prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 areh
To maš neke gorske varjante. Jaz še nisem zrel za take ture.
lpA
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Mimogrede Bistrška podružnica!

Nekaj sem pred èasom provociral da bi
razmišljali kdaj bomo povezali Ruše in Slovensko Bistrico preko Pohorja oz. obratno...Bistrica-TRije KRalji - Èrno Jezero - Osankarica - Šumik - Ruše.

Zadevo sem poleti izvajal tako v tekaški kot MTB varianti. Tako da bi lahko imeli mešano sestavo.

Morda pa ni slaba ideja, da poèakamo na prvi sneg...tisti rahli ko je še poseben mehak feeling tako za debele plašèe kot superge.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
marsn napisal/-a:oj
jaz grem za vikend tole progo ... cca 14 km, višinske razlike pa je +/- cca 300 m. Štartam na Ješenci-Požeg-Bukovec-Morje-Kopivnik-Fram-Ješenca

Lepa trasa, bi bilo za sprobat, samo jaz predlagam za takšne skupne eksperimente npr. četrtke okrog 18.00 ure. Magari s čelno svetilko v zadnjih kilometrih :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
ZdravkoC napisal/-a: ...jaz predlagam za takšne skupne eksperimente npr. četrtke okrog 18.00 ure...

No, danes smo en tak eksperiment naredili.
Dogovorjena sva bila z MiroR-jem, da greva klasično progo, imenovano "Jasa". Pridružil se nama je KSeb s soprogo in ful fajn smo odlaufali. Včeraj sem na štengah vprašal, če gre še kdo zraven, pa ni bilo preveč zanimanja :wink:

Slika

Aja ... pa naša Lilika je šla zraven :D
Uporabniški avatar
 Damijan
marsn napisal/-a:oj
jaz grem za vikend tole progo http://www.geocities.com/marsn1/karta1. ... 9618005055 , Proga je dolga cca 14 km, višinske razlike pa je +/- cca 300 m. Štartam na Ješenci-Požeg-Bukovec-Morje-Kopivnik-Fram-Ješenca.
lp

Hoj, povej, ko boš ponavljal - sem zelo za.

Aja, snežni... imamo kar nekaj dolgov, ne? Ostala nam je še povezava Boč Donačka... Saj bomo.

So many tracks, so little time..
Uporabniški avatar
 marsn
ooo

se jaz tud grem progo sedaj bol testno, ker še je letos nisem tekel. Mislim pa da bo dobra osnova za 21ko naLm.

Sebeja iz slike pa poznam, sma se že večkrat kje srečala, nazadnje še na ptujskem maratoni, kjer meni ni najbolje šlo, ker sem imel težave z želodcem.

Ko prelaufam progo pa javim stanje.

lp
Uporabniški avatar
 50cent
ZdravkoC napisal/-a: Včeraj sem na štengah vprašal, če gre še kdo zraven, pa ni bilo preveč zanimanja... :wink:

Zanimanje je že bilo ampak eni se pravkar odpravljamo z vlakom do Dravograda, kjer bom opravil en lep izlet čez greben Pohorja do ljubega domeka v MB :wink: .....(sicer res z kolesom ampak nobenemu povedat :wink: ). Zato je bila včeraj pavza za moje boge nogice :).

Lp :)
Uporabniški avatar
 areh
Ok, pol ostajamo ta vikend še na "solo".
LpA
ps Naslednji vikend pa z mano nič ne bo. Puta vabi :wink: .
Uporabniški avatar
 areh
areh napisal/-a:Da ne bo ostalo samo pri dogovorih, jaz bi lahko šel že ta vikend na kakih 15-18 km. Samo ne bi preveč kompliciru z logistiko, tako da bi kar štartal nekje na relaciji Fram-Rače potem pa eno tako tako traso, da bi končal na izhodišču. Recimo v soboto po kosilu, tako da mi ostane nedelja za kolo, da malo razpeljem boleča meča. Omenjna razdalja bi ustrezala trasi Fram-Radizel-Orehova vas-po Miklavški cesti proti letališču-mimo letališča-po makadamu mimo križa do hotinjskih ribnikov-mimo deponije do Rač-Fram. Tempo tak ko zadnjič, ko smo/ste šli v Bistrico na analizo :lol: . Če je keremu premalo, se lahko priključi le del poti, seveda.
LpA

ok, odlaufal samo v obratni smeri. 15.6 km. Bp. Drugo nedeljo pa kakih 17-18 km.
lpA
ps Počasi bo.... :wink:
Uporabniški avatar
 klatez
Drugo nedeljo pa se bi mogoče lahko kaj zmenila.
Samo jaz bom bolj zgoden, štartam najkasneje ob 7h.
Lahko pritečem do Rač/Frama in se tam dobiva okoli 8h.
Potem pa lahko greva kakšen tvoj krog ali pa po znani poti nazaj do Bistrice.
Če greva v Bistrico, te potem z avtom dostavim nazaj v Fram, če ne pa ti mene v Bistrico.
Tempo pa bi meni ustrezal okoli 5:00.
Uporabniški avatar
 areh
Kaj pa, če ti prilaufaš do Frama ali Rač potem skupaj nadaljujeva do Polskave(po isti poti kot zadnjič), nato se jaz obrnem nazaj proti domu po gl. cesti, ti pa nadaljuješ do Bistrice?
lpA
ps No, za 100% itak da ti šele v soboto povem(trgatev), da ne boš spet užaljen :roll:
Uporabniški avatar
 klatez
Tvoj predlog je zame vredu.
Tudi jaz še nisem 100% in se bova še fiksno zmenila konec tedna.

Užaljen? :mrgreen:
Ne, ne - žejen (te je jo-jo pol rešil) :drink
Uporabniški avatar
 areh
klatez napisal/-a:Tvoj predlog je zame vredu.
Tudi jaz še nisem 100% in se bova še fiksno zmenila konec tedna.

..

Kak ti kaže?
LpA
Uporabniški avatar
 klatez
Areh, žal tokrat ne bo šlo.
So se druge stvari malo drugače obrnile...

Si še piševa za kak drug termin!
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA