prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
 klopotec
Če bi se vidva malo manj slikala, bi nas mogoče celo ujela, hi,hi.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
klopotec napisal/-a:Če bi se vidva malo manj slikala,

Še premalo sva se, saj iz fotk ni razvidno, kje sem izgubil jakno asics, katero sem si zataknil za "kamelco".
 klopotec
Gremo v kratkem v tiste konce, pa bomo pozorni na tvojo jakno. Kakšne barve je, da ne bomo pobrali kakšne druge?
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Jakna je bila temno modrikasta, s svetlo sivimi vložki. Na drugi fotki se še malo vidi. Vse ostale jakne pa kar pustite ležati ob poti :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Torej če hočemo najti Zdravcovo jakno se moramo podati na pot. Čaka nas 34 km poti od Šentilja, Ceršaka, Sladkega Vrha, Trat, Zg. Velke, Rajšpa do Vranjega Vrha kjer bomo zaključili z analizo.

Dajmo se preštet in povedat, kateri datum nam odgovarja, v igri sta datuma 2.1 ali 3.1. 2009!

Kar se mene tiče sta oba datuma spremenljiva!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Zdravo
Da malo skočim v zelje :D
Danes sva se z Alekom dogovarjala, da greva v torek po tej trasi. Tempo bo zmeren. Se morda kdo pridruži? :shock:
Start ob 7.00 še bolje pa bi bilo ob 6.30.

Navalite na polovičko. Naslov teme je "Iščemo staro zapacano jakno"
Mimogrede, jakno sem že kupil novo, lepo, fantastično, Adidas :!:
Uporabniški avatar
 Vreme
Sam nimam nič proti zelju :D . Torej hitrejši k Zdavcu vsi ostali pa se mi lahko pridružite 2.01.2009, ki mi datumsko bolj odgovarja! 8)
 Alek
Vreme napisal/-a:Sam nimam nič proti zelju :D . Torej hitrejši k Zdavcu vsi ostali pa se mi lahko pridružite 2.01.2009, ki mi datumsko bolj odgovarja! 8)

Halo, hitrejši? Vreme upal sem da prideš zraven v torek, me malo "skrbi" Zdravcov zmeren tempo. Ampak bo že, nekako.
Mi pa zelo paše termin v torek, ker 02.01.2009 mi ne gre skozi.

Pišurija, bomo natrenirali to progo, tako da marca 2009 res pade cela.
Uporabniški avatar
 Vreme
Hm ta torek bi mi mogoče tudi odgovarjal, ampak Zdravkotov tempo pa ne :shock: , tako da ne vem no :-((
Nazadnje spremenil Vreme, dne 28 Dec 2008, 18:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 natasa
ZdravkoC napisal/-a:
Mimogrede, jakno sem že kupil novo, lepo, fantastično, Adidas :!:

Važič 8) !

Carji ste, prijeten tek vam želim.

:wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
natasa napisal/-a: Važič 8) !

Ma sem že mislil super, Nataša gre zraven, pol pa vidim :nono: in skoraj :FO: ... se hecam, sem vesel, da vsaj berte to mantro, saj če boste z Bernardo krenile za Biel, je to super dobra krepka polovička s precej več gor in dol. Priporočam!

Sem pa upravičeno vačič :D
Slika
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 28 Dec 2008, 20:30, skupaj popravljeno 2 krat.
 klopotec
Vreme napisal/-a:Torej če hočemo najti Zdravcovo jakno se moramo podati na pot. Čaka nas 34 km poti od Šentilja, Ceršaka, Sladkega Vrha, Trat, Zg. Velke, Rajšpa do Vranjega Vrha kjer bomo zaključili z analizo.

Dajmo se preštet in povedat, kateri datum nam odgovarja, v igri sta datuma 2.1 ali 3.1. 2009!

Kar se mene tiče sta oba datuma spremenljiva!

Meni odgovarja 2.1. s tem da začnemo čim bolj zgodaj.
Uporabniški avatar
 Vreme
Klopotec zmenjeno. Drugi dan v novem letu se tudi meni zdi primeren, pa še torkova ekipa pa nam bo lepo uhodila pot! :D Za čas pa se še dogovorimo, seveda čim bolj zgodaj!
Uporabniški avatar
 Tatjana
Jaz na žalost 2.1. ne morem. Sigurno bo pa še kakšna prilika, da odtečemo Šentiljsko pot skupaj.
 Alek
Zdravc, kva je zdej? Velja jutri ali ne? Se že psihično pripravljam. Še kdo?
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA