dogovori in pogovori o dogodkih in druženjih TFjevcev v Savinjski dolini

Moderatorji: editor, dusan

Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo!
Trening jutri BO! :twisted:
Dobimo se pri Brglez ob 13.45.
V primeru snežnih padavin, lahko tek menjamo za pohod.
Uživajte!
Uporabniški avatar
 kajar
Uf, zopet dober trening z odlično družbo (Poldy, Mateja, Bojan, Maja, Nives, Dušan in Kaja)!

Kljub snežnim razmeram smo se podali na še eno gorsko progo. Nekateri so tekli, nekateri smo hodili in tekli, nekateri pa samo sopihali :D :D
Upam, da bo v Sežani to "garanje" poplačano (če ne z rezultatom pa vsaj z dovolj vitamina B :D :D :D )

Nekaj sličic s teka: http://www.sportosplet.net/galerija/displayimage.php?album=369&pos=0

P.S.: Današnji udeleženci smo močno zaskrbljeni nad Majo in Nives, ker sta tako hudičevo hitri, da ju nikoli ne uspemo "ujeti" v objektiv. Obljubljamo, da bomo naslednjo soboto pazili, da nam ne uideta. :D :D
Uporabniški avatar
 Jure
Lep pozdrav:

Razlog mojega včerajšnjega izostanka res ni za na forum 8) , sem pa danes delno nadoknadil zamujeno.

Srečal sem tudi Dušana, pa ga nisem čisto razumel glede majic, ali se naročijo kje na forumu ali pri njem, če se sploh še lahko. Za pojasnila se lepo zahvaljujem in obljubljam, da bom šel naslednji petek spat takoj po risanki :lol:
Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo!
Ker se sobota bliža, bi vas povabil na skupni trening.
Trening bo priprava na Sežano ( 8 in 21km).
Tekači TFS oglasite se, da se dogovorimo glede prijave za Sežano.
Dobimo se v soboto, 5.3. na parkirišču pred NEKROPOLO.(13.45.)
Startamo ob 14 uri. Če ne boste tekli, se oglasite na analizo.
Sončki uživajte! :wink: :D :D
Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo!
Včerajšnja udeležba je bila spet za pet.
Naša dekleta Kaja, Nivas, Maja, Patricija so glavna lokomotiva, ki odlično vlečejo svoj fantovski vagon ( Dušan, Jure in mojo malenkost).
Trening je v celoti zelo dobro uspel. Tako, da Sežana sploh ni vprašaj.
Svoje občutke pa lahko zabelezite tudi ostali, ki ste bili včeraj zraven.
Moji so odlični in že komaj čakam Sežano in štart v novo sezono.
Uživajte :wink: :D
Uporabniški avatar
 Jure
S Poldyjem se popolnoma strinjam, čeprav imam danes nekaj bolečih spominov :( Testni tek na 21. oz. 8 km pred Sežano je bil več kot potreben, saj tako vsaj približno vemo, kakšnega tempa smo sposobni. Nekateri smo tudi spoznali, da brez flajštrov ali celo moderca ne bo šlo.

Dekleta so se včeraj res izkazala, še posebej Nives, ki naju je oba s Poldyjem pošteno zdelala. Glede na rezultate lanskega Kraškega maratona, ki so dostopni v temi "Uradni rezultati," bi lahko med ženskami ciljala na uvrstivev med 5. in 10. mestom!
Uporabniški avatar
 lucy
DRAGI MOJI!

Neki časa me ni, pa vas že morem iskati z povečevalnim steklom po forumu. :? Vsekakor to ne pomeni, da ob sobotah ne migate in se ne družite. (o vaših treningih sem obveščena iz prve roke!)

Nažaolst ne vem, kdaj se bomo kej spet srečali, (sejveste, po nekaj mesecih pavziranja sem spet pljunila v roke). :twisted:

Upam pa da se mi kej oglasite na forumu, ki ga zelo redno berem (!) in da bom na tekočem z vami.
Že sedaj pa držim pesti za Sežano (vode vam na žalost ne bom mogla pridit vozit, ker sem ravno takrat na pripravah) :( , da otvoritveni tek uspe, če pa ne, bodo pa potem še tudi kaneje maratoni in se boste tam dokazali, ker jaz verjamem v vas. :!:

Že kr neki časa pa pogrešam EDITOR-ja, :?: zgleda, da je spet kupil jupol. Priporočam, da eno soboto namesto na analizo zavijete k njemu in mu skupaj prebarvate hišo, da se bo potem lahko udeleževal treningov in tako posledično tudi tekem.

Lp, Lucy
Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo!
Sobotni trening BO! :twisted:(13.45. Nekropola)
Ponovili bomo traso od sobote ( 8 in 21km)
Analiza odpade! :shock: :wink:

PS Mama, če potrebuješ pomoč pri beljenju, ti tvoji otroci z veseljem priskočimo na pomoč. :wink:
Uporabniški avatar
 kajar
poldy666 napisal/-a:Sobotni trening BO! :twisted:(13.45. Nekropola)
Ponovili bomo traso od sobote ( 8 in 21km)

Glede na izčrpna poročila, je verjetno trening izpadel precej ubijajoče :twisted: :twisted: :twisted:

Za jutri pa velja:

Zbirno mesto: Nekropola
Čas: 13.45
Dolžina: 8km, 14km, 21km
Analiza: Nekropolis

Pozdravček,

Kaja
Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo!
Pomladanska utrujenost se pozna tudi na poročanju TFS. Saj smo pri pisanju zelo aktivni. 8) :oops:
Kar pa ne pomeni, da smo pri treningih tako ne močni.
Zadnje tri sobote smo imeli priprave na Sežano.
Upam, da nam bo trud v Sežani poplačan. Seveda je cilj Sežane, da jo premagamo, če pa bo rezultat dober pa še toliko bolje.
Včeraj smo tekli (8,14 km) na polno. Saj jaz lahko trdim za naju z Juretom. Tempo je bil ( 3.18 min/km). Dušan, Maja, Nives in Patricija pa so tekli krajšo razdaljo( 8 km) in izboljšali čas prejšnje sobote.
Analize pa so tekaško obarvane. Teme so pred vsem tekme in cilji te sezone.
V naslednjih dneh pa vsem na forumu veliko dobrega teka in čim lažje noge v nedeljo.
Uživajte. :wink: :D :D
Uporabniški avatar
 dusan
Zadnji kontrolni trening pred Sežano je za nami. Nobenih odstopanj od plana.

Poldy je zadolžen za Jureta in Nives. Oba bosta sodelovala prvič na kakšni tekmi (in to na 21km). Verjamem, da ju je dobro pripravil in da bosta uspešno končala tekmo.

Mateja se je odločila za krajšo varianto, čeprav sem prepričan, da bi
tudi 21-ko dobro pretekla.

Patricija in Maja (tudi debitantki na tekih) bosta sodelovali na osmici.
Upam, da bosta uživali in si dobro zapomnili njun tekaški krst.

Kaja je out. Poškodba kolena ji pač ne dopušča sodelovanja (bo pa v spremljevalnem delu ekipe).

Tudi Bojan bo spremljevalec (masaža, foto..)

In Dušan ????

To bo moj prvi tek po dooooolgi pavzi. Upam, da bo tek in hoja. Nič ne bo z maščevanjem Nataši (to je bil moj plan za leto 2005). Budno sem spremljal njene pripravljalne teke, uvajanje intervalov... Se mi je pa podrl svet, ko sem prebral, da se je prijavila na 21-ko. In potem še poškodba. Ko ima hudič mlade....
Torej: Dušan 8km (kontrola zaledja)

Se vidimo v Sežani in ne pretiravajte zadnje dni (s tekom mislim)
 nivea
Pozdravljeni...
Komaj čakam nedeljo, da se udeležim svojega prvega maratona...upam, da ne bo zadnji :oops:

Uživajte se vidimo v nedeljo :twisted:

NIVES :D
Uporabniški avatar
 poldy666
Živjo!
Tudi jaz se veselim nedelje in že komaj čakam. :D
Danes sem naredil še zadnji hitri krog. Vendar imam problem :?: A naj tečem z Bridgestone ali Michelin. :shock: :wink:
Upam, da bo ekipa izbrala najboljše! 8)

Uživajte in bodite v AKCIJI! :wink: :D :D
Uporabniški avatar
 dusan
P O Z O R !!! (da ne boste pozabili)

Jutri (sobota 26.03.2005) treninga NE BO.

Bo pa Analiza (ob 14.00).

Lep večer in mirno noč. Počivajte.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA