Z napisal/-a:Uf, vidva se pa ne šparata ... Kaj pa muskelfiber od Kališča? Klin s klinom, ne?
Kakšno Kališče?

Ja pa še res je, bedrca tako ali tako bolijo, sedaj vsaj vem od česa. Res pa je, da nisva pretiravala.

INOT napisal/-a:Vidim,da si ti pravi ultraš in tudi ideje imaš vrhunske.Sam sem bolj cestni kolesar.Tudi jaz sem že imel takšne ideje v gavi kot so s kolesom do podnožja Triglava in nato peš gor ali pa kakšna Peca ali Raduha.Preko Pohorja pa me nekako več ne vleče predvsem zaradi zadnjega spusta od belvija do arene.Drugače pa se bomo že kaj zmenili. Drži se.[/quote]
p.s.punce so bile v redu-predvsem hrvatice
tadejk napisal/-a:Z napisal/-a:Uf, vidva se pa ne šparata ... Kaj pa muskelfiber od Kališča? Klin s klinom, ne?
Kakšno Kališče?![]()
Ja pa še res je, bedrca tako ali tako bolijo, sedaj vsaj vem od česa. Res pa je, da nisva pretiravala.
INOT napisal/-a:Vidim,da si ti pravi ultraš in tudi ideje imaš vrhunske.Sam sem bolj cestni kolesar.Tudi jaz sem že imel takšne ideje v gavi kot so s kolesom do podnožja Triglava in nato peš gor ali pa kakšna Peca ali Raduha.Preko Pohorja pa me nekako več ne vleče predvsem zaradi zadnjega spusta od belvija do arene.Drugače pa se bomo že kaj zmenili. Drži se.[/quote]
p.s.punce so bile v redu-predvsem hrvatice
INOT napisal/-a:Pravkar sem se vrnil iz treninga s Haupijem. Naredia sva kar v redu turo.Naslednji teden se moraš enkrat obvezno priključiti,čeprav je od petka naprej napovedano slabo vreme.Za 24 ur po koroških hribih sva se menila že nekaj z Haupijeml,lahko se zmenimo.Glede tvojih podvigov in planov pa imam občutek,da si kar nekaj razredov pred mano.Jaz sem bolj tak tretjerazredni revček.Sicer pa vidimo se na treningu.
Te slučajno zanima moja ponudba na forumu za 12 ur Vogau ekipno?
snezni_tekac napisal/-a:Mimogrede fantje kaj CRO trek liga? Medvednica, Gorski KOtar, Velebit?
Hrvati so po mojem mnenju kar se tice gibanja v naravnem okolju v organizacijskem smislu par korakov pred nami. Imajo ligo...Jaz sem malo povohal njihove zadeve letos pa bom malo sistemsko se lotil njihovih zadev.
haupi napisal/-a:snezni_tekac napisal/-a:Mimogrede fantje kaj CRO trek liga? Medvednica, Gorski KOtar, Velebit?
Hrvati so po mojem mnenju kar se tice gibanja v naravnem okolju v organizacijskem smislu par korakov pred nami. Imajo ligo...Jaz sem malo povohal njihove zadeve letos pa bom malo sistemsko se lotil njihovih zadev.
Zdravo,
ti bom jst kot moderator teme o Adventure raceu na strani TF, ter član organizacijskega odbora Adventure race Slovenia http://www.adventurerace.si, skušal pojasniti stvari o tem kar si napisal zgoraj.
Treking liga - nevem kk to deluje, ker informacij je bolj malo, njihova internet stran pa je updejtana 1× na dva alpa tri mesce. Vem pa da Velebit laufa, čeprav organizacijsko zgleda tk, ko da bi blo bolj na ljubiteljski ravni, čeprav je organizator profesionalno društvo, ki živi sam od tega (preverjeno).
No pa kkr vem je tudi v Sloveniji kar nekaj stvari, ki se lahko kosajo s to treking ligo (SAM, tek čez Pohorje, Grintovec, Šmarna gora, 12 ur Kališča,...), tako po organizacijski plati kot tudi gledano s samega terena (v tem mislim da se sploh ne moremo primerjat - sej sploh gor nimajo).![]()
Te pa vabim, da si najdeš ekipo in se udeležiš že tretjega slovenskega pustolovskega tekmovanja Adventure race Slovenia - Velenje 2005. So pa v planu tudi krajše varijante in tudi Slovenski AR pokal - dvočlanskih ekip - več informacij dobiš kmalu.
Lp
haupi
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA