prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 natasa
bernarda napisal/-a:
klopotec napisal/-a:Ja, če maš veliko tega, potem najbrž ni v užitek, sicer pa rad delam take stvari. Pa saj maš čas. Jaz pa tudi že vedno bolj voham čas, ko bom imel mnogo časa, ha,ha.

:lol: :lol: Imel boš samo eno veliko krizo, tako kot vsi mi ostali :lol: :lol: , boš že videl, ČAS :!: :!: :?: :idea: kakor kdaj :!:

Večni problem upok....... :roll: :lol:
Uporabniški avatar
 bernarda
natasa napisal/-a:
bernarda napisal/-a:
klopotec napisal/-a:Ja, če maš veliko tega, potem najbrž ni v užitek, sicer pa rad delam take stvari. Pa saj maš čas. Jaz pa tudi že vedno bolj voham čas, ko bom imel mnogo časa, ha,ha.

:lol: :lol: Imel boš samo eno veliko krizo, tako kot vsi mi ostali :lol: :lol: , boš že videl, ČAS :!: :!: :?: :idea: kakor kdaj :!:

Večni problem upok....... :roll: :lol:

NESRAMNICA :nono: ti ti :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
Časa imaš očitno dvolj, zato pa pridno treniraš, na tekmah pa razturaš oz. zmaguješ!!!! Bravo, res si đekica!!!
Uporabniški avatar
 bernarda
natasa napisal/-a:Časa imaš očitno dvolj, zato pa pridno treniraš, na tekmah pa razturaš oz. zmaguješ!!!! Bravo, res si đekica!!!

:lol: To so me samo punce naprej spustile, zato mi je šlo :oops: :!:

Bravo tebi za tvoje kilometre in treninge.Že vem, kdo bo na Češkem razturaval :!: :?: Poročilo bo pa tako ali tako fenomenalno :cast1: :rol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA