dogovori in pogovori o dogodkih in druženjih TFjevcev v Savinjski dolini

Moderatorji: editor, dusan

Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo! :wink:
Zame, dobro jutro. Težko bi našel besede, s katerimi bi opisal včerajšnji dan. Zame je vsaka sobota nekaj posebnega. Naši gostje, pa me vedo zelo presenetijo. Tako, da mi misli med tednom, večkrat uidejo v te krasne sobote po 15ti uri. Spet sem imel možnost spoznati, nove člane TF. Barb,ki si lahko poda roko z Editorjem. Ker on je pa naša šefla oz.- mama družine. :wink: Odlična roba, pa je pripeljala Lučkota. Tini, ko prideš naslednjič, ti z mojo desno roko, razkaževa daljšo traso.
Naš oči, nas je presenetil z dvema članoma; Kajo in Juretom. Upam,da sta se dobro počutila in nas bosta večkrat obiskala.
Lučko, sedaj ko si član naše družine. Saj veš, oba sva posvojena. Naj ti le šepnem na uho. Oči je naslednjo soboto službeno odsoten. Ej lahko si pripeljeva zajčice. :wink: :D :D
Uživajte in že komaj čakam, da bo spet sobota. :D :D
Lp od Akcije. :wink: :D :D
Uporabniški avatar
 Barb
Ker mora imeti MZŽ vse pod kontrolo,sem se včeraj odpravila v Savinjo,da preverim,al tam res kaj tečejo, al je to zgolj eno samo nakl......

Sprva me je že malo skrbelo,kajti gostje iz drugih regij smo vsi prispeli pred domačini :roll: Kmalu je čast savinjskih članov rešil Dušan s hčerko.Nato pa so pribrzeli še ostali.

Sam tek in pa moje rolanje je bilo popolno.Z izjemo mojega zagovarjanja pred varnostno zelo vestnimi savinjskimi policaji :twisted: ,ki pa žal niso vedli,da imajo opravka z mamo šeflo Tf-ja,oz. ministrico MZŽ-a(ne dvomim,da bi v nasprotnem primeru govorili z malo nižjim tonom glasu).

Editor je ves čas pazil :cast1: ,da je teren ustrezal tudi meni na rolkah.Pa zato niso bile poti nič manj lepe in zanimive.Kako lepo je "teči" med nasadi hmelja,po dolini kjer se ti pogled odpira na hribe,za katerimi veš,da se nahaja tvoj rodni kraj.Pa še sončni zahod nas je tako lepo obsijal. 8).Motil ni niti vonj po čistem domačem hlevskem gnoju, ki as je dodobra omamil-vsaj tiste,ki ga nismo vajeni. :wink:

Seveda ne bi bila jaz,jz,če ne bi vso pot tudi čvekala.Članom savinjske regije sem podala izčrpno poročilo iz Palmanove, pa razodela tudi že kakšno skrivnost glede Logarske.Med drugim pa izvedla,da Poldy menda pripravlja pravo presenečenje v Logarski :ignore: (bom zagotovila trdne mize :wink: ).

Tudi ana&liza si zasluži vse pohvale,kar pa nisem dvomila,saj ste vendar vsi odlični ljudje. :cast:

Opozorila bi pa zglj na eno stvar. :arrow:
Fante za božjo voljo pazite vendar na ženske. :evil: Čeprav smo "žilave" in nič manj sposobne kot vi,pa vendar začnemo raje v malj bolj umirjenem tempu.
Veste name so fanje na Brdu vedno lepo pazili.Vedno mi je bilo dovoljeno,da sem na zažetku jaz diktirala tempo. Pa smo vseeno vedno prišli do cilja. :wink: (Patricija ti jih naslednjič kar opomni,kaj tule piše :wink: ).

Za konec pa samo hvala za lepo športno popoldne. :P

p.s.:Editor,pa sej ni važen kaj pravijo drugi člani TF o vaši podružnici.Ko bodo prišli pogledat,bodo že na lastni koži občutili vašo prijazost in športni duh. :wink:
 Lučko
Še en dogodek, ki mi je včeraj ful razveselil. :lol: Ko mi je ob teku s Poldyem "bilo najbolj hudo" (ja tko, en čisto majčken klanček, kakih 2 km dolg, tko enih 10% naklona...), sem nekje v odzadju potihoma, potihoma zaslišal zelo, zelo znan refren :arrow: ...Shine On You Crazzy Diamond... :cast: :arrow: in ko zagledam še Dušana in vidim, da to prihaja iz njegovega avta :wink: , je bilo najhuje že za mano. :wink: Jesss Dušan, Pink Floyd forever :cast:
PS
Ja sem pa dons po radio GEOSS poslušu policijsko poročilo PP Litija in PP Celje, pa so tkole rekl: da so mel policisti obeh PP skupne, skoraj identične primere izvajanje nedovoljenih "osmic" po cestišču. Tako v primeru rolarke in v primeru voznika, ki sta izvajala nedovoljene osmice na magistralnih cestah in tako "ogrožala" ostale sodolujoče v prometu :!: :roll: Pa nisem teh dveh stvari tolk časa povezu, dokler nisem prebral vseh poročil :-- :rol:
 Lučko
Barb napisal/-a:p.s.:Editor,pa sej ni važen kaj pravijo drugi člani TF o vaši podružnici.

Mene in verjetno vse nas na TF tudi ful zanima, kaj pravijo "nekateri drugi člani TF" o podružnici SSTF :?: :roll: Me prav zanima, kaj "drugi člani TF" pravijo...alora z besedo na plan, so me sama ušesa. :evil: Me tud zanima kateri "drugi člani TF" so to :?: :roll: No bo kej :evil: :evil: :evil:
Nazadnje spremenil Lučko, dne 28 Nov 2004, 19:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 editor
Lučko napisal/-a:
Barb napisal/-a:p.s.:Editor,pa sej ni važen kaj pravijo drugi člani TF o vaši podružnici.

Mene in verjetno vse nas na TF tudi ful zanima, kaj pravijo "nekateri drugi čalni TF" o podružnici SSTF :?: :roll: Me prav zanima, kaj "drugi člani TF" pravijo...alora z bsedo na plan, so me sama ušesa. :evil: Me tud zanima kateri "drugi člani TF" so to :?: :roll: No bo kej :evil: :evil: :evil:

Lučko nič ne pravijo ker niso prebrali zadnjih treh strani!!! :? :? :)

editor :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Jure
Po analizi in tekom pred njo, se vam pridružujem tudi na forumu. Včerajšnji tek je izpolnil vsa moja pričakovanja. Tempo ni bil ne prehiter ne prepočasen, za varnost Barb in vseh ostalih je bilo poskrbljeno celo bolje kot na letošnjem olimpijskem maratonu. :lol: Med potjo smo srečali nečlana, ki je tekel v obratni smeri. Vsem, ki vas ni bilo, lahko le priporočim, da se nam čimprej pridružite.
 djandy
Seos folk po dolgem času se oglašam.Sem meu fajni virus gor pa sem ga komaj dol spravil,aja js se vam sigurno pridružim to soboto sam pridem s kolesom ,ker nočem da me mačka (barbi)preveč zmuči.Ej barb a prideš to soboto ,ker mam nekaj vprašanj zate ....V zvezi s policijo:):Aja ka se bo pa kej v logarski dogajal ,da se vam pridružim ;)Js sem vedno za akcijo.Tle ste sam fajn folk Ej poldy sam k bom pa js tekel s tabo pa glej ,da boš meu primeren tempo ,da ne bom kje obležal a vela.Lep pozdrav vsem čao.
Uporabniški avatar
 editor
Spet dežurni težak tukaj!

Veselo ponovno vabim na sobotni tek!
Za sve stalne udeležence je tek seveda obvezen ostali ste
seveda dobrodošli! Vendar pozor! Se vam zna zgoditi, da boste potem vse sobote zasedeni za tek!
Kraj in čas kot ponavadi, ostali detalji, pa na licu mesta!
:D :twisted: :D :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :piti:

Lučko
:D Prideeeeeem, ne glede na vreme. :juhuhu:
Uporabniški avatar
 editor
Lučko napisal/-a::D Prideeeeeem, ne glede na vreme. :juhuhu:

Ne rabiš se sekirat glede vremena ker sem naročil sonce! :lol: :lol:
Po moje bo nekaj takega kot danes!
Se bom potrudil, da pridem že 15. min štartom.
Bom pa tekel sigurno krajšo varianto, ker sva imela včeraj
s Poldyem za mene en naporen giro.

se vidmo

Lučko
Kako pa kaj Stane (maraton 100), nč se ne javlja. :shock: STAAAAANEEEEE, a ns prideš kej obiskat :?: :wink:
Uporabniški avatar
 poldy666
JU-HU
Pa sem komaj dočakal vikend. :D Sprememba, glede jutrišnjega teka je, da štartamo urco prej. To je ob 14uri.
Vabljeni vsi. Lučko, tebe pa čaka presenečenje!!! :lol: :wink:
Lp od Akcije :wink: :D
 Lučko
Le kva bi to blo :roll: :arrow: nč povedat, me more do jutr fejst matrat :juhuhu:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA