dogovori in pogovori o dogodkih in druženjih TFjevcev v Savinjski dolini

Moderatorji: editor, dusan

 Uri
#51622
Zanima me, če kdo od vas hodi v fitnes na velenjskem koncu. Oziroma bolj me zanima informacija, kje se da najti kakšen fajn fitnes center v Velenju oz. okolici. Mal sem brskala po internetu, pa nisem odkrila nič kaj pametnega. Kako je kaj v Beli dvorani?
Hvala.
Uporabniški avatar
 dusan
#51624
Uri, poznam odličen športni center. Če prideš na jesenski tek, dobiš informacijo :D :D :D Šalim se. Informacijo lahko dobiš po telefonu ali ZS (zaradi savinjske foušije :D :D ).
 Uri
#51625
Z veseljem bi prišla na jesenski tek v Šempeter, pa prav takrat sodelavec praznuje abrahama. :? in zamera bi bila velika, če bi spustila.
Lahko se pa tudi zgodi, da bom prej pobegnila iz zabave ter se vam pridružila, ker bi vas rada spoznala. Bom za vsak slučaj vrgla v avto opremo za tek.
 maraton 100
#51628
Tek v Šempetru?
Tudi meni se je naredilo to ,da ne bom mogel priti. Z ženo sva povabljena na piknik v Šmartno ob Paki. Ti ki si iz šmartnega boš že vedela kje je to, k "Fiksiju" (Žibretu). Letos smo skupaj bili na Nordkappu pa so se zmenili, da se najdemo še enkrat na pikniku. V kolikor bo žena zadržana bom sam šel raje na tek kot na veselico.
Vitnes v Beli dvorani v Velenju pa je kar za obiskat, je pa v Velenju nekaj zasebnih fitnesev, kako pa so opremljeni pa ne vem, še v Belo dvorano ne hodim,kljub temu,da imam prost vstop. Imam doma en priročen fitnes,ki mi vzame dosti manj časa.
Vsem lep tek v Šempetru in prijetno druženje.
LP, Stane!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA