Hoj forumci
še en luštn trening, še eno luštno druženje in na novo spoznanje zelo luštnih in ful prijetnih naših T-forumk.

Končno sem spoznal našo T-forumko Lucy in njeno prijateljico (sorči, pozabil sem njeno ime), ki sta obljubile, da se kaj kmalu pridružijo na skupnem treningu SSTF. Da bi vi vedel, kolk sta to luštna bitja.
Svoj tekaški krst pa je na današnji dan doživela naša TF-ka KajaR, ki je kljub budnim očesu svojega očeta, dobila ooooogroooomen žulj na podplatu (veš kva Kaja, ti kr fotra nahrul, da je za ta žulj on odgovoren, ker bi on moral vedet, da z novim Nikicam ne smeš na tek. Fajn ga nahrul

). No konzilij nas starejših tekačev, je ugotovil, da bo žulj do njene poroke že izginil. Smo se vsi 100% strinjal.
Tekli smo v treh skupinah, na treh različnih dolžinah in v tempu, katerega je bil tekač sposoben. Trase po katerih tečemo pa so speljane tako (se prepletajo), da če nisi sposoben tečt hitrejšega tempa se lahko priključiš tempu počasnejše skupine. To prednost sem danes z veseljem izkoristil jaz, ker sem nekako na 6 km (od 16km) v skupini s Poldyem in Tinijem »riknu« al pa po domač TILT-tnu.

Takoj sem se priključil srednji skupini (10 km) Mateje, Editorja in še enega tekača (žal, tudi tega imena ne vem), ter se prepustil njihovem tempu in prijetnem klepetu. Malo pred ciljem se nam pridružijo še 5-kilometraši na čelu z Dušanom, Patricijo in Kajo, ter jo družno mahnemo proti cilju.
Ana&Liza zoper konstruktivna. Ogromna pizza, kozli, čajčki, poslušte tole kva sem pil: magnezijevo vodo, ja to sm pil. Mi je pasala, ker mam še od včerajšnega Donata mal mačka. No klin se s klinom zbija, sm si djal, pa sm jo dva deci na šus ruknu.
Skratka, super, super, super…fajn smo se mel.
PS

Moram pa še neki povedat: nism še probu, kaj šele vidu »čebeljega pika«

, žal pa tudi danes pri Brglez niso imel čokočoko…ladnih banan polnjenih s smetano in… itn, itn, itn, ja tm okol 2000 cal. ima ena

. Ej ludje, pa mene bo pobral, še mal pa se bom za štilom od metle skrival.