dexi27 napisal/-a: ... ker za nas je bla zastojn
Prezentacija je itak produkt dobre volje SpartaBande in je lahko le zastonj. Dexi, če bi pa ti dal za pir, pa to verjetno to še ne bi bila korupcija

dexi27 napisal/-a: ... ker za nas je bla zastojn
marathon95 napisal/-a:Šteta da sam bil v noćnoj smeni
semjul napisal/-a:...Padel je dogovor za obisk Šentiljske poti 26.12.2010 se pravi Božični tek po Šentiljski. Kandidati ne pozabite da ste obljubili udeležbo, ne glede na to da ste čago že prespali![]()
![]()
Uroš Sobočan napisal/-a: ... sem se še posebej pripravil z vprašanji za Zdravkota
...pa še kaka domača viža je manjkala (ni se mi dalo harmonike s sabo vlečt).
Uroš Sobočan napisal/-a:Pa ne da si mi tudi ti fauš![]()
ZdravkoC napisal/-a:Tu pa res vidim dve veliki napaki. Pozabil si postavit vprašanja
ZdravkoC napisal/-a:in naj se ti nikdar več ne da naredit kaj takšnega, kot je s saabo vlečenje harmonike![]()
ZdravkoC napisal/-a:Kaj misliš, da ti drugi nismo![]()
![]()
za Tino pa
ZdravkoC napisal/-a:semjul napisal/-a:...Padel je dogovor za obisk Šentiljske poti 26.12.2010 se pravi Božični tek po Šentiljski. Kandidati ne pozabite da ste obljubili udeležbo, ne glede na to da ste čago že prespali![]()
![]()
Česar ne pozabiš, se ne rabiš niti spomnit. Danes smo se resno pogovarjali o tem. Gre za masovni izi trening treking. Številni predlogi so padli za spremembo datuma na soboto 25.12.2010, saj tako ostane možnost udeležbe še na zimski ligi Pohorje je Zakon.
Uroš Sobočan napisal/-a:Pa ne da si mi tudi ti fauš![]()
ZdravkoC napisal/-a: Dexi, če bi pa ti dal za pir, pa to verjetno to še ne bi bila korupcija
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA