vabila, najave, poročila, ... vse o vedno bolj priljubljenih 'avanturističnih' prireditvah

Moderator: haupi

snezni_tekac
Bo kdo sel iz MBja ali okolice MBja na Risnjak trek?

Me zanima ker razmisljam da bi zadevo zdruzil z enim kolesarskim precenjem od Sneznika do Ogulina ?
 snezni_tekac
snezni_tekac napisal/-a:Bo kdo sel iz MBja ali okolice MBja na Risnjak trek?

Me zanima ker razmisljam da bi zadevo zdruzil z enim kolesarskim precenjem od Sneznika do Ogulina ?

Kaj res noben ne bo sel?

Jaz bi namrec potreboval uslugo ce mi bi kdo v Crni Lug in potem iz Crnega Luga v SLO peljal rukzak. Namrec tja bi sel s kolesom in bisagami potem pa bi za tekmo stvari prestavil v rukzak. Potem bi rukzak dal komu ki se vraca jaz pa bi po tekmi se vracal s kolesom v SLO.

Hvala vnaprej ce se bo kdo nasel?
Uporabniški avatar
 želva
Sem se prijavil za risnjak pa me zanima če kdo ve, kje se dobi karta za tekmo SMAND - gorski kotar 4. Ali jo je mogoče tudi kupit na štartu ?
Hvala in LP Martin
Uporabniški avatar
 želva
NI blo problema, karte majo tut na štartu. Sem šel na kratko progo, po podatkih organizatorja 30 km pa sem rabu 8 ur :shock: , pri čemer sem vsaj polovico teku, tko da mi pol sploh ni blo jasn. :?: Je pa teren zelo zahteven in je tut zmagovalc na 30 km šel cca 7 ur, tko da moj rezultat ni bil tko slab. :? Mislim, da je blo prjavljenih okoli 40, celo progo pa je opravilo manj kot 20. Na dalši progi so v 10 in pol ur prišli v cilj trije.
Me prov zanima a bom za Porezen porabu več al manj časa
:?:
LP Martin

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA