prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Vreme
Danes smo se zbrali, nekaj jih je manjkalo a nič za to. Važno je da so pogovori stekli v pravo smer. Seveda pa so najprej bile na vrsti štenge:

Slika

Ostale fotografije: http://www.tekaskiforum.net/galerija2/d ... =175&pos=0

Dogovorili smo kar nekaj stvari. Najpomembnejše so:

- Mariborska polovička bo v mesecu aprilu, točni datum bomo določili kasneje. Proga bo potekala ob Dravi v dolžini sedmih kilometrov, kar nam daje veliko možnosti kombinacij. Torej 3x7=21 :). Predvidena proga:
http://www.mapmyrun.com/run/slovenia/maribor/800790222

- Seveda pa je najprej potrebno začeti z lobiranjem pri lokalni politiki.

- Še vedno pa velja, povabilo, če lahko karkoli pomagate na tak ali drugačen način ste seveda še vedno dobrodošli.
Uporabniški avatar
 50cent
Ja res je :) , pred sestankom smo stestirali še stopnice :lol: . Je bilo hudo ampak smo preživeli :) . Vsi so se šparali samo jaz sem se bolj konkretno zapodil po stopnicah :wink: . Ja na sestanku pa je bilo zelo veliko povedanega v pravi smeri, sedaj pa se mi zdi, da je vse odvisno od nas če se bomo lotili zadeve kot je treba. Mislim, da bo zelo dosti odvisno od nas TF MB, če imamo sploh voljo kaj takšnega uresničiti. Tudi sam sem prišel na sestanek pa čeprav nimam kaj dosti poznanstev (oz. jih sploh nimam) pri lokalnih veljakih....ampak, če se da bom pomagal :) . Vse predloge, nasvete, ideje pa kar Vremenu na ZS ali pa na zaklenjeno temo ki jo bo Ero odprl samo za nas, da lahko v miru vsak pove kaj in kako.

Lp :)
Uporabniški avatar
 Vreme
Obljubljeno storjeno, takšna je bila medalja za opravljen mariborski maraton leta 1994

Slika
Uporabniški avatar
 Vlajko
Vreme napisal/-a:-... Ostale fotografije: ...

Zelo fletno dekle na sliki 4 :arrow: moram priznat. :cast1: Pa tudi na naslednjih slikah se pojavlja, se mi zdi ... :!: 8) :wink:
Uporabniški avatar
 Damijan
Heh, meni pa je bolj padla v oči slika 7, čisto zgoraj desno...

Ste imeli tam analizo? :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
Damijan napisal/-a:Heh, meni pa je bolj padla v oči slika 7, čisto zgoraj desno...

Ste imeli tam analizo? :lol:

Misliš na prodajo sadja??? :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
Vlajko napisal/-a:
Vreme napisal/-a:-... Ostale fotografije: ...

Zelo fletno dekle na sliki 4 :arrow: moram priznat. :cast1: Pa tudi na naslednjih slikah se pojavlja, se mi zdi ... :!: 8) :wink:

To pa ti bo klopotec lažje kaj povedal :P
 jurka_79
Hej!
Tudi meni je bilo fajn na "štengah" in z veseljem bi še kdaj ponovila :lol:
Upam, da bo maraton uspel in da bom tudi jaz kdaj pretekla tako razdaljo!
Do sedaj mi je uspelo 11km/65min :clap:
Lep pozdrav vsem!
Jurka (sem namreč podmladek od Klopotca)
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Super ste,

ZdravkoC mobilec je naredil dobre slikce...tudi tisto grdo gradbišèe je noter...

Se sprašujem èe ste narabutali kaj grozdja?

Pa veliko šipka je tam okoli pa trnulj. Ampak na desno stran ( gledano gor dol ) stopnic - tam veè ne škropijo nasadov.

Upam da se vidimo 1.oktobra oz. èe sem prav razumel lansko idejo: prva sobota v oktobru.

Po ene 10 takih vzponov ( drug za drugim ) pa bi se dalo natrenirati Tek na Grintovec, mar ne?
Uporabniški avatar
 INOT
Sem se mislil pridružit ampak sem 12.9 še raje užival na morju 8)
No lepo, da so se začele stvari nekam premikati....
Objava za tek na stopnice bo pa v naslednjih dneh, poiskati moram še upravljalca kmetijske šole ter se dogovoriti, če bi nam odstopili kakšen prostor po tekmi ali pa kontaktirati z bližnjo osnovno šolo v Kamnici. Če ima tu kdo kakšne zveze ali poznanstva... :lol: bi bila dobrodošla pomoč.
 Reeko
Jaz bi tui prišo na sestanek/sestanek pa nena nobenga poznam, pa tui noben kolega se nena s tekanje opravlja zato mi bi bil bed :oops: :P
Uporabniški avatar
 Vreme
Jurka79 se mi zdi, da si ga ti kar šibala po štenga, nismo na koncu nič rekli o reztultatih. Bo pa še za to čas,če ne prej pa 7 oktobra :wink:

Snežni niti pomislili nismo na rabutanje, nas je klopotec obdaril z njegovim grozdjem :lol: A šipek tudi raste tam? Hvala za informacijo. Bo štenge še treba ponoviti 8)

Inot ja vidva sta uživala mi pa smo se matrali :D

Reeko vsaka pomoč bo dobrodošla, tako da če prav razumem lahko računamo tudi na tebe?!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Reeko napisal/-a:Jaz bi tui prišo na sestanek/sestanek pa nena nobenga poznam...

Samo "zdravo forumci" bi rekel, pa bi že vedeli, da si naš. Itak bi te mi vprašali, keri te si ti, pol bi se pa že vsi poznali,
Tak gre to, če nisi vedel.
Drugič ne razmišljaj rikverc :D Glej, da ne manjkaš :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
jurka_79 napisal/-a:Hej!
Tudi meni je bilo fajn na "štengah" in z veseljem bi še kdaj ponovila ...
Jurka (sem namreč podmladek od Klopotca)

No, pa se širi severo-vzhodnjaški del TF. To me veseli.
Ni mi pa jasno, kera je bila tista tadruga punca. Sem moral namreč predčasno odpeketati, pred analizo. :twisted:
 jurka_79
To je bila moja prijeteljica, ki je na Ptuju pretekla 21-ko in se bo z veseljem še kdaj pridružila :P
Lep vikend in če ne prej...se vidimo oktobra

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA