prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Vreme
če se kdo odloča za tek po Šentiljski poti naj povem, da je del poti ob Muri (iz Skladkega Vrha proti Tratam) trenutno neprehoden oz. zelo težko prehoden zaradi obilice podrtih dreves in plazenja terena.

Kako bo s sanacijo tega dela je težko reči vsekakor imajo prednost hiše in ceste , katerih jih je poškodovanih kar nekaj v okolici naših krajev.

Merkacisti planinskega društva si bodo nastalo škodo ogledali in na podlagi ogleda ocenili, ali je smiselno pot preusmeriti višje ob poti.

Slika

Moram pa še dodati, da je proga bila meni najbolj pri srcu in da sem na njej opravil nešteto tekaških km. Samo upam, da bo pot še kdaj prehodna :cry:

Ostale fotografije lahko pogledate tukaj
 Alek
Se pravi del proge ob Muri, ki je bil meni najlepši. Škoda, upam da jo sanirajo in speljejo ponovno tik ob Muri, ker sem si kar predstavljal, kako mora biti lepo tečt po tem delu ko je lepo vreme, recimo spomladi, ko vse zeleni.
Upam da se porihta in ko se začne lepo vreme pa gremo ponovno rajžat na to potko.
 IvanDrvaricMB
Dodal bi, da je tudi na AUT strani ob Muri eden predel, kjer je otežen prehod zaradi sesutega drevja. Če bo kaj svežega pa v soboto o tem po turi.
Uporabniški avatar
 Vreme
Po zaslugi hitrega ukrepanja markacistov PD Paloma je pot od SV do kmetije Sirk in naprej do Trat v celoti odrta! Navali narode!!! :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Res je tudi nas je pobelilo, a zemlja je zmrznjena, tako da ne bi smelo biti kakšnih nevšečnosti na poti. :D
Uporabniški avatar
 Vreme
Danes sem opravil z drugim-zahodnim delom Šentiljske poti. Dobrih 33km se je nabralo v slabih 7 urah. Snega in blata je bilo v izobilju, pa tudi nekaj suhe poti se je našlo.:lol:

http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=132419

Evo pa še najbolj zaželeno fotko Šentiljske poti, za vse tiste, ki ste se temu delu poti izognili :wink:

Slika
Uporabniški avatar
 INOT
Upam, da je to tukaj tvoj zadnji post o "polovičkah" :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
INOT napisal/-a:Upam, da je to tukaj tvoj zadnji post o "polovičkah" :wink:

hahha NI!!! 8) Načrtujem še opraviti celotno pot v dveh dneh, potem pa bo že čas, da začnem misliti o celotni poti v enem dnevu! :D
Uporabniški avatar
 še1PR
:clap: :clap:
Tale zajček bo pa letos čisto prehiter zame! :wink: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
@Vencelj. Šentiljska poti mi je praktično pred nosom pa še najbolj idealna se mi zdi kar se tiče baznega treninga

@Alija Trenutno delam predvsem na razdalji, hitrost še ni na vrsti, tako da nič ne skrbi :wink:
 klopotec
Vreme 33 razgibanih kilometrov je lepa razdalja in kar daj času čas. Jaz včasih pretiravam in delam bedarije. Ne vem zakaj, ampak že od malega so me bedarije privlačile.
Tu na Tf je eden napisal, da je zanj 21 km najbolj prava razdalja (se mu opravičujem, da si ga nisem zapomnil in da sem len in se mi ne da nazaj gledat). Veš jaz tudi nekako tako čutim. Po 21 km se tako lepo počutim, razdiham. Ampak nek hudič me vleče, da poskusim še kaj daljšega, čeprav vem, da je to bedarija. Danes sem na Ormoški razmišljal celo o Bielu v Švici. In to po komaj enih 30 km. Potem pa sem se ujel in rekel Klopotec malo uspori, si komaj na pol Ormoške. Ampak želje pa moramo imet.
Ja, že od malega so me...... Dobro da mama ne bere tega.

Ampak ko se boš odločil za Šentiljsko v enem dahu mi povej, res bi šel s teboj. Tvoj tempo bi tudi meni pasal. Klinc gleda, čas ni najin gospodar.
Uporabniški avatar
 Vreme
Klopotec se kar podpišem pot tvoj post. Ko človeku gre, pač razmišlja tudi o takih podvigih, kot jih ti omenjaš, kakšna krizica vmes pa te postavi na realna tla. Recimo sem sam danes že razmišljal, kako bom v kratkem opravil s celo potjo, pa sem se potem, ko sem se komaj vlekel po poti odločil, da se bom držal plana pa pika. Postopnost je mati modrosti in tega se bom držal tudi v bodoče.

Kar se tiče celotne poti te pa moram žal razočarati. Vesel bi bil družbe, saj vem da ti lahko še kako pomaga v trenutkih krize, a sam sem trdno odločen, da prvič z njo opravim kar sam.

Bom pa sporočil, kdaj bom opravil celotno pot v dveh dnevih. Takrat ste pa seveda dobrodošli v moji družbi!!!
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com