zaključil brez odrgnin in žuljev. Prihod pred dramo skupno slikanje in srečanje forumcev. Ne bom omenjal koga vse sem srečal, da koga ne pozabim ampka bilo je res ok. Dosežen čas 1:49 več kot zadovoljen glede na to, da sem začel pred 10. meseci s hojo in je bil cilj LJ. maraton sploh pretečt brez hoje, kaj šele priti v cilj pod 2. uri.
V Ljubljani so bili še drugi člani foruma iz naše doline hmelja.
Poldy, Mateja ( še vedno neprijavljena) in Boštjan oba spremljevalca Poldya. Da ne bom kaj zamutil lahko sam kaj napišeš kako in kaj!
Na žalost nas je Dušan pustil na hladnem zaradi slabega počutja in službenih obveznosti, pa drugič.
Glede današje rekreacije, ki jo časti Dušan je pa takole.
Vsak ponedeljek imamo najeto telovadnico v kateri se lahko igra hokej, odbojka, badbinton, squash, košarka... plus fitnes naprave.
Zbor je na Polzeli pred telovadnico kjer imamo najprej eno uro fitnesa naslednjo uro pa vsaj danes je bilo tako igranje badbintona v dvojicah.
Seveda se imamo super drugi teden se malo pofotkamo, da še ostalim naredimo malo pene na ustih

.
Po rekreaciji pa seveda na analizo (pirček).
Ja, da ne pozabim v soboto smo zmenjeni za skupni tek ob 15. uri pred
Brglezom v Šempetru. Tek naj bi bil primeren za vse (pripravljenost) v vsakem vremenu. VABLJENI VSI! Za postavitev proge je pa naš ultra maratonec Poldy zadolžen tako, da bo sigurno super.
Evo sedaj se mi pa ne ljubi več pa še vi kaj napišite!
Imejte se skrajno lepo in uživajte
Editor