prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
 klopotec
Tatjana, moj tempo je tudi takšen, pa ne samo moj, tako da se ne sekiraj.
 Alek
klopotec napisal/-a:Tatjana, moj tempo je tudi takšen, pa ne samo moj, tako da se ne sekiraj.

Tudi moj, tako da nič bat, kar pogumno.
Če ne bo šlo bomo pa malo hitreje hodili.
Uporabniški avatar
 Vreme
Se oproščam. Ampak če boste koga čakali boste mene, namreč svoj tempo nikakor ne spravim pod 7:00.

Ker bom nekaj dni odsoten predlagam, da kar zabetoniramo datum 26.12. Vabljani še vsi ostali, ki oklevate, vreme namreč bo, ali drugače povedano, enkrat pa ja mora nehat hcati :D

Glede na to, da za celotno progo hardiči predvidevate 9 ur, predvidevam, da bomo za softiči za polovičko (ki pa ni niti prava polovička) potrebovali slabe 4 ure. Zato predlagam, da bi mi krenili na pot ob 10 uri, ali drugače povedano zbor pri gostilni Belna v Šentilju (kjer bomo končali s tekom) ob 09:30 uri. Od tam se bomo odpeljali do Sladkega Vrha, kjer bomo začeli tek po drugi varianti.

Vsi ki si želite dobiti tudi spominsko značko planinskega društva Paloma si iz spletne strani skopirajte dnevnik:
http://pd.paloma.si/sentiljskapot.htm
Uporabniški avatar
 Tatjana
Evo, ste me prepričali :D Pridem! :D
Uporabniški avatar
 vencelj
vencelj napisal/-a:Če bo "padel" primeren datum (27. decembra sem na Kališču) in primerno vreme, bom tam, na celotni :!:
če čebula ne bi imela "če", bi bila čebula "bula" :lol:

Lep pozdrav z Gorenjske,
vencelj

Ker je "padel" neprimeren datum, bom na Šentiljski poti ob neki, drugi, bolj primerni priložnosti.
Dnevnik poti imam sprintan že dolgo, je na čakanju... :)

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 semjul
:D
Sicer sem malo skeptičen po Istri, mišice bolijo, vendar
26.12. se bliža.
Ali sva za dolgo sama z Zdravkom, ali to še drži, kdaj štart na dolgo, prevoz? Ta in še kakšno praktično vprašanje se mi zastavlja.
Čas je za dokončni dogovor. :wink:
 klopotec
O, Semjul, dobro da si spomnil. Sem skoraj pozabil na Šentiljsko. Ne zameri Vreme. Moje mišice tudi bolijo. Dolina Mirne jih je natrgala. Za dolgo nisem, ne morem, priznam. Ne morem optimalno, potem bi jih dotolkel. Kratka pa bi bila po meri.
Vreme in ostali za kratko. Kje , kdaj?
Ampak zaključiti pa moramo skupaj. Tako zelo me zanima, kako sta se z Zdravkom prebijala skozi dolino smrti, ups dolino Mirne.

Pa še to me zanima. A se da z cestnimi copati, jaz bolj primerne obutve nimam. Al pa če bi še hitro pisal božičku?
 Alek
Ja jaz sem še vedno zagret in računam na 26.12.2008, ob 09.30 pred Belno, kot je napisal Vreme. Valjda za polovičko.
Upam da se bosta Zdravc in Vreme kaj javila in rekla kako in kaj. Predlagam da onadva, vsak za svojo skupinico določita dokončen plan (zborno mesto in vse ostalo), glede na izkušnje iz te poti data določene napotke (obutev, potrebna oprema, hrana-pijača s seboj, €-koliko????...). In potem, akcija, kot smo že napisali, od besed k dejanjem.
Uporabniški avatar
 Vreme
Ravno prišel, pa sem samo na hitro pokukal...

Kot vidim zadeva velja, razen ne vem kako je kaj z vami za celotno pot. Polovička bo, kot smo se dogovorili, kaj več pa napišem jutri!!!! Božičku kar naročite za primerne copate...
Uporabniški avatar
 Vreme
Upam, da sedaj že lahko rečemo, da se bomo štirje odpravili na polovičko., seveda še vsi ostali dobrodošli.

Vreme bo ugodno, napovedane pa so malo nižje temperature. Zjutraj tam nekje okoli -4°C, dnevne pa tudi ne bodo presegale kaj dosti več 0°C. Torej primerno se bo treba obleči, kape in rokavice nam bodo tudi prišle prav. Za obutev vsekakor predlagam goratexovo tekaško obutev, zna biti mokro, pa tudi spolzko. Glede na to, da polovičkarji ne bomo tako dolgo na poti, predlagam, da imamo pijačo in potrebno prehrano kar s seboj. Seveda pa lahko kaj konkretnega pojemo na analizi.

Ne vem pa kako je kaj z vami, ki ste se nameravali podati na celotno pot?
 Alek
Vreme če je to to, se dobimo 26.12.2008 ob 09.30 uri pri gostilni Belna (je to tu pri Jukatanu oz. za Petrolom ali stara Belna?). Priporočaš primerno obleko, copate in hrano ter pijačo. Se pravi da nahrbtnik ne bo odveč. Pa nekaj € za morebitno analizo. OK, jaz sem za, se vidimo.
Uporabniški avatar
 Vreme
Alek dogovorjeno. Katero progo pa bomo ubrali, pa je odvisno tudi od tega kako se bo odločila skupina za celotno progo! Če se slučajno zgodi in se ne odločijo za tek po celotni poti, bi mi opravili s prvo varianto torej z začetkom in koncem v Sladkem Vrhu. Torej pričakujemo odgovor hardičev :D, v tem primeru pa se dobimo pri stari Belni, kjer je tudi začetek in konec Šentiljske poti.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ja, kar redno prebiram te poste in se ne morem izkristalizirat. Tek v Dolskem sem že odpisal, Kališče gor-dol-gor so zaključili prijave, Zvone se tudi ne odloči dokončno za Pohorski datum. Kaj nam ostane? Danes sva govorila s Semjulom in ugotavljava, da sva zaenkrat še sama. Glede na okoliščine se odločava, da greva na celotno Šentiljsko planinsko pot.

V tem primeru bo start ob 6.00 pri stari gostilni Belna. Dobro bi bilo, da se dogovorimo za analizo, saj nas lani pri belni pol ure niso postregli in smo krenili drugam - imeli so namreč organizirano skupino.

Sicer pa bomo itak opremljeni s telefoni 8)
Uporabniški avatar
 Vreme
Kar se tiče Belne bom poklical, drugače pa vas odpeljem kam drugam :D
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA