prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 klatez
Malo za skomine in pa da ne boste mislili, da se pri nas nič ne dogaja - včeraj nam je uspelo ponoviti lanski tek na Štatenberg.

Ponovno trije udeleženci. Letos je Inota zamenjal Uroš, pa Damijan in Klatež iz lanske zasedbe. Zaradi družinskih obveznosti smo pričeli ob 6.00 zjutraj.

Progo smo še malo razširili na okoliške griče, tako da se nismo vračali po enaki poti. Skratka ca. 35 km zelo lepega teka...

Slika
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
klatez napisal/-a:Malo za skomine ...

Ja, to so res skomine...
Uporabniški avatar
 klatez
Čuj, ZdravkoC, pred dvema tednoma pa sva z Damijanom pritekla skoraj do tebe... (no ja, do skoraj do Rač).
Samo nisem vedel ali imaš kaj hladnega v hladilniku :wink:

Evo ta tek:
Slika
Uporabniški avatar
 Tatjana
Lepe turce :)
Kako pa vidva rešita problem s pijačo? Tovorita s sabo ali kupujeta sproti?
Uporabniški avatar
 klatez
Kaj pa boš s pijačo? :wink: (kamela press)

OK, priznam - pijemo in kaj prigriznemo tudi.
Logistiko pa imamo urejeno tako, da en dan prej eden izmed nas na določene točke nastavi pijačo in kakšne energijske ploščice (skriješ kakšno vrečko v grmovje pa je).
Pa še kakšen kolesarski trening lahko opraviš ob tem! Ali pa uspavaš otroke z vožnjo v avtu. Ali...
Uporabniški avatar
 Damijan
Evo še jaz: nedeljsko jutro je res bilo fino: ko smo štartali, ni bilo nič kaj hladno, ob 9h, ko smo končali, pa je bilo že prav vroče. In - vedno znova: kako hitro mine 3urni tek ob čvekanju... Hitreje, kot kdaj kakšna samotna desetka al pa še kaj krajšega...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
klatez napisal/-a:Čuj, ZdravkoC, pred dvema tednoma pa sva z Damijanom pritekla skoraj do tebe... (no ja, do skoraj do Rač).
Samo nisem vedel ali imaš kaj hladnega v hladilniku

Fino, da poveš za nazaj. Še mojo št. GSM imaš pa sprašuješ preko foruma, če imam hladen pir.
Z gajbo vred sem ga dal v hladilnik.
Vedno dobrodošli, čuj.
:toast: :beer: :pivo:
Uporabniški avatar
 klatez
Super, hvala za ponudbo. Vsekakor jo bom ob priliki izkoristil :wink:

Edini problem je ta, da so te ture bolj "last minute" aranžmaji, tako da kakšnih velikih dogovorov ni možnih.
Pa še ure so za nekatere preveč zgodnje...
Uporabniški avatar
 INOT
Lani je bil super trening z Damjanom in Klatežem. :D
Letos pa žal po trojkah nič več dolgih tekov.Samo še kakšen kratek trening do 15 km tu in tam.
Uporabniški avatar
 lojzeP
INOT napisal/-a: Letos pa žal po trojkah nič več dolgih tekov.Samo še kakšen kratek trening do 15 km tu in tam.

............ al pa še kake štenge - zelo občasno :-- :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
lojzeP napisal/-a:
INOT napisal/-a: Letos pa žal po trojkah nič več dolgih tekov.Samo še kakšen kratek trening do 15 km tu in tam.

Lojz ti se pa ne zafrkavaj :wink: drugač boš moral spet prit na štenge. :twisted:
Že dolgo nisem bil nič gor...
Uporabniški avatar
 lojzeP
INOT napisal/-a:
lojzeP napisal/-a:

Lojz ti se pa ne zafrkavaj :wink: drugač boš moral spet prit na štenge. :twisted:
Že dolgo nisem bil nič gor...

Nč bit sram - kr vprašaj :shock:
Še vse po starem, zima ni pustila večjih posledic - dirka sledi :D
Uporabniški avatar
 klatez
Takole - po dolgem času danes spet ena zgodnja jutranja nedeljska tura po "ravnini" proti Štatenbergu.
Tokrat jaz in RokE, pa malo krajša varianta (slabih 25 km).

Slika
Uporabniški avatar
 klatez
Evo, spet nedelja in spet ena stara tekaška proga preverjena - tokrat do Račkih ribnikov (slabih 21km).
Danes že trije - Damijan, RokE in jaz!

Slika
Uporabniški avatar
 klatez
Včerajšnja jutranja nedeljska tura:
- Slov. Bistrica-Leskovec-Črešnjevec-Pretrež-Slov. Bistrica (23km)
- RokE in jaz

Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com