prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 vencelj
Čestitke za Šentiljsko :!:
Naj se sliši še tako čudno, vesel sem, da je bilo vreme bolj tako-tako. Ne zato, ker bi vam (bognedaj) privoščil deževni tek po Šentiljski, pač pa zato, ker sem zadnjič imel idejo,da bi bil po dobrih treh letih (ja, 14. marca 2009 je bilo :!: ) čas, da se spet enkrat podam na pot in da se vam pridružim...pa sem potem nekako pozabil na to, spomnil sem se spet, ko sem začel brati poročilo...in če bi vi včeraj za smetano imeli še krasno vreme, bi se veliko bolj sekiral, kaj sem zamudil...
Hm, razmišljam egoistično... :roll: :mrgreen:

LP, vencelj
 hoja
Začetek maja je tu in obljuba dela dolg.Danes opravila Šentiljsko pot tretjič v tem letu.
Štartala ob 5.00 pred Belno v delnem mraku in gosti megli, skozi gozd do KT Gradišče-Novine bi jo lahko rezala :lol: .Pot je bila dokaj namočena,rosa na travi,v zraku pa vlage za tuširanje.Sladki vrh je še spal, prav tako tudi kmetija Sirk.Na kmetiji Zver požigosam kartonček,dobim pa še enega nežnega na desno nogo od štirinožnega gospodarja hiše :mrgreen: .Ni hudega!Snežinka lepo obsijana,a zaprta-prehitra.Grem naprej mimo Rajšpove gomile do lovskega doma-ista pesem-zaprto.Jooooj, kako :drink .Vmes prosim za vodo prijazno ženičko.Na kmetiji Gaube privežem dušo, da je onealkohol pivo :wink: ne odnese.Za mano je že 5 ur, gospodar mi prerokuje še 3. Utrujenosti ni čutiti, narašča po temperatura v zraku!Sledijo naslednje kontrolne točke,vidim Brlogo. Aleluja, šlo je lažje, kot sem pričakovala.Še zadnji vzpon med vinogradi,spust-koleno malo boli-pa tank,pa cerkev in juhuuuhuuu-avto pred Belno :D .Ura kaže 12.33!Zadovoljna, utrujena pa glih tolko,da ne grem še enega kroga :wink: ."endomondo" mi je vmes iskal satelite(gosta megla),ob priliki naložim.
lp hoja
Uporabniški avatar
 bor©
hoja napisal/-a:Štartala ob 5.00 pred Belno v delnem mraku in gosti megli,...juhuuuhuuu-avto pred Belno :D .Ura kaže 12.33!Zadovoljna, utrujena pa glih tolko,da ne grem še enega kroga :wink:

Čisto zmešana! Kdo se bo pa s tabo družil?! Pred kom bežiš, da si tako hitra?! Čestitke :laola !
Uporabniški avatar
 Vreme
Hoja, a tebi se je čisto ftrgalo. :shock: Dosegla si absolutno tretji najboljši čas na Šentiljski poti, da je prvi ženski pa sploh ni dvomit. :laola

Za uradno potrditev pa, saj veš, mi moraš poslati dnevnik, kljub temu,da ni vseh žigov in seveda GPS zapis poti, tudi če ni popoln :wink:
 hoja
Da se mi je ftrgalo, sem slišala že doma-bom razmisla o tem :wink: .Bežala sem pa res pred psom Jakob po imenu,o kaki hitrosti niti ni bilo občutka,družbi se pa znam tudi prilagoditi.Ker je napovedana družba odpadla,sem preiskusila svoje zmogljivosti in kar je najlepše-danes brez večje muke opravila malo zahtevnejši vzpon na Donačko :clap: .
Vreme-dnevnik pošljem,sled bo tudi prišla.Na Šentiljsko se še vrnem,pri meni ima posebno mesto :wink: ,mogoče jo opravim 2x v enem dnevu :mrgreen:
lp hoja
Uporabniški avatar
 Z*
Danes me je v poštnem predalčku čakalo veselo presenečenje s Sladkega Vrha - majica in značka za opravljeno Šentiljsko planinsko pot. Hvala, Rajko, sem res vesela ... :P
Uporabniški avatar
 Vreme
Res je, v teh dneh boste vsi ki ste s Šentiljsko potjo v tem letu opravili v enem dnevu dobili v poštne predale obljubljene nagrade. Do zamude je prišlo zaradi... ja vedno je denar v igri, zato žal tudi letos ne bo obljubljenih tekaških majic. So pa zato v paketu bombažne, tudi z znakom Šentiljske poti.

Sicer pa je od danes dalje tudi obnovljena spletna stran:

http://pd.paloma.si/sentiljskapot.htm

Tudi seznam pohodnikov/tekačev je obnovljen KLIK
Uporabniški avatar
 jan_jan
Včeraj sem v turobnem, jesenskem dnevu opravil še peto ponovitev Šentiljske planinske poti. Celotna pot je zgledno markirana in urejena, v tem poskusu mi jo je uspelo opraviti popolnoma brez izgubljanja 8) .
Še vedno je potrebno preteči/prehoditi 54 kilometrov s 1500m vzponov in spustov.
Pripenjam povezavo do GPS sledi na Garmin connect:

Več na spletnem dnevniku……. :wink:
 hoja
:laola
Po spominu je bil ta krog najhitrejsi :clap:.
Tudi meni misel na neprivezane pse ni najbolj pri srcu.
Sicer pa mi je ostala se neka obljuba,ki bo pocakala naslednje leto :wink: .

Lp
Uporabniški avatar
 Vreme
Hoja prav imaš, Jani je tokrat presegel svoj rekord iz leta 2010 :laola

Sicer pa tudi tvoj čas ne zaostaja kaj dosti :clap: . Kaj pa je s tisto tvojo obljubo pa tudi mene zanima. :wink:

Kaj narediti s temi neprivezanimi psi pa meni tudi ni čisto jasno :argue:
Bravo Jani :clap: Hecno je, da sva bila oba na istem koncu. Dve uri za teboj sem na Šentilj prišel na kavo in nadaljeval proti Avstriji, službeno :( Če bi vedel, da preganjaš meglo in nizko oblačnost bi ti nemudoma poslal kakšen depresiven sms 8) Pa drugič :lol:
Imej se strahotno prijetno :D
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA