prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 mare
Takole kot berem nekatere je čudno, da je sploh še kje kakšen organiziran tek. Ali bi bila možna kakšna trasa ob Dravi? Enkrat sem tam tekel po levem bregu, pa je bilo super.
Uporabniški avatar
 ero
hoj,

še en žabar, ki le pametuje, se oglaša :)

predlagam, da se pofočka(mo)te, kdo in s čim je pripravljen resno sodelovati. nato pa se glede na področja sodelovanja naredi delovne skupine:

- za pripravo tehničnega projekta
- za pripravo promocijskega gradiva
- za določitev proge
- za iskanje partnerjev (investitorjev)
- za promocijo v medijih, med tekači, po šolah, ...
- za lobiranje pri politikih in upravi
- za ...

ne rečem, da mora biti vse takoj. torej naredimo načrt s koraki in fazami. ko bodo narejene smernice, bo takoj lažje, ker bo vprašanje 'kaj' in 'kako' in ne več 'ali sploh' in 'zakaj' :)

za naju z Milkecom lahko trdim, da bova 'iz centrale' maksimalno zraven. tudi na prvem sestanku bi rad bil zraven! če ga združimo še s kakim treningom, toliko bolje :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Končal se je čas počitnic, zato je prišel čas,da se začnemo sistematično ukvarjati z mariborskim maratonom. V ta namen organiziramo tekaško-delavno srečanje, ki bo sestavljeno iz dveh delov.

Dobimo se v sredo 12.09.2007 ob 17 uri na štengah, kjer jih bomo preizkusili. Po končanem preizkusu bomo opravili prvi informativni sestanek na temo mariborskega maratona.

Vabljeni prav vsi, ki ste pripravljeni s svojim znanjem, voljo, poznanstvi, izkušnjami ali na kakšen drugačen način pomagati pri soustvarjanju ideje o mariborskem maratonu.

Prosim vas da vsi, ki se boste udeležili srečanja, javite svojo prisotnost preko zs.
Uporabniški avatar
 ero
torej jutri ob petih pod štengami, ne? najprej par visokih skipingov do vrha in potem umirjen sestanek na temo MM08 - ne, niso melodije Morja ampak Mariborski maraton :)

iztočnic ne bom ponavljal. predvsem je pomembno, da pričnemo delati, da vidimo, kakšne so želje, potrebe, možnosti, ideje, poti do uresničitve, kdo koga pozna, ...

se vidimo jutri :)
 klopotec
Eden mi naj na meil pošlje tel. številko. Jaz krenem od doma ob štirih in bi lahko bil prepozen, ko bi vi Štenge že opravili. Da bom potem vedel kje ste.
Uporabniški avatar
 Vreme
klopotec napisal/-a:Eden mi naj na meil pošlje tel. številko. Jaz krenem od doma ob štirih in bi lahko bil prepozen, ko bi vi Štenge že opravili. Da bom potem vedel kje ste.

poslal!
Uporabniški avatar
 Vreme
Nekje moramo začeti :D

Slika

Se vidimo jutri :wink:
Uporabniški avatar
 50cent
Lepo si to skupaj spesnil Vreme :D

Lp :)
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Vreme napisal/-a:Nekje moramo zaèeti :D

Se vidimo jutri :wink:

Luškan logotip.
Moti me edino da si s tekaèem prekril Mariborskega belega goloba.
Ta je zelo bistven za zgodovino Maribora...bolj kot grad...
Èe lahko tega tekaèa malo premakneš heheh...
Uporabniški avatar
 Vreme
Snežni ta logotip sem naredil kar tako, da pač nekje začnemo :) . A si zamisliš kako bi izgledal tekač kateremu bi rastel golob iz glave????? :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
:arrow: Hvala bougi, da sn Štajerc :D nimam dauč, s cajtom sn pa bol bougo

:) :D :shock: :D :)
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a::arrow: Hvala bougi, da sn Štajerc :D nimam dauč, s cajtom sn pa bol bougo

:) :D :shock: :D :)

Ma važno je da si štajerc :wink: , cajta pa tako ali tako imamo vsi bolj malo :lol:
Uporabniški avatar
 50cent
Pa majice tudi ne pozabit!! :)

Lp :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com