prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Šentiljska in mraz sta za mano. 8ur 29 min bruto, se vidi da je polna luna, je šlo super. Zjutraj strupen mraz za tek, -14, tako da sem prvo uro naredil le slabih 5 km, kar se mi je otepalo ves čas. Vendar mraz ne pusti dihat, če pa se pokriješ preko ust, ni prave ventilacije in ruta zmrzuje, pri teku pa reže v obraz na stostine iglic. Vendar se je zrak "ogrel" na cilju je bilo že vročih -4.
In teči je bilo lažje.
Še lažje je sedajle sedeti na toplem. :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Bravo Semjul :laola
Ko se mi ... bo pa tudi tisti del Zasavske ...
Uporabniški avatar
 Vreme
Semjul čestitke :clap: , dosegel si izreden rezultat, pa še v takem mrazu. Če se ne motim je to celo hitreje, kot so z progo opravili prvo pohodniki (ops. prvotekači) v lanskem februarju, očitno boš ti z Zasavsko opravil za malo malico!! :lauf:
Uporabniški avatar
 lenči
Bravo Semjul, same čudovite podvige opravljaš :laola
 Alek
Ja ni kaj, vsa ti čast Semjul. Jaz ko bom veliki bom tudi celo ruknil, sicer ne tak hitro, pa vseeno...
V soboto, 17.01. bi šel malo pogledat na to potko, od Šentilja do Vranjega vrha, spustil bi te del od Mure do kmetije Sirk, dobra polovička. Štartal bi okoli 08.00 ure, bi pa bil vesel kakšne družbe, tako da če je komu, naj se javi.
Uporabniški avatar
 semjul
:D

Hvala vsem, vendar moram povedati, da je to čas za 52 km, ne za 55, da nisem pobiral štempljev in da me je mraz gnal naprej. Edini postanek je bil na Zg. Velki v trgovini, nakup banan in vode. Celo pot sem naredil le dve fotki :wink:
Kam je izginilo 3km nimam pojma sem pa sledil isti poti kot sva jo opravila z Zdravkom.
Danes je na poti verjetno Klopotec. Veliko sreče in lahke noge Iztok.
Uporabniški avatar
 zvone
semjul napisal/-a::D

Šentiljska in mraz sta za mano. 8ur 29 min bruto, se vidi da je polna luna, je šlo super. Zjutraj strupen mraz za tek, -14, tako da sem prvo uro naredil le slabih 5 km, kar se mi je otepalo ves čas. Vendar mraz ne pusti dihat, če pa se pokriješ preko ust, ni prave ventilacije in ruta zmrzuje, pri teku pa reže v obraz na stostine iglic. Vendar se je zrak "ogrel" na cilju je bilo že vročih -4.
In teči je bilo lažje.
Še lažje je sedajle sedeti na toplem. :wink:

Bravo Leon!

Kot bi rekli korošci: "to delaj"!

Lep pozdrav in lep dan še naprej! Zvone
Uporabniški avatar
 Vreme
Upajmo, da se klopotec končuje z Šentiljsko potjo uspešno. Vreme mu danes ni bilo tako naklonjeno, kot včeraj Semjulu.

@ Semjul, kaj zadnji 2 km si opravil ali si jih tudi izpustil, kot zadnjič z Zdravkotm??
 klopotec
Evo, jaz sem tudi skozi. Sem že doma in sem že nekaj dal v sebe, ker sem bil lačen kot pes.
Res so ti dnevi odlični. Štartal 7.10, končal ob 16,07. Opravil celotno pot.
Dvakrat zašel, bog pomagaj. Enkrat po svoji krivdi in enkrat zaradi res slabih markacij.
Sonca res ni bilo, drugače pa vse po mojih željah. Glih prav mrzlo, ni bilo mrzlega vetra, prav sem se oblekel, obul pa cestne ASIKSKE.
Alek nič ne čakaj, zdaj so idealni pogoji za celo pot. In če jo moje stare kosti zvozijo v pičlih 9 urah, jih moraš ti v osmih. Pa nič krajšat, celo je treba opravit. Saj je meni škrpicelj tudi nekaj pravil, in privlačno je bilo tam mahnit kar naravnost (saj veš kje), ampak sem si tako zelo želel videt tisti tank, da sem škrpiclju moral reči "šuti bre".

Zdaj pa grem na drugi polšas angleke lige. In drugi polćas metanja hrane v sebe.
 Alek
Super Klopotec, res pohvalno, vsa ti čast.
Saj bi ruknil celo, ampak v glavi sem po moje še vedno (mogoče pa ne, pa vseeno) premali, bom kar dobro polovičko oddelal v soboto, pa bo tudi OK. Počasi, se mi ne mudi s celo. In nenazadnje, ti si vseeno "stari" rutiner, tako da ne gre zgubljati besed...
Uporabniški avatar
 zvone
klopotec napisal/-a:Evo, jaz sem tudi skozi. Sem že doma in sem že nekaj dal v sebe, ker sem bil lačen kot pes.
Res so ti dnevi odlični. Štartal 7.10, končal ob 16,07. Opravil celotno pot.
Dvakrat zašel, bog pomagaj. Enkrat po svoji krivdi in enkrat zaradi res slabih markacij.
Sonca res ni bilo, drugače pa vse po mojih željah. Glih prav mrzlo, ni bilo mrzlega vetra, prav sem se oblekel, obul pa cestne ASIKSKE.
Alek nič ne čakaj, zdaj so idealni pogoji za celo pot. In če jo moje stare kosti zvozijo v pičlih 9 urah, jih moraš ti v osmih. Pa nič krajšat, celo je treba opravit. Saj je meni škrpicelj tudi nekaj pravil, in privlačno je bilo tam mahnit kar naravnost (saj veš kje), ampak sem si tako zelo želel videt tisti tank, da sem škrpiclju moral reči "šuti bre".

Zdaj pa grem na drugi polšas angleke lige. In drugi polćas metanja hrane v sebe.

Bravo Iztok!

Zdaj pa "juriš" na Kozjak, Pohorje, K-24, ...

lp. Zvone
Uporabniški avatar
 zvone
Alek napisal/-a:Saj bi ruknil celo, ampak v glavi sem po moje še vedno (mogoče pa ne, pa vseeno) premali, bom kar dobro polovičko oddelal v soboto, pa bo tudi OK. Počasi, se mi ne mudi s celo. In nenazadnje, ti si vseeno "stari" rutiner, tako da ne gre zgubljati besed...

Bravo Alek!

Čestitke tudi tebi! Tudi polovička ni od muh!

lp. Zvone
Uporabniški avatar
 Vreme
Super klopotec , čestitke!!! :cast1: Če si še šel do kmetije Sirk potem si prvi, ki si tekaško predelal celotno pot v enem delu!!! :clap:
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA