prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
 HanaMB
Jaz hodim običajno po Čopki, mimo Trikotne jase, Lukeja in pod zgornjo sedežnico gor. Ko obratujejo smučišča pa iščem manj "prometne" poti čez gozd.
Občasno tudi tečem dol in vsakič pol dva dni komaj noge premikam.
Lp
Uporabniški avatar
 Tatjana
Do Trikotne jase se da priti tudi po cesti iz Razvanja (pri gasilskem domu zaviješ za vinski hram) - na začetku je malo bolj strma cesta, od vinskega hrama naprej pa čisto rahel vzpon.
Uporabniški avatar
 INOT
Sam sem najraje tekel na Pohorje mimo obrambnega doma ker ni prehude strmine in se da cela proga pretečt.Zanimiva pa je tudi pot iz Ruš na Areh ali Belvi.Sicer pa obstaja na Pohorje desetine različnih poti....
 MikMik
A iz Ruš misliš tisto, ki gre do Šumika?
Uporabniški avatar
 INOT
MikMik napisal/-a:A iz Ruš misliš tisto, ki gre do Šumika?

Jaz sem šel večinoma po glavni cesti mimo Glažute do Belvija.No prej sem še pozabil omeniti pot iz Bistrice ob Dravi preko Pečk...
Uporabniški avatar
 areh
Hana, ne vprašaj kak me še danes noge bolijo. Po taki strmini me ne vidijo več laufat navzdol..
Tatjana, iz Razvanj je senčna pot oz. cesta, primern za poletje.Vsaj meni se tako zdi.
Ko zapade sneg imam iz Frama dve hudi varjanti: na Planico ali na Ranče. sicer so obe asvaltirane.A ko je sneg po cesti je itak vseeno..
lpA
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
areh napisal/-a:Po taki strmini me ne vidijo več laufat navzdol...

Čuj, pa saj lahko greš zraven na pot: Radizel - Obi - Radvanje - spodnja vzenjača - čopka - Bellevue - Tisa - pljučna bolnica - Šestdobe - Radizel.
Ta pot je precej bolj raztegnjena, kot spust iz Belvija in ni tako škodljiva za telo.
Uporabniški avatar
 Tatjana
areh napisal/-a:Tatjana, iz Razvanj je senčna pot oz. cesta, primern za poletje.Vsaj meni se tako zdi.

Ko ni več listja, tudi sence ni več ;)
Uporabniški avatar
 areh
Boš mogla , kot izgleda, priti na sončno stran Pohorja-na Framsko in Slivniško Pohorje, da boš vidla kak igledajo sončne poti :wink:
lpA
Uporabniški avatar
 markor
Živjo!
Sem "nov", "zelen"... :wink:
Hja, rabil bi malo pomoči... :?
Kar na začetku bi imel namreč nekaj vprašanj za vas "stručkote" :wink: glede prog v okolici Slivnice / Radizela / Hoč:
:?: kje tečete med Slivnico in Hočami - kar po glavni cesti?
:?: kako je s stezo mimo ribnikov - jo uporabljate?
:?: kje za vragca gre markirana pot Slivnica - Areh? Ali je to kar relacija grad - motokros - Šestdobe - Plahutnik?

Seveda, z veseljem :D "delim" moje trenutne relacije - nekje od začetka 2007, ko sem začel s tekom mi "najbolj paše" linja Oreh. vas - Slivnica (zadaj, čez polje), pol pa do letališča, pa desno in skoz naravnost do H.agrarne, naprej do Rač (pri križu), pol pa še kar naprej do Brezule in nazaj skozi Rače - včasih še kar naravnost do Frama in spet nazaj v O.vas - jasno, pa prej imam tudi možnost "zaključiti" klobaso... :wink:
No, počasi sem pa postal za to linijo "manj motiviran" - in včasih jo uberem kar od Slivnice skozi Čreto in mimo motokrosa, Šestdobe - hja, pol pa kar na Ranče in Fram pa nazaj... Čez nekaj časa ... morda ... pa naprej proti vrhu Pohorja ... (ki je zakon) ... :wink:
Lp!
Uporabniški avatar
 Damijan
Ijeee, Marko, čaki, da te dobita ZdravkoC in MiroR v roke...
Uporabniški avatar
 markor
.. JA, JA, ... to čakam! :lol:
Uporabniški avatar
 Damijan
Edina moja proga, ki se približa Račam, je tista, ki gre iz Sp. Polskave do umetnega jezera Požeg, nato pa cca. 2 km ob železniški progi do Rač.
Luštno, mehko, mirno... Poznaš?
Uporabniški avatar
 markor
Ja, poznam - se s familijo včasih poleti z bicikli okrog vozimo - pa ptičke lahko gledaš pa to.. :lol:
Si mi "vzel iz misli" - tudi sam sem že razmišljal o "podaljšku" - iz Brezule proti Požegu pa ob železnici skozi Rače in domov - pa moram sprobat kakšno sob / ned popoldan, po svetlem.. :wink:
Veš, običajno tečem zvečer - pa mi je po "neznanem gozdu" rahlo, no, bed.. :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
markor napisal/-a: :?: kje tečete med Slivnico in Hočami - kar po glavni cesti?
:?: kako je s stezo mimo ribnikov - jo uporabljate?
:?: kje za vragca gre markirana pot Slivnica - Areh? Ali je to kar relacija grad - motokros - Šestdobe - Plahutnik?
... Čez nekaj časa ... morda ... pa naprej proti vrhu Pohorja ... (ki je zakon) ... :wink:

Pozdravljen
Zadnje čase (to toplo zimo) je čedalje več tekačev na terenu. Zgleda tudi, da se športno tekaška kultura dviga. FINO. Mi imamo resnično zavidjivo možnost tekanja po obronkih Pohorja.
:arrow: Med Slivnico in Hočami je čudovita gozdna pot čez Križno kapelo.
:arrow: Tudi po glavni cesti mimo ribnika za Hoče se da fajn laufat, predvsem ker je široka bankina.
:arrow: Za markirano pot pa še malo počakaj, da nebo preveč za en dan :wink: ha ha

Upam, da se kaj vidimo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA