prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Tekačiča napisal/-a:Zdravku za pripovedovanje in izmišljanje vicev. :--

Ja, kdo si je vse to izmislil :lol:
Sploh pa to niso bili vici :--
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Semjul bi pa po knapovsko dodal malo slovarja za toto špraho:
:arrow: ko te kar (Zakaj pa ne?)
:arrow: ovi kulta (Tisti tam!)
:arrow: Cirbek (Ceršak)
:arrow: moja pica je mastna ( :wink: od suhe salame na pizzi)
:arrow: moja je vlka "S" (pa je še prevlka :lol: ker ima TF velike številke, za ene pa premale)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
semjul napisal/-a: Zdravko na majhno črno si pozabu :?:

Nič nisem pozabu, ker ni s tega govornega področja.
Če je črna, še ni nujno, da je majhna :lol: lahko je v vlki šalci :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Zdravko pa na Cukeršpic pa še kaj si pozabil :--

Sicer pa sem danes pričakoval,da ste boljše shodili pot :evil: . Nič boste morali vajo v kratkem ponovit. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Sem malo prečistil podatke iz garmina in kažejo, da je bila pot dolga 53,4 km
Porabili smo neto časa 9 ur in 25 minut ali bruto 11 ur in 50 minut
Zapadlega snega pa garmin ni izmeril
Uporabniški avatar
 Vreme
Danes je za menoj že tretji zaporedni vikend potepanja po Šentiljski poti. In danes je bilo treba iti mimo Arija

Slika

Verjetno ni potrebno poudariti,da je najbolj tečen pes daleč naokoli. Sem pa ga danes malce prečital. Ker je mi je sledil še kar naprej od domačije in ni nehal lajati sem se razkuril in zadr na njega "marš domov". In ne moreš verjeti, cviknil je in odpihal proti domu. Mogoče pa je le bolj plašljiv, kot si mi mislimo...

Če že omenjamo najbolj tečnega ne moremo mimo najbolj prijaznega

Slika

Medo, maskota turistične kmetiji Gaube. Najrajši je sendviče :D

Kljub temu,da sem se danes nagazil, po snegu seveda, sem naletel tudi na blato :shock:

Slika

Ne moreš verjet...

Sicer pa, kako ste kaj razpoloženi za tradicionalni osmo februarski pohod/tek po Šentiljski poti?
Uporabniški avatar
 Loni
Vreme napisal/-a:Sicer pa, kako ste kaj razpoloženi za tradicionalni osmo februarski pohod/tek po Šentiljski poti?

Loni je za letošnji 8. februar out. Trenutno sem pri par 100 ravninskih m in niti mm več :oops: .
Uporabniški avatar
 jan_jan
Vreme napisal/-a:Danes je za menoj že tretji zaporedni vikend potepanja po Šentiljski poti. In danes je bilo treba iti mimo Arija

Slika

Verjetno ni potrebno poudariti,da je najbolj tečen pes daleč naokoli. Sem pa ga danes malce prečital. Ker je mi je sledil še kar naprej od domačije in ni nehal lajati sem se razkuril in zadr na njega "marš domov". In ne moreš verjeti, cviknil je in odpihal proti domu. Mogoče pa je le bolj plašljiv, kot si mi mislimo...

Če že omenjamo najbolj tečnega ne moremo mimo najbolj prijaznega

Slika

Medo, maskota turistične kmetiji Gaube. Najrajši je sendviče :D

Kljub temu,da sem se danes nagazil, po snegu seveda, sem naletel tudi na blato :shock:

Slika

Ne moreš verjet...

Sicer pa, kako ste kaj razpoloženi za tradicionalni osmo februarski pohod/tek po Šentiljski poti?

Ari legenda :evil: , neutrudno poiskuša na 100 in en način "zagristi", za menoj se je pripravljen preganjati še po gozdu navzdol proti Sladkemu Vrhu :shock:.
Uporabniški avatar
 markor
Rajko, 8.2. je že obkrožen na koledarju! Delam pa tolko reklame, da nas pride verjetno 100.. :mrgreen:
(..samo pravi čas objavi uro, da bomo lažje vedeli, koliko bo kdo zamujal.. :lol:
Uporabniški avatar
 bor©
ZdravkoC napisal/-a:Ja, kake ekipo bodo, glede tempa mislim?
Malo se preštejmo. Okvirno.

Jaz bi se pridružil tekaški ekipi. Pri Ariju pa šprinterski :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
No super,da ste začeli preštevati :clap:

Je pa moje vprašanje bilo malce dvoumno. Nas namreč predvidoma v vikendu okrog 8. februarja ne bo doma. Kar pa seveda ne pomeni, da nebi tekaška oz. šprinterska skupina zaokrožila po Šentiljski poti. Če pa se bo našla še kakšna tekaško/pohodniška pa še toliko bolje.

Sam se bom podal na pot kakšen teden kasneje. Če se mi bo kdo pridružil ne bom imel nič proti :D
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA