dogovori in pogovori o dogodkih in druženjih TFjevcev v Savinjski dolini

Moderatorji: editor, dusan

Uporabniški avatar
 Tea
Živjo!
Končno sem imela danes tudi jaz prosto, da sem se lahko udeležila treninga.Komaj sem čakala,da bo ura dve,da se zopet srečamo in katero rečemo.Tempo,ki nam ga je dirigiral Jure,je bil vredu,tako,da smo zajčice z lahkoto premagale še zadnje kilometre,katere pa smo seveda oblažili z ANALIZO.Danes sem pogrešala kar nekaj imen in upam,da se nam kmalu pridružijo :P :P Jure je res faca-saj nas je spoznal z novimi zajčicami .Jure le tako naprej!

P:S:Mmmm kako je bil dober čebelji pik!! :roll: :roll:
Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo!
Pa sem dočakal soboto in z njo odlično družbo. Tekaški post, mi ni pisan na kožo. Pogrešal sem tek in ljudi, ki so pozitivno nastrujeni. Njihova energija mi daje zagon, da laže prenašam dni, ko zaradi poškodbe, ne tečem. Lučko, besedo "počitek"
si bom moral v cepit v glavo in nogam privoščit več počitka.
Sedaj, le upam, da nisem zavozil cele sezone.
Uživajte in držite pesti, da bo ponedeljek, moj srečen dan.
Uporabniški avatar
 dusan
Kuo je zdej to? :D A vas je zamedl ?? :D :D

Danes tek BO. Ob 14.00 start na stalni lokaciji. AnaLiza na stari lokaciji.

V primeru velikega števila tekačev bodo posamezne skupine startale vsakih 5 minut. :D :D :D AnaLiza bo skupna.
Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo!
Kaj je zdej TFSS? A kr spimo, al so bili starti vsakih 5 minut prehudi, da nihče nič ne napiše. Kaja vas bo pa spravila v red. :twisted:
Upam, da vam je privoščila kakšen čebelji pik.( šefica le tako naprej) :wink:
Uživajte
Uporabniški avatar
 kajar
Živjo!

Včerajšnje vremenske razmere so povzročile, da smo bili primorani v zameno za tek malo bolj okrepiti Analizo :D :D :D Dogovorili smo se, da začnemo zbirati prijave za tek v Sežani in da ojačamo treninge. Predlog je, da se že naslednjo soboto povzpnemo na Goro Oljko. Nadaljne informacije bomo sporočili v prihodnjih dneh.

P.S.: Močno pogrešamo nekatere stalne udeležence :? Da ne bo spet potreben še en spoznavni večer... :twisted:

Uživajte!!!

Kaja
Uporabniški avatar
 Jure
Lep pozdrav:

Če bo jutri kak snežni trening, se moram žal opravičit. Napadel me je prehlad, goltam čaj (brez borovnic :lol: ), Angal S, Neoangin, Septolete in krofe. Naslenjo soboto bo gotovo vse vredu.
Uporabniški avatar
 dusan
Zaradi množičnih obolenj članov TF, odpovedujem jutrišnji skupinski tek.
Upam, da bo naslednji teden bolje in da bo udeležba vsaj zadovoljiva, če ne odlična!!!!! :D

Pozdravite se !!!!
Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo!
Jutri trening BO!! :evil: :evil:
Dobimo se na parkirišču Brglez, ob 13. 45, nato nas bo Patricija pelja na startno mesto, gorskega gira. :oops: :oops:
Odsotnost je opravičena samo, če imaste zdravniško potrdilo.
Okrepi in sankcije sledijo. :shock:
Tudi analiza bo obširna in izmislite si dobre izgovore. 8)
Lep večer, še bolj noro noč in jurti polni energije se vidimo. :D :D
Uporabniški avatar
 dusan
Kaja in Dušan bosta navzoča na analizi in gorski preizkušnji.

Upam, da nam bo vreme služilo in da se nas bo zbralo čim več.

Se vidimo jutri !!!!
Uporabniški avatar
 Jure
Dragi TF-jevci,

žal bom moral jutri spet prisilno špricati. Moj prehlad se še vedno ne da. Naslednji teden skoraj ne bi smelo biti več opravičila.

Želim vam čim položnejši hrib.
 Lučko
Pridem na Ana&Lizo. :lol: :lol: :lol:
V hrib boste pa sami laufal, jz vs bom pa iz avta gledu :-- :wink:
Kolk bo to fajn :rol:
Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo!
Po dolgem premoru je za nami odličen trening.
Patricija je izbrala gorski tek in nas vse prijetno presenetila.
Proga zelo razgibna in odlična za dober trening.
Nad udeležbo, pa sem bil presenečen. Punce, so imele danes, svoj dan
in nas za šalo ugnale. :oops: Tempo, so narekovale, od začetka do konca in si lepo menjale vodilno mesto. Ves potek, pa je pozorno spremljala moja desna roka in lepo skrbela za vse udeležence.
Sam danes nisem tekel. Sem pa poskusi s hitro hojo in lepo sledil najhitrejšim. :oops:
Največji vtis je name naredila Maja, ki je za piko na i, tekla takoj nazaj v dolino. :shock: Zasužiš si veliko čestitko. Ta, velja tudi za Matejo, ki je odlično pospeševala in izbrala najboljšo taktiko.
Lucy, Kaja, Robi in Bojan, pa so naši sončki, ki nam vedno polepšajo dan.
Uživajte!
Uporabniški avatar
 lucy
Zdej pa eno čist posebno opozorilo:

Danes praznuje svoj rojstni dan naš član in dobri prijatelj Poldy!
Želim ti veliko v prvi vrsti zdravja, potem sreče, zadovoljstva, ljubezni in nenazadnje tudi denarja. :-)

Lepo praznuj in se vidimo na zabavi! (6) (6) (6) (6)
 *maja*
Lep pozdrav vsem skupaj....
Končno sem se v soboto tudi sama udeležila teka (kar nekaj časa sem odlašala) no potem me je pa le Lucy prepričala...
Ampak mi sploh ni žal ,da sem prišla...samo led je bilo treba prebiti :oops:

POLDY TUDI JAZ TI ŽELIM VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN IN VELIKO USPEŠNIH TEKOV!!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA