prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Pepino
@_Maja_
upssss...... sem spregledal! :oops: Hvala, torej ob 20h! :lol:
Uporabniški avatar
 Pepino
ej dezevat je zacelo, na mojem koncu ze pocasi pada (center) :?

vsi ki ste mislili danes priti v Betnavskega me zanima a pridete ali ne?
Uporabniški avatar
 INOT
Ce ne bo dezja jaz pridem!
Uporabniški avatar
 Pepino
vredu potem tudi jaz pridem samo imam slab obcutek da ne bo dezevalo.
ta dez mi ze gre pocasi na :bum: :bum:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Jaz tudi pridem, ce ne bo dezja. Drugace pa se bomo dobili naslednji teden - kaj pravite?
Ce se bo tako vreme se nadaljevalo, bomo po Betnavskem gozdu lahko laufali samo z gumijastimi skornji :evil:
Uporabniški avatar
 Pepino
dezja je konec
dezja je konec
vidimo se
vidimo se
cez 53min
Uporabniški avatar
 Tatjana
V Novi vasi se vedno dezuje :(
Uporabniški avatar
 INOT
Treninga je konec.Kdor je prisel je prisel,kdor pa ni pa bo prihodnjic.Maja malo te je dezek ustrasil,ampak potem ni vec nic padalo.Cakali smo do 20.15 pol pa sli.Pepino se je odlicno drzal,glede na to,da je bil to njegov najdaljsi tek doslej.Malo hribckov in malo spustov,pa malo smo hodili,pa je minilo kot blisk tistih 13 km.
Vazno je,da se je nekaj zacelo dogajati. :D
Uporabniški avatar
 Tatjana
Zelo mi je žal, da nisem prišla :cry: Pa ni bilo zaradi dežja, ampak nenapovedanih obiskov.
Kje pa ste tekli?
Uporabniški avatar
 Pepino
@_Maja_
midva z INOT-om pa sva mislila da si se dezja ustrasla! Pa saj bi obisk lahko prisel zraven!

Mi smo na koncu ostali trije pa smo odtekli 2 kroga bo Betnavskem potem pa sem jaz dal predlog da gremo po tisti poti ki jo je predlagal SNEZNI. In ker je Z* vedela kje moramo to tect smo sli. Tekli smo v smeri Hoc potem pa pride gasilski dom in pred njim zavije cesta desno na Pohorje. Po tej cesti smo nadaljevali in se zaceli vzpenjat na Pohorje. Kasneje smo zavili na eno cesto in se vzpenjali dalje dokler nismo prisli mimo tistega ribnika katereka uporabljajo kot rezervoar za snezne topove. Mimo tega ribnika pa smo prisli pri adrenalinskem parku ven. Nato smo se spuscali okoli nazaj dol tako da smo prisli desno od Vzpenjace ven. TEk smo nadaljevali in zavili desno mimo hotela Habakuk. Nadaljevali mimo ribnika tako da smo prisli pri benzinski crpalki Tus spet ven. No in potem se vse nazaj do Betnavskega gozda tako da smo prisli ob 22h pred Betnavski gozd!

Ja bil je moj najdaljsi do sedaj prej tekel 9-10km sedaj pa kar 13km plus da je bil se vzpon.
Danes sem komaj iz postelje prilezel, ampka kljub temu iimel :D na ustih!
Uporabniški avatar
 Pepino
INOT napisal/-a:Pepino se je odlicno drzal,glede na to,da je bil to njegov najdaljsi tek doslej.

Hvala :oops:

Sem takoj za ponovitev za drugi teden! :D :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Aha, moja sobotna tura :D
Uporabniški avatar
 Pepino
torej zamudila nisi nic novega razen dobre druzbe! :lol:
pa se oceniti nisi mogla kako smesno izgleda brez spodnjih gat! :juhuhu: :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
Sem rekel vceraj,da grem po gobe pa sem se vedno doma.Nekak cudno je zunaj vreme.
Fajn je bilo vceraj.Tako se lepo malo pogovarjas,kilometri kar tecejo,ce Pepino ne bi imel Polarja bi se verjetno kar tekli...pol bi pa bilo naenkrat 20 ali vec km pa sploh ne opazis :shock: haha.Ce kdo ne verjame naj se kar pridruzi.
Maja res bi lahko pripeljala obisk s seboj,Pa se kaj za jest in za popit,smo bili pol kar zejni in lacni.Sicer je bila ze pozna ura,toda ce bi bilo kaj sladkega...
Ponovimo kadar hocete,jaz tako ali tako tecem skoraj vsak dan,sedaj sicer malo vec intervalnih treningov na stadionu,toda vedno se najde cas se za kak km zraven :D
Pepino bo cez pol leta ze raztural totalno,Z* in S* sta tak al tak Terminator Woman,Tadej se verjetno pociva,ostali pa pridite iz misjih lukenj in se pridruzite. :juhuhu:
Uporabniški avatar
 tadejk
Aloha!

Tadej počiva samo tekaško, pa tudi tega je konec. Danes sem uspel malo resneje popeljati novo kolo na izlet. 65km, kot da bi pihnil- in to pred službo.

Avstrijski policaj ni mogel verjeti, ko me je ob 6h videl na Juriju.
Se vam kmalu pridružim.

Tadej
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA