prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 klatez
Aja točno, res sem te enkrat videl na biciklu... :wink:

Sedaj mi je jasno - Pohorje! Zato tek po hosti, pa v hrib,...
Uporabniški avatar
 areh
klatez napisal/-a:Aja točno, res sem te enkrat videl na biciklu... :wink:

Sedaj mi je jasno - Pohorje! Zato tek po hosti, pa v hrib,...

:wink:
lpA
September je pred vrati, počasi si poiščem teniske za tek in začel bom z (mojo) tekaško sezono, ki traja tam do spomladi. Naj prej malo po ravnem, kasneje-komaj čakam-pa v šumo :D Ko malo ujamem ritem, upam, da nam rata kdaj it skupaj..če ne prej pa na zimskem pokalu na Pohorje :wink: Po februarski operaciji sem nekajkrat že tekel to poletje in kot kaže je križna vez že dobro sanirana, saj nise čutil nobenih bolečin :mrgreen:
lpA
Sem te videl pred enim tednom po Framu laufat in sem mislil kar na forum pripopat besedilo, da Areh sicer laufa, a še ne piše :D
:D Malo pa res ,ja. To bolj "tipam" kak mi sploh gre po dolgem cajtu... Če si me vidu po Framu sem ravno začel ali pa končal. Danes grem spet zvečer :D Sam ne vem kak bom jz letos z vami..sem srečal MarkoR-ja pa prav da vi zdej na pol profi, na Ptuj hodite pa tak...mogoč na kako regeneracijo pridem....
Ajde, zdržte!
lpA
11,5 km neki podobnega fartleku.Tam ko ponavadi po ravnini do Orehove,Hotinje vasi, Rače krožošče in nazaj domov.Kak je še lepo zvečer ko ni mrzlo ... :D
LpA
Predvčerajšnjim pa končno v hrib pa po šumi-Iz radizela na Šestdobe pa po cesti dol v Fram. Pa še tema me je dobla :? Uro pa pol..pa po strmejših delih sem hodil...
BTW Kdaj je vzpon "Peš na Pohorje" in kdaj se začne zimska liga?
lpA
Super tema. Napišem nekaj, da bom dobival sporočila o objavah.

Danes 10.5 km, HR 155/166, aver pace 3:58/km, drug teden pa v ZG na svoj prvi organizirani tek, polmaraton seveda. Kot predpriprava na LM.
areh napisal/-a: Kdaj je vzpon "Peš na Pohorje" in kdaj se začne zimska liga?
lpA

To bi znalo bit okoli 8.11.09. Sem prejšnji teden sprobal nove teniske po omenjeni trasi. V breg je čist drugi šport kot po ravnem. Sem potreboval nekaj čez 34 minut pri aver HR 162. Zimski pokal pa sledi teden ali dva po tem.
[
David Greif napisal/-a:[..... V breg je čist drugi šport kot po ravnem. ....

Sigurno ..vendar je zame ena izmed boljših strani teka v hrib, da mi veliko hitreje mine kot tek po ravnini..žal pa je slabost tega, da po vsakem hribu pride spust, ki ga res nimam rad :roll:

Nekak sem lani največ prakticiral Fram-Radizel-Šestdobe-Fram, ali pa kar po glavni do Lovskega doma...
Na redni zimski ligi si letos želim, da bi kdaj od Belvija nadaljaval do Areha in potem spust domov v Fram :D ,tak da vas bom kdaj poskusil za kak prevoz nažicat do MB :wink:
David, čas maš pa tak na Belvi, da se bova zgleda samo na štartu videvala :clap:
lpA
Čuj ne vem, malo bi še rad izboljšal čas na Belvi. Samo vidim, da do LM moram pustit hribe na miru,je povsem drug feeling. Po ravnem rabiš brzino, ki jo v klanec izgubiš. V breg jaz tudi rad tečem, mi pa tek nazaj (nizbrdo) tudi ni pi srcu. Greš na LM? Ali morda naslednji teden v ZG ali Graz?

P.S. Danes sem krožil po naših obronkih (s kolesom) in sem se s Kopivnika želel spustit čez Loko do Morja. Pa sem strokovno pristal na Zgornji Polskavi, še zdaj ne vem kako mi je to ratalo. :oops:
:lol: Malo morje poti je tule na Framskem pohorju,ja. Tudi jaz ne obvladam vseh.
Letos ne grem na LM, je le še preteklo premalo časa od operacije zato sem šele kak mesec nazaj začel malo redneje teči in to max po 1,5h. Ne vem kako bi se koleno obnašalo po recimo 2h teka..Če bo vse ok, grem zopet drugo leto. Do zdaj sem bil itak samo enkrat(2007) in tekel 1:50. Se pa veselim zimske lige...
lpA
Ma ja, jaz tudi tek jemljem bolj na easy, se sploh ne obremenjujem s časom, sicer se bom potrudil po najboljših močeh, a ne bom nič žalosten če bom 1 ali 2 minuti hitrejši ali počasnejši. Nima prav nobene veze. Prvi tek sem letos naredil konec avgusta, da se ne menimo kaki muskelfiber sem imel nekaj dni ... Potem pa vedno manj. Sedaj že gre.
Včeraj, v toplem večeru iz Frama do krožnega v Račah, potem za Brunšvik in nato levo mimo odpada, mimo ribnikov do Hotinje vasi, čez AC do Slivnice in po glavni cesti domov. Zneslo je 12,2 km v 1:09. Moram nujno poiskati naglavno svetilko..ne vem kam so mi jo male skrile..
lpA
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA