prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Vreme
Zdravc uf, to pa ni vredi prebrat. Si pomislil na putiko? :(

Marko kar se tiče dežja možne padavine po 13 uri, nekaj malega ... takrat upam, da bom jaz že doma :lol:
Uporabniški avatar
 majcka
semjul napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Zdravc uf, to pa ni vredi prebrat. Si pomislil na putiko? :(

kakšna putika neki, če je vse v glavi, ga je zdelal strah, da me bo moral prenašati devet ur :lol:

Žiga - žaga glavo preč....
 Tekačiča
PeterM napisal/-a:Če uspe komu printati še kak rezervni dnevnik, bom zelo vesel.
Geslo: pijača po izbiri. :D
LP, Peter

Imam jaz nekaj rezervnih. :wink: Edino blazinico naj še nekdo vzame za vsak slučaj.

Dežja menda ne bo po zadnjih podatkih na poročilih. :D

Gremo spat, se vidimo zgoooodaj zjutraj! :shock:
Uporabniški avatar
 PeterM
Tekačiča napisal/-a:
PeterM napisal/-a:Če uspe komu printati še kak rezervni dnevnik, bom zelo vesel.
Geslo: pijača po izbiri. :D
LP, Peter

Imam jaz nekaj rezervnih. :wink: Edino blazinico naj še nekdo vzame za vsak slučaj.

Dežja menda ne bo po zadnjih podatkih na poročilih. :D

Gremo spat, se vidimo zgoooodaj zjutraj! :shock:

Hvala, Eva. Zlata si. Zdaj pa počasi spat. Noč bo kratka. :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vreme napisal/-a:Zdravc uf, to pa ni vredi prebrat. Si pomislil na putiko? :(

Rajko hvala za skrb :rol:
sicer ne poznam bolečin putike, vendar to menda ni v stopalu ... ali se motim?
Včeraj sem pojedel 6 aspirinov (nimam drugega antirevmatika) in danes ob 3:00 zjutraj še enega in sem se zjutraj vstal brez šepanja. Aja, pa s šentjanževim oljem si masiram.
Jaz bi rekel, da sem se pravilno odločil in morda danes odtečem 2 km za probo :-)
Uporabniški avatar
 zz topka
Jej, ma upam, da je samo pri nas vsa ta dež, ki ima za past danes. Slika
Pravzaprav ščije že cejlo noč in še cejli dan.... tako, da ga po moje zmanjka, da bi šel motit še tekače po Šentiljski.... :D
Al imaste zraven tudi plavalni tečaj?Slika
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
semjul napisal/-a: ...kakšna putika neki, če je vse v glavi, ga je zdelal strah, da me bo moral prenašati devet ur :lol:

Sem se veselil tega, da bi te vse te ure prenašal, si boljši človek, odkar imaš fotoaparat :-)
strah ne poznam

... so bili trije sini, ki so fotru v kleti stalno popili vso vino
zato je moral strašno skrbeti in ga zaklepati ...
... enkrat gre od doma in na sod napiše, da je v sodu strup
ko pride nazaj domov, gre naprej pogledat v klet.
Sod je bil prazen, zraven pa je bilo zapisano:
"Ata, mi se smrti ne bojimo" :-)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
zz topka napisal/-a: Jej, ma upam, da je samo pri nas vsa ta dež, ki ima za past danes.

pri nas je lepo, sicer ni sonca, vendar je "suho"
Lep dan imajo ŠPP-jevci
grem nekaj delat, ker mi gre na jok, ker nisem z njimi :--(
Uporabniški avatar
 Vreme
Evo mene, opravil z mojo polovičko. Glede na to,da še nekaj mesecev nazaj niti sanjal nisem o tem podvigu. upam,da je to prelomni trenutek, da lahko rečem išiasu pa pa :-- Očitno je Ni dneva brez hoje opravilo svoje.

Glavnina me sicer ni dobila, pričakoval sem jih do Zgornje Velke, pa me potem niso dobili niti do Vranjega vrha. :lol:

Vreme, pa je super, sicer nekaj vetra a trenutno kar sije sonce :D
Uporabniški avatar
 semjul
:D

deseti uradno zabeležen krog po Šentiljski je za mano. Bilo je super fajn in samo v tem delu Slovenije je včeraj sijalo sonce. Tek po Šentiljski smo obeležili tudi kulturno, ter zapeli v kleti ob kozarčku belega. Po analizi v Belni je ostalo na mizi 12 eur, tako da draga družba, naslednjič je kavica na Sladkem vrhu že plačana. Upam, da se zbere še kdaj tako super in usklajena družba in čimprej odtečemo nov krog. Do takrat pa :laola
 Tekačiča
semjul napisal/-a::D

Upam, da se zbere še kdaj tako super in usklajena družba in čimprej odtečemo nov krog. Do takrat pa :laola

Jaz tudi. Samo par dni me pustite pri miru, ker sem trenutno bolj "švoh" v nogah. :lol:

Skratka, fajn je bilo. Priznam, da mi je proti Brlogi vedno malo muka, ampak se ne dam. :--
Če ne bi bilo vetra, bi vremenski pogoji že bili kičasti. :D
Eni so nam že na štartu pobegnili.....pa nič zato, smo jih v Sladkem vrhu na kavi "ujeli". :wink:.
Fajn skupina (13) smo bili, dokaj usklajeni.
Tudi rujna kapljica pri Sirku in še eni postojanki je letos bila za 5 ! :piti: So domačini res prijazni, le škoda da mi nimamo časa, da bi se dlje zadržali..... :lol:

Čakam kakšen fotomaterial in mogoče še kdo zapiše čas in višince.

Rajko , tudi tebi čestitke, da ti je spet steklo! :clap: Tak si bil hiter, da te nismo mogli ujet....

Hvala vsem za družbo in se vidimo! :laola

P.s. Glede na to, da sve bile samo dve "diklini"....fajn bi bilo, da se naslednjič še kakšna opogumi in nam pridruži. :D
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA