prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Zvone te èakam, že par let nazaj te "trucam", da še malo vklopiš kotaljenja :)...

Glede mokrote v obutvi ko si na kolesu...

Mislim, da je RobiF naredil dobro potezo ko je imel malo višjo obutev
( gležnarji ). Namreè na taki bolj adrenalinski turi je jasno, da moraš tudi veliko hoditi ( grabni tudi èe je suho , recimo Sv. Jernej na Kozjaku, ali pa
spust v Dravograd ali pa èe bi šli iz Šiklarice na Ribniško - mi smo sicer šli okoli ) in tore j itak rabiš robustno obutev, ki pa mora biti dovolj udobna za stopalke na kolesu. Ampak nekaj še dodatno. Èe imaš višjo obutev in potem nepremoèljive hlaèe kot sva imela midva potem voda ne odteka za obutev ampak izven nje. Mislim, da sva glavni del vode pobrala zato ker je po žlebièkih nepremoèljivih hlaè voda odtekala direktno za obutev.

To bomo vsekakor morlai upoštevati v naslednji "mokri turi". Pa mi ki še delamo na V-brake seveda rezervne zavorne gumice. Zdaj se ve za blatne in mokre razmere cca. 70km potrebujemo nov komplet spredaj in zadaj pa menjava v Dravogradu.
Nazadnje spremenil tek_v_snegu, dne 25 Avg 2008, 17:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Bravo! :clap:

Frajerji ste. Super opis.

Se mi kar sline cedijo ", čeprav si tega razumsko ne znam razložiti" :wink:
Uporabniški avatar
 še1PR
Tko, med prijatelji, rečemo takimle "norci" :wink: (v plus seveda! :lol: )

Bravo! Odlično poročilo! :clap: :clap:
 klopotec
Res ste imeli lep "izlet" v dežju. A lahko še eden napiše, kdaj ste štartali in kdaj prispeli v Dravograd. Me zanima zaradi orientacije, koliko to kaj traja.
Drugače pa, kolo je res super drugi šport poleg teka. To sem spoznal to poletje. In navdušen nad vašim kolesarjenjem sem šel v nedeljo dve urci po okoliških vinorodnih gričih. Prava stvar. Sploh zdaj, ko ne morem teči zaradi pokostnice. Še vedno me boli. Na kolesu me pa sploh nič ne moti.
Jutri pa greva z mojo na eno 130 km turo na Hrvaško. Takoj naslednji dan pa nazaj. In modva imava lepo vremensko napoved. Za razliko od Pohorcev, he,he.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
klopotec napisal/-a:
Jutri pa greva z mojo na eno 130 km turo na Hrvaško. Takoj naslednji dan pa nazaj. In modva imava lepo vremensko napoved. Za razliko od Pohorcev, he,he.

A na Hrvaško?!? Èestitke in pohvale tvoji ženi, da ti bo držala tempo ko boš svojo pokostnico hladil na kolesu.

Svetujem Sljeme ...imajo lepe kolesarske poti ( lahko gresta iz Zagorske smeri gor iz Stubièkih Toplic ).

Jaz pa sem te mislil vprašati za nasvet okoli proge ob Muri iz Graza navzdol do Spielfelda in potem v Maribor. Mika me da bi poskusil v tekaškem stilu !?!
 klopotec
Greva direkt v Bjelovar, naslednji dan pa nazaj.
Proge ob Muri, od Radgone navzgor pa ne poznam. Ampak še to jesen upam da jo bom spoznal s kolesom.
Sem pa danes že poskusil malo tečti, čisto malo in me ni nič bolj bolelo kot sicer. Stvar gre res na bolje.
Uporabniški avatar
 Vreme
tek_v_snegu napisal/-a:
klopotec napisal/-a:

A na Hrvaško?!? Čestitke in pohvale tvoji ženi, da ti bo držala tempo ko boš svojo pokostnico hladil na kolesu.

Svetujem Sljeme ...imajo lepe kolesarske poti ( lahko gresta iz Zagorske smeri gor iz Stubičkih Toplic ).

Jaz pa sem te mislil vprašati za nasvet okoli proge ob Muri iz Graza navzdol do Spielfelda in potem v Maribor. Mika me da bi poskusil v tekaškem stilu !?!

z Graza se drži kolesarske poti ki več ali manj teče ob reki Muri nimaš kje zgrešiti. Tek lahko končaš na Šentilju, lahko pa podaljšaš tudi do broda v Sladkem Vrhu ali pa še dalje vse do Radgone, za dalje pa ti bo odgovoril klopotec! Very Happy
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Vreme napisal/-a:
tek_v_snegu napisal/-a:
klopotec napisal/-a:

A na Hrvaško?!? Èestitke in pohvale tvoji ženi, da ti bo držala tempo ko boš svojo pokostnico hladil na kolesu.

Svetujem Sljeme ...imajo lepe kolesarske poti ( lahko gresta iz Zagorske smeri gor iz Stubièkih Toplic ).

z Graza se drži kolesarske poti ki veè ali manj teèe ob reki Muri nimaš kje zgrešiti. Tek lahko konèaš na Šentilju, lahko pa podaljšaš tudi do broda v Sladkem Vrhu ali pa še dalje vse do Radgone, za dalje pa ti bo odgovoril klopotec! Very Happy

Vreme Hvala,...

Daj še te prosim omili vreme v soboto èe že mora biti dež naj bo tisti mili,,...drobni Kalifornijski :):)
Uporabniški avatar
 Vreme
Snežni ne skrbi, tokrat bo vreme na tvoji strani, če boš tekel ob Muri ti kaj drugega tudi ne morem narediti!!!! :lol:
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Vreme, Hvala za spodobno vreme.
Ja niè te pa grem.
Jutri okoli 8ih bom startal nekje v centru Graza blizu Mure...pa proti Karlsdorfu in Lipnici. Do Spielfelda bom vsekakor šel potem pa bom videl èe bo še energije za dalje.
 klopotec
Lepo se imej in poročaj.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA