prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Vreme
pododgovor@ZdravkoC :D

Čisto preprosto. Kot sem napisal je to moja "standardna" seveda hribovska 21tka po kateri tečem tudi v poletnih mesecih. Takrat pa je tisti prehod od Lovskega doma do ribnikov zaraščen in skorajda neprehoden, ker pa je bilo lani zorano čisto ob gozdu, kar je še dodatno "otežilo" ta prehod sem se pač podal dalje po cesti! :wink:
 klopotec
Vreme, kako je v nedeljo odprta trgovina v Sladkem vrhu in ali je še kakšna trgovina na poti, ki je odprta v nedeljo.
Is Šentilja bom krenil ob šestih zjutraj in zgleda da bo res sveže. Z vodo bo problem, ker bo zmrzovala. Bom že nekak.
Uporabniški avatar
 Vreme
Trgovina v Sladkem Vrhu je odprta do 12, tudi na Zg. Velki enako, ostalih trgovin pa nimaš na poti. Vodo pa boš vsekakor dobil tudi pri domačinih ob poti, tako da okrog tega ne bi smelo biti problema. Pa srečno pot!!!
 klopotec
semjul napisal/-a::D

Razmišljam, da bi jutri še enkrat opravil s celotno Šentiljsko. Brez iskanja štampiljk in fotografiranja. Za pot pa mislim, da mi je ostala v spominu in ne bo večjih težav.

A v nedeljo ti pa ne odgovarja? Jaz grem v nedeljo s štartom (nizkim) ob 6.00.
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljeni "Šentiljčani"!

Lepo, da je vsak teden kdo na progi. Kmalu se vam tudi sam pridružim.

Tudi tokrat vam želim lep in uspešen da. Zvone
 IvanDrvaricMB
Ali kdorazmišlja da zavije še na Svečinsko stran...gor do stolpa,Plača potem preko Kungote na Urban in v MB?
Uporabniški avatar
 Vreme
IvanDrvaricMB napisal/-a:Ali kdorazmišlja da zavije še na Svečinsko stran...gor do stolpa,Plača potem preko Kungote na Urban in v MB?

Seveda razmišljamo tudi o tej poti :D Če veš kaj več o njej daj odpri novo temo pa nam kaj več povej o njej :wink:
Uporabniški avatar
 semjul
klopotec napisal/-a:
semjul napisal/-a::D

Razmišljam, da bi jutri še enkrat opravil s celotno Šentiljsko. Brez iskanja štampiljk in fotografiranja. Za pot pa mislim, da mi je ostala v spominu in ne bo večjih težav.

A v nedeljo ti pa ne odgovarja? Jaz grem v nedeljo s štartom (nizkim) ob 6.00.

:D

Ob nedeljah imam greh že če grem na Pohorje :wink:

ne brez heca, sobota mi je boljša, ker lahko do ponedeljka počijem in malo povrnem moči,nedelja pa je bolj družinski dan. Lahko pa se mi pridružiš jutri.
Štartati imam namen okrog 6.30, mislim da se takrat že dani.
Uporabniški avatar
 Vreme
Vreme napisal/-a:Trgovina v Sladkem Vrhu je odprta do 12, tudi na Zg. Velki enako, ostalih trgovin pa nimaš na poti. Vodo pa boš vsekakor dobil tudi pri domačinih ob poti, tako da okrog tega ne bi smelo biti problema. Pa srečno pot!!!

Ops napaka, na Zg. Velki trgovina ob nedeljah ni odprta, gostilna (Snežinka) pa je odprta cel dan! :D

Pa srečno pot obema Semjulu v soboto, Klopotcu pa v nedeljo!!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Lepo je to prebirat. Se bojim, da bo čez par dni trasa v celoti asfaltirana, saj bodo ugotovili, da je na njej več prometa, kot na odstavnem pasu avtoceste za MS. :wink:
Z veseljem bi vam pomagal delat gužvo, pa zgleda, da imam spet nek prisilen počitek.
@IvanDrvaricMB pa je spet razgibal zadevo. Tudi trasa od Šentilja čez Plački vrh, Ciringo, Svečino, Špičnik, pa preko Jedlovnika na Križ ... pa po oni strani lepo proti domu, mora biti zelo interesantna. V resnici bi lahko bil to podaljšek iz Kozjaka v Slovenske gorice. Je pa res, da je to že druga tema.

Srečno na Šentiljski vsem
Uporabniški avatar
 zvone
ZdravkoC napisal/-a:Lepo je to prebirat.
@IvanDrvaricMB pa je spet razgibal zadevo. Tudi trasa od Šentilja čez Plački vrh, Ciringo, Svečino, Špičnik, pa preko Jedlovnika na Križ ... pa po oni strani lepo proti domu, mora biti zelo interesantna. V resnici bi lahko bil to podaljšek iz Kozjaka v Slovenske gorice. Je pa res, da je to že druga tema.

Srečno na Šentiljski vsem

Zdravko je podal kar dober predlog: sam sem pred leti delal turo čez Kozjak ( iz Dravograda proti Mariboru) in naprej v slovenske gorice (Kungota - Šentilj -Sl. vrh) ter ob Muri do Gornje Radgone.

Tura je res enkratna in "za ponovit".

Imejte se lepo! Zvone
 klopotec
Pravkar sem govoril s Semjulom in je zelo hiter. Začel je pred sedmo pri -14 stopinj, zdaj pa je v soncu in se odlično počuti. Za sabo ima že 33 km.

Sporoča da je v Velki trgovina odprta tudi ob nedeljah. To mi bo jutri prišlo prav.
Uporabniški avatar
 Vreme
klopotec napisal/-a:Pravkar sem govoril s Semjulom in je zelo hiter. Začel je pred sedmo pri -14 stopinj, zdaj pa je v soncu in se odlično počuti. Za sabo ima že 33 km.

Sporoča da je v Velki trgovina odprta tudi ob nedeljah. To mi bo jutri prišlo prav.

Res je danes je bilo precej hladno, se pa temperatura počasi dviguje sedaj je "še samo" -5°C. Semjulu pa očitno gre zelo dobro!!! :clap:

Kar pa se tiče odpiralnega časa trgovine na Zg.Velki se opravičujem, očitno sem dobil napačno informacijo!!! :oops:
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA