dogovori in pogovori o dogodkih in druženjih TFjevcev v Savinjski dolini

Moderatorji: editor, dusan

Uporabniški avatar
 editor
poldy666 napisal/-a:JU-HU
Sprememba, glede jutrišnjega teka je, da štartamo urco prej. To je ob 14uri.

Tek ob 14.00

Poldy dober, da te imamo jaz sem čisto pozabil napisat!

se vidimo jutri

editor :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 tini
poldy666 napisal/-a:glede jutrišnjega teka je, da štartamo urco prej. To je ob 14uri.

Odlicno. Mi urca prej tudi odgavarja, ker imam zvecer v lj prvo od serije decembrskih fest.
Se ze veselim pizze na afterju.

lptini
 Lučko
Hoj forumci :wink:
še en luštn trening, še eno luštno druženje in na novo spoznanje zelo luštnih in ful prijetnih naših T-forumk. :lol: Končno sem spoznal našo T-forumko Lucy in njeno prijateljico (sorči, pozabil sem njeno ime), ki sta obljubile, da se kaj kmalu pridružijo na skupnem treningu SSTF. Da bi vi vedel, kolk sta to luštna bitja. :lol:
Svoj tekaški krst pa je na današnji dan doživela naša TF-ka KajaR, ki je kljub budnim očesu svojega očeta, dobila ooooogroooomen žulj na podplatu (veš kva Kaja, ti kr fotra nahrul, da je za ta žulj on odgovoren, ker bi on moral vedet, da z novim Nikicam ne smeš na tek. Fajn ga nahrul :twisted: ). No konzilij nas starejših tekačev, je ugotovil, da bo žulj do njene poroke že izginil. Smo se vsi 100% strinjal. :cast1:
Tekli smo v treh skupinah, na treh različnih dolžinah in v tempu, katerega je bil tekač sposoben. Trase po katerih tečemo pa so speljane tako (se prepletajo), da če nisi sposoben tečt hitrejšega tempa se lahko priključiš tempu počasnejše skupine. To prednost sem danes z veseljem izkoristil jaz, ker sem nekako na 6 km (od 16km) v skupini s Poldyem in Tinijem »riknu« al pa po domač TILT-tnu. :mrgreen: Takoj sem se priključil srednji skupini (10 km) Mateje, Editorja in še enega tekača (žal, tudi tega imena ne vem), ter se prepustil njihovem tempu in prijetnem klepetu. Malo pred ciljem se nam pridružijo še 5-kilometraši na čelu z Dušanom, Patricijo in Kajo, ter jo družno mahnemo proti cilju. :lol:
Ana&Liza zoper konstruktivna. Ogromna pizza, kozli, čajčki, poslušte tole kva sem pil: magnezijevo vodo, ja to sm pil. Mi je pasala, ker mam še od včerajšnega Donata mal mačka. No klin se s klinom zbija, sm si djal, pa sm jo dva deci na šus ruknu. :drink
Skratka, super, super, super…fajn smo se mel. :cast:
PS
:-(( Moram pa še neki povedat: nism še probu, kaj šele vidu »čebeljega pika« :--( , žal pa tudi danes pri Brglez niso imel čokočoko…ladnih banan polnjenih s smetano in… itn, itn, itn, ja tm okol 2000 cal. ima ena :--( . Ej ludje, pa mene bo pobral, še mal pa se bom za štilom od metle skrival. :oops: :-((
Uporabniški avatar
 tini
Ob tej uri se mi pisati kaj dosti res ne da :) .
Je bil pa res spet prijeten tekaski dogodek, padale so spet konstruktivne ideje.
Spomladi pade 50km turca do Laskega in nazaj - obavezno!

Kaj vec v naslednjih dneh...

lptini
Uporabniški avatar
 editor
Lučko napisal/-a:PS
:-(( Moram pa še neki povedat: nism še probu, kaj šele vidu »čebeljega pika« :--( , žal pa tudi danes pri Brglez niso imel čokočoko…ladnih banan polnjenih s smetano in… itn, itn, itn, ja tm okol 2000 cal. ima ena :--( . Ej ludje, pa mene bo pobral, še mal pa se bom za štilom od metle skrival. :oops: :-((

Hmmm Lučko naslednjič, ko bomo spet tekli ti obljubim čebelji pik,
bomo že nekaj uštimali. Pik se,da dobiti tudi drugje tako, da sigurno pade.

Za vse ostale neudeležence, ki ste spet zamudili eno fajn druženje
tekačev, pa samo info., da naslednjo soboto sigurno NE BOMO TEKLI.
Razlog, začel se je veseli december, ki prinese razne službene žurke!!!!
Bom spet napisal kdaj se spet zberemo pri nas ali, pa mogoče kje drugje
na kakšnem gostovanju.

Uporabniški avatar
 kajar
Čao!

Včerajšnje druženje je bilo super, sankcije "odgovornemu" (ki se, mimogrede, z vsemi možnimi izgovori vztrajno izmika kakršnikoli obtožbi) za nepozaben "kruti" :wink: krst (beri: 8- kilometrski tek z dvema ogromnima žuljema :shock: ) so že v pripravi :twisted: :D

Uživajte!!

Kaja
Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo!
No, pa smo jo dočakal. Seveda našo Kajo. Oči, jo je zelo fino skrival. A, ker imamo v naši ekipi odlične vohune. :shock: :wink: Smo jo hitro dobili. Kaja, če so bolečine zelo hude, pa le pokliči, da pridemo pihat. :D :D Noge morajo biti do petka v pravi formi. :wink:
Uživajte in bodite v akciji! :wink: :D
Uporabniški avatar
 editor
Dne 10.12.2004 smo imeli člani TFSS otvoritev naše podružnice
in zaključek sezone. Foto galerija bo takrat ko bo kdo naložil slike.
Čakamo! Prve in končne vtise s srečanja, pa prooosim naj že kdo
hudiča kaj napiše.

no pa dobro jutro :D
 Lučko
Hoj forumci :lol:

Kot prvo moram malo našega Editorja popraviti, ki je napisal: »Dne 10.12.2004 smo/so imeli člani TFSS otvoritev naše podružnice in zaključek sezone.« Obenem pa smo tudi praznovali rojstni dan naše TF-ke Lucy, ki nas je presenetila z ogromno torto »čebelji pik«. Poglejte si jo v moji galeriji, ful-kul-mega-zakon TF-dobraaaa.
Že sam ambient gostilne Štorman (soba in mize so bile slavnostno okrašene z znaki TF) je nakazal, da bo zadeva slovesna in da so člani TFSS vzeli stvar resno. Po obilni skupni večerji nam je kot prvo »oče«TFSS Dušan predstavil program in vizijo TFSS za naprej, Editor in Poldy pa sta prikazala še del tekaške opreme, katere bodo nosili njihovi člani. Nam »gostom« pa so v ličnih torbah z znakom TF poleg daril, dodali še zimsko rutico z znakom TF in dodatkom Savinjska dolina. Za poudarit je pa še nekaj, vso njihovo opremo opremljeno z znakom TF izdelujejo sami, bolje povedano člana TF in šiviljska mojstra Poldy in Tea. Bravo! :cast:
Ponosen sem, da sem bil del tega, imel sem se prijetno. TF-SS odlična družba ste/smo.
Toliko z makro vidika, za mikro vidik pa prosim same člane TFSS.
PS
Tu je nekaj (uspelih) fotk
Nazadnje spremenil Lučko, dne 13 Dec 2004, 05:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Bor
...tole že zlo kaže na odcepitev......... :(
Uporabniški avatar
 bigfrik
Bor to ni odcepitev ampak zdruzitev!Fantom in dekletom iz Savinjske pa se enkrat hvala,kajti prav vse je bilo super in seveda se vidimo na kakem treningu! :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Tjaša
Bor napisal/-a:...tole že zlo kaže na odcepitev......... :(

O, Bor, tole pa ne bo držalo. Vidim veliko prednosti:
- nove možnosti novačenja novih tekačev - TF članov,
- nova izhodišča za srečevanje in bolj poglobljeno spoznavanje forumovcev ter tesnejša medsebojna povezanost, kar je dosegljivo le v manjših skupinah,
- več ko je gostiteljev, večje so možnosti izbire za skupne treninge in spoznavanje prelepe Slovenije in posledično
- kvalitetnejši treningi,
- .....

Se mi zdi, da je kar dobra ideja, ki bo zaživela tudi drugje po Sloveniji, če se bo tudi tam našel kak entuziast kot je Dušan, editor, Poldy...

Sice pa tudi Gorenjska podružnica TF deluje na podoben način, le da nima svojega formalnega imena... tudi tam se najdejo gostitelji, ki privabljajo tekače iz drugih regij - skozi moje oči: SAMO ZA POZDRAVIT! :TF)
Nazadnje spremenil Tjaša, dne 12 Dec 2004, 12:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 dusan
Bor napisal/-a:...tole že zlo kaže na odcepitev......... :(

Kakšna odcepitev ???? :twisted: :twisted:

Bor, tudi Ero je pozval člane TF naj se sami organizirajo v oddaljenih krajih. In smo se. Imamo teke, analize ... Lahko se nam pridruži kdorkoli in kadarkoli. Veseli bomo vsakega.
Po novem letu bomo tudi sami začeli obiskovati skupinske teke drugod po Sloveniji.
Ve se kje je nastal TF in kdo ga je začel. Moraš pa razumeti, da smo
si zaradi oddaljenosti sami začeli organizirati srečanja, teke in seveda
tudi praznovanja.

Lep dan in dober tek
Dušan

p.s. Galerija:http://www.sportosplet.net/galerija/displayimage.php?album=312&pos=0
Uporabniški avatar
 tini
Hoyla!

Vidim da ste se imeli zelo fajn (tako, da mi je lahko kar zal, da me ni bilo).
Se vidmo v Logarski, pa seveda na naslednjih tekih/treningih!

lptini
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA