dogovori in pogovori o dogodkih in druženjih TFjevcev v Savinjski dolini

Moderatorji: editor, dusan

Uporabniški avatar
 patricija
#39309
Sobota 7.5., trening 12 urni tek ob jezeru v Vrbju, start 7.00, finish 19.00. Tečete po svojih sposobnostih, s sabo prinesite vse potrebno, boljše več kot premalo ( hrana, pijača, voda, obleke, brisačo, wc papir! ). Kampiranje ni dovoljeno, lahko pa prinesete sabo deko za počitek, ali....
Vabljeni vsi maserji, in tako naprej. Če kdo od tekačev ne ve kje se bomo nahajali, naj še danes sporoči, da mu damo napotke.
Uporabniški avatar
 Barb
#39493
Ste kr tiho,a ne :roll: :roll: :lol: :twisted:
Uporabniški avatar
 Filipid
#39579
Barb napisal/-a:Ste kr tiho,a ne :roll: :roll: :lol: :twisted:


Mogoče jih je pa psihično preveč uničilo :roll: :? .
Uporabniški avatar
 poldy666
#39610
Živjo!
V soboto dne; 7.5.2005, smo tekači Savinjske doline izpeljali trening, ki je potekal 12ur. Trening pa ima tudi svoj namen – pripravo na Grosuplje. Zame je bil to eden večjih izzivov. Ker še nikoli nisem tako dolgo tekel, sem že dan poprej veliko premišljeval kako se bom vsega lotil. Vstal sem ob 4.30 uri si pripravil zajterk, malo prebrskal stran TF in komaj čakal, da bo ura 6.15, ko bom šel na prizorišče dogajanja. Prispel sem prvi, si izbral parkirni prostor, da mi bodo vse stvari najbolj pri roki. Po kratkem sprehodu, pa so prispeli tudi ostali člani. Vsi so kar žareli od energije, dobre volje ni manjkalo. Vsak si je izbral svoj prostor in se udobno namestil za teh 12ur. Vreme je bilo fantastično, prvi sončni žarki so že kukali izza hribov le temperatura je bila zame malce nizka. Iz jezera se je lepo kadilo, ptice in žabe pa so nas lepo pozdravljale. Ura se je bližala sedmi in junaki Savinjske; Maja, Nives, Patricija, Marjan-Energy, Jure In Poldy, smo se pognali vsak svojemu izzivu naproti. Tudi Dušan in Mateja, nista manjkala in nam naredila lepe fotografije. Prvi kilometri so bili bolj mokri, saj je bila trava obdana z roso. Hitro smo menjali superge, da nebi dobili žuljev. Kroge smo si sproti beležili in prav zanimivo je bilo kako smo si podajali zvezek. To je bila prava štafeta. Prvi daljši postanek, sem naredil po štirih urah. To je bil čas za malico, ter menjavo oblačil, saj je sonce že pošteno sekalo. Dvajset minut je hitro minilo in čas je bil da se vrnem v stari ritem. Ker je bilo vzdušje odlično sem ga takoj našel. Po dveh urah pa me je zgrabila kriza. Hitro sem si nadel cd predvajalnik in po krogu je bila motivacija kot na začetku. Ura se je bližala petnajsti in spet sem si vzel čas za manjši obrok, Nives mi je v tem času odlično pripravila noge za nadaljevanje. Hvala ti. Po obveznostih se je vrnila tudi Mateja in pošteno mlela zamujene kilometre. Tudi Dušana smo dočakali in bili veseli da je šef tekel z nami. Bolj ko se je ura bližala devetnajsti bolj so mlele Savinjske lokomotive. Ker sem dosegel cilj pred devetnajsto, sem z veseljem spremljal zadnje boje. Bili so odlični. Svojim očem se nisem mogel načuditi, kako so odlično z gledali in bili za štose po dolgih kilometrih.
Za nagrado nas je naš Dušan peljal na sladke dobrote. Tam pa je sledila tudi analiza in intervjuji za TFSS.
Moja ocena dneva je velika desetica. Bili ste odlična družba in veselim se 24ur, da jih preživim z vami.
Uživajte.
Uporabniški avatar
 INOT
#39628
To fantje in dekleta to mi delajte.Se vidimo v Grosuplju.Kako ste bili zadovoljni z Energyjem? Verjetno vam ni upal povedati ampak tedne pred treningom je delel po 500 sklec na noč,pa psihične priprave:astralna projekcija,lebdenje v prostoru,dihalne vaje,telekineza ,koncentracija uma v pivski steklenici (vsega ne smem izdat par fint ima za Grosuplje).Tam zna presenetit s kakšnih 150 km.Ste vabljeni zjutraj na pecivo v moj šotor (pa kavica)
Držte se!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#39642
VAU to bo ludnica v Grosulju in to celih 24ur.
Kot na POP tv ju oddaja 24ur.
Me veseli, da se bomo družili teh 24ur in do takrat veliko pretečin užitnih kilometrov.
ČAO!
Uporabniški avatar
 bigfrik
#39643
Se bojim,da bojo moral odpret nov prostor za sotore,ne vem ce ga ne bo zmankal! :roll:
Uporabniški avatar
 Filipid
#39666
bigfrik napisal/-a:Se bojim,da bojo moral odpret nov prostor za sotore,ne vem ce ga ne bo zmankal! :roll:


Težko, če ne bo nič :roll: , bo treba se držati načela: kdor prej pride prej melje :? .
Uporabniški avatar
 dusan
#39689
Skrajni čas je že da objavim nekaj fotografij:

http://www.sportosplet.net/galerija/displayimage.php?album=458&pos=0

Kako je bilo na teku je že napisal Poldy.
Verjamem, da bi lahko vsakdo od udeležencev napisal svojo zgodbo, opisal svoje občutke...ampak mi smo z mislimi že drugje.
Vesel sem:
- da je Mateja odtekla dober tek po poškodbi
- da sta Marjan in Patricija uprizorila tek na "nož"
- da je Maja pojem vztrajnosti
- da se Jure in Nives vsake stvari lotita zavzeto in resno
- da nas Lucija in Bojan obiščeta ob vsakem prostem trenutku
- da Poldy... ah kaj bi pisaril, če si dober si dober
- da je sobotni tek minil brez posledic (poškodb)

Še podatek o progi:
Proga je speljana okoli ribnika v prečudovitem okolju. Mimogrede, na tem mestu se zadržuje med letom največ vrst ptic v EVROPI (če se ne motim preko 140 vrst). Proga je dolga 1800 m in je ravninska .

Nasvidenje v naslednji ...AKCIJI
Uporabniški avatar
 patricija
#39854
Ja, tako dobrega treninga pa verjetno zdaj en lep čas ne bo več.
Bil je sicer eden izmed mojih najlepših, pa čeprav še do sobote zjutraj nisem vedela, ali bom po enotedenskem ležanju sploh lahko tekla.
Ampak priznam, da mi je vse skupaj zelo ugajalo.
Preživeti lep sobotni dan v prekrasni naravi, ob vodi, v avtu vse potrebno, iz njega muska, zraven deka, povsod okoli fajn drušna, vmes pa še mal laufaš, in prehlad gre.
Brez konkurence bi mi verjetno bilo zelo dolgčas, in nikoli nebi toliko pretekla, kot tudi ostali ne.
Tridnevni musklfibr me je zapustil, lepi spomini pa ostanejo.
Hvala vsem, ki ste prišli, tebi Dušan za kepico sladoleda, ful si me presenetil s svojim tekom, Balky tebi pa za masažo, brez tebe moje noge nebi naredile ..... km. Ne smem povedat, ker jih bom čula. Rezultate bomo objavili šele po 24 urnem teku v Grosupljah. Če pa bi kdo rad kakšen intervju, pa nas lahko obišče na treningih, ki bodo po novem vsak petek ob 17.45, pri rim. nekropoli. Se vidimo!
Uporabniški avatar
 dusan
#39886
patricija napisal/-a:..... pa nas lahko obišče na treningih, ki bodo po novem vsak petek ob 17.45, pri rim. nekropoli. Se vidimo!


:nono: :nono: pri gostišču PLEVČAK
Uporabniški avatar
 lucy
#41693
V petek in soboto vam želim čim bolj vzdržljive noge, veliko km, malo žuljev in veliko dobre volje. :juhuhu:

Z mislimi bom ob vami in stiskala bom pesti za nove rekorde. :laola

LP Lucy :clap:
Uporabniški avatar
 patricija
#44658
Malo pozno, ampak tu so rezultati 12 urnega treninga.

POLDY 102.6 KM
MARJAN 81 KM
JURE 36 KM
MATEJA 52.2 KM
MAJA 72 KM
NIVES 39 KM
PATRICIJA 77.4 KM
DUŠAN :nono: KM
Uporabniški avatar
 EnerGy
#44951
Patricija, s temi rezultati si v meni spet prebudi spomin na ta "trening". Ko zdaj pomislim nazaj, je bil to zame eden najlepših, če ne kar najlepši skupinski tek do sedaj. Ne bi mu mogel reči trening niti tekma, preprosto 12 urni tek in to je to.
Izjemno všeč mi je bilo jezero ob katerem smo tekli, (mešana senčno, sončna proga, brez ubijajočih vsponov in spustov in v celoti makedamska, (in zemeljska) brez betona in asfalta!!! ---Pa petje žabic, ples in dremanje laboda...).
Samo vzdušje med nami, ki se mi je tudi zdelo nekako drugačno od ostalih treningov, tekem.
12 ur se mi je zdelo, da mi je bilo pisano na kožo!
Vreme, ki je bilo res čudovito!
Skratka, zdaj ko sem ob tem opisovanju vse skupaj malo podoživel,vem, da je bil to zame daleč najlepši tek do sedaj i nčepav je bil prvo mišljen kod le trening za Grosupeljski 24-urni tek, mislim, da se na žalost, (ali veselje), ne moreta v ničemer primerjati, čepav naj povdarim, da s tem ne mislim nič slabega.
Edino kar bi pa dalo še piko na i, pa bi bil še;

Kakšen par nog zraven na progi,
kakšen glas in par rok v zraku ob njej,
ter po teku en super piknik,
da b" se že zmenl za leto v naprej.

Zato nikakor ne želim, da bi bil to zadnji tek ob tem jezeru, kakor mislim, da tudi ostali ne, zato že komaj čakam, da staknemo glave in... .

Pa lep pozdrav vsem skupaj!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA