vabila, najave, poročila, ... vse o vedno bolj priljubljenih 'avanturističnih' prireditvah

Moderator: haupi

Uporabniški avatar
 vencelj
#113915
Na Pustolovec Rajd sem zasledil nekaj o Železni avanturi, zaostali novemberski pustolovščini Pustolovca Rajda, ki naj bi bila izvedena 16. 12. v Železnikih in okolici. Seveda me kot domačina sedaj zanima, ali se je oz. kaj se je takrat dogajalo (poročilo).
LP, vencelj
Uporabniški avatar
 vencelj
#113919
Ja, kar sem našel na spletni strani, sem pregledal, sedaj me zanimajo še informacije, kako je bilo, torej poročilo. Vreme je bilo tisto nedeljo (če se prav spomnim) spremenljivo, popoldne je malce naletaval sneg (takrat smo se gorenjski člani TF ganjali okrog Jošta in Čepulj).
LP
Uporabniški avatar
 bla_k
#113987
Od kolega (Janez) sem izvedel, da je bilo predvsem zelo mrzlo.
Menda tako zelo, da se je namesto zadnjega spusta s kolesom raje odločil za pešačenje/tek ob kolesu...
 klas
#147330
Udarni neurski val je lani 17.septemba on 13.15 udaril po Železnikih in okolici.. V spomin na klenost Železnikarjev, vseslovensko pomoč in hitro sanacijo bom skoraj natančno leto po nesreči ponovno poskusili izvesti Železno avanturo.

Prvi poskus je spodletel zaradi hudega mraza lani decembra. Železna avantura je lahko dober trening pred Mariborsko mestno avanturo ipd. Razpis je v Opisu na:

www.pustolovecrajd.org

V nedeljo bom vesel vsake družbe, četudi je ideja prišla zelo pozno in je prav takrat "čas strank in skrinjic". Če koga zanima, naj mi se javi....čaka ga velik dan.

LP J.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA