prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
 Alek
Daj Vreme pravi čas, (vsaj kak teden prej) javi, ko misliš iti v dveh delih. Če bo vse OK, se ti z veseljem pridružim. Mislim da nisem edini.

Klopotec o Kozjaku (ki ga sicer omenjaš v drugi temi), smo se nekaj okvirno dogovarjali ko smo vandrali po Šentiljski, če se spomniš. Tako da bi mi fičoti (ali kaj pač bi jaz lahko bil) lahko naredili eno turco tudi po tej potki. Mogoče bi ti prevzel pobudo in rekel bobu bob, za nas ta počasne.
Pa da vidimo malo še ta del.
 klopotec
Vreme napisal/-a:Klopotec se kar podpišem pot tvoj post. Ko človeku gre, pač razmišlja tudi o takih podvigih, kot jih ti omenjaš, kakšna krizica vmes pa te postavi na realna tla. Recimo sem sam danes že razmišljal, kako bom v kratkem opravil s celo potjo, pa sem se potem, ko sem se komaj vlekel po poti odločil, da se bom držal plana pa pika. Postopnost je mati modrosti in tega se bom držal tudi v bodoče.

Kar se tiče celotne poti te pa moram žal razočarati. Vesel bi bil družbe, saj vem da ti lahko še kako pomaga v trenutkih krize, a sam sem trdno odločen, da prvič z njo opravim kar sam.

Bom pa sporočil, kdaj bom opravil celotno pot v dveh dnevih. Takrat ste pa seveda dobrodošli v moji družbi!!!

Štima. Mam še devet mesecev do penzije in potem si lahko ob Šentiljski postavim iglu in tekam tam okoli po mili volji.
 klopotec
Alek napisal/-a:Daj Vreme pravi čas, (vsaj kak teden prej) javi, ko misliš iti v dveh delih. Če bo vse OK, se ti z veseljem pridružim. Mislim da nisem edini.

Klopotec o Kozjaku (ki ga sicer omenjaš v drugi temi), smo se nekaj okvirno dogovarjali ko smo vandrali po Šentiljski, če se spomniš. Tako da bi mi fičoti (ali kaj pač bi jaz lahko bil) lahko naredili eno turco tudi po tej potki. Mogoče bi ti prevzel pobudo in rekel bobu bob, za nas ta počasne.

Eh Alek, ne sviraj. Ti pa bi res moral malo na kavč (druga tema). Ti nisi fičo. No mercedes še tudi nisi (ne bodi užaljen - saj vem da nisi).

Kozjak ti zmoreš že sedaj, ampak v mojem času. Če pa boš priden, se boš spogledoval tudi z Zvonetom in Volkom (Tek v snegu). Kar se mene tiče, je Kozjak za moje "truplo"izjemno težka zadeva, ki jo zmorem enkrat letno. (Saj se nekaj delam da zmorem večkrat, ampak to je bolj bla, bla, pol pa pokostnice pa, ah nema veze). Pismo, ne vem če lani nisem na TF pisal, kako sem suvereno vkorakal v Dravograd, joj si bom sedaj grizel nohte.
Evo, v kratkem odprem temo, Kozjak za fićote in se zberemo fičoti, vzamemo pa tudi mercedese, če se nam prilagodijo. Bi pa šli po celotni trasi (seveda je vprašanje, kaj je celotna trasa - tu bodo povedali merodajno oceno pa mercedesi.)
 Alek
klopotec napisal/-a:
Alek napisal/-a:Daj Vreme pravi čas, (vsaj kak teden prej) javi, ko misliš iti v dveh delih. Če bo vse OK, se ti z veseljem pridružim. Mislim da nisem edini.

Eh Alek, ne sviraj. Ti pa bi res moral malo na kavč (druga tema). Ti nisi fičo. No mercedes še tudi nisi (ne bodi užaljen - saj vem da nisi).

Kozjak ti zmoreš že sedaj, ampak v mojem času. Če pa boš priden, se boš spogledoval tudi z Zvonetom in Volkom (Tek v snegu). Kar se mene tiče, je Kozjak za moje "truplo"izjemno težka zadeva, ki jo zmorem enkrat letno. (Saj se nekaj delam da zmorem večkrat, ampak to je bolj bla, bla, pol pa pokostnice pa, ah nema veze). Pismo, ne vem če lani nisem na TF pisal, kako sem suvereno vkorakal v Dravograd, joj si bom sedaj grizel nohte.
Evo, v kratkem odprem temo, Kozjak za fićote in se zberemo fičoti, vzamemo pa tudi mercedese, če se nam prilagodijo. Bi pa šli po celotni trasi (seveda je vprašanje, kaj je celotna trasa - tu bodo povedali merodajno oceno pa mercedesi.)

Klopotec vem kaj misliš to s kavčem (malo ojačat glavo-tema Logarska), ampak vseeno je pa tudi skromnost lepa čednost. Lepo počasi, iz malega raste veliko.
Pa ne rabimo Kozjaka celega ruknit, danes 30 km, jutri 35 in tako dalje, dokler ne oddelamo celotne trase v enem "šubu". Pa seveda bi bilo fino, da se nam pridružijo stari prekaljeni mački. Odpremo temo pa se zmenimo in preidemo od besed, k dejanjem.
 klopotec
Alek napisal/-a:
klopotec napisal/-a:

Klopotec vem kaj misliš to s kavčem (malo ojačat glavo-tema Logarska), ampak vseeno je pa tudi skromnost lepa čednost. Lepo počasi, iz malega raste veliko.
Pa ne rabimo Kozjaka celega ruknit, danes 30 km, jutri 35 in tako dalje, dokler ne oddelamo celotne trase v enem "šubu". Pa seveda bi bilo fino, da se nam pridružijo stari prekaljeni mački. Odpremo temo pa se zmenimo in preidemo od besed, k dejanjem.

Štima.
Uporabniški avatar
 Tatjana

Mene tudi zanima polovička Šentiljske. Samo prosim ne planirajte štarta preveč zgodaj ;)
Uporabniški avatar
 Vreme
Glede na zanimanje predlagam, da se na Šentiljsko pot odpravimo v soboto 14. marec 2009 in sicer fičoti na polovičko v dolžini 33 km, mercedesi pa seveda na celotno pot.

Če bo dovolj zanimanja med mercedesi bomo štart polovičke prilagodili, tako, da nam bi uspelo to, kar nam zadnjič ni, torej da bi zadnje km pretekli skupaj! :lol:

Predlagam, da se kar preštejemo:

Fičoti:
Vreme
Tatjana

Mercedesi:
Nazadnje spremenil Vreme, dne 24 Feb 2009, 21:47, skupaj popravljeno 1 krat.
 marjan
Vreme napisal/-a:
Fičoti:
Vreme

Mercedesi:

Kaj pa za nas, ki smo golfi :wink:

lp
Marjan
 garmin 50
Vreme napisal/-a:Danes sem opravil z drugim-zahodnim delom Šentiljske poti. Dobrih 33km se je nabralo v slabih 7 urah. Snega in blata je bilo v izobilju, pa tudi nekaj suhe poti se je našlo.:lol:

http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=132419

Evo pa še najbolj zaželeno fotko Šentiljske poti, za vse tiste, ki ste se temu delu poti izognili :wink:

Slika

Po tej hitrosti in času, bi se tema na forumu, morala imenovat; Sprehajanje po Šentiljski! :oops:
Uporabniški avatar
 Vreme
@Vencelj mislim, da se pač ti ne rabiš spraševati, kam spadaš :wink: . Če se ne motim si vedno govoril o celotni poti!

@marjan, hmm golfi se pa bodo morali odločiti, kaj bi bili rajši fičoti ali mercedesi :D

@garmin50, nismo vsi mercedesi tudi fičoti obstajamo :hello:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Pišite zraven še mene ;) K fičotom seveda :oops:
Uporabniški avatar
 bernarda
8) Upam, da po Šentiljski tudi v jeseni tečete :?: :oops: Jaz bi se tudi fičekom takrat pridružila, če ne boste že vsi mercedesi. :lol:
Nazadnje spremenil bernarda, dne 25 Feb 2009, 18:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 natasa
Mater delate lušte s tole vašo Šentiljsko :twisted: !!

Slika

:wink:
Uporabniški avatar
 bernarda
:arrow: pred Sladkimi, najprej Šentiljska :lauf:
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 97