prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Pepino
ne, INOT in zacetnica sta sama uzivala! :oops: :cry:
Uporabniški avatar
 INOT
Ja sama sva se morala matrat.Nižinsko-gorski tek preko Piramide,pa skozi gozd,na drugi strani pa dol do treh ribnikov,pa še par krogov po parku.Začetnica raztura,večino vzponov je pretekla,ne popušča za milimeter.Ko sem hotel počivati ni dovolila.Prava tortura :D Sladoleda ni bilo,ker mi pravi tekači ne padamo na take finte.
Ne vem kam to vodi?Še malo pa je več ne bomo mogli dohajat! :shock:
No sem si pa zaslužil sirup z vodo :x :cry: :lol:
Za konec pa še veslanje med kapljicami.
 začetnica
INOT napisal/-a:Začetnica raztura,večino vzponov je pretekla,ne popušča za milimeter.Ko sem hotel počivati ni dovolila.Prava tortura :D Sladoleda ni bilo,ker mi pravi tekači ne padamo na take finte.

Inot, prosim da nehaš s takimi, ker me pol trebušne mišice bolijo od :rol: . Al pa sirup tak vpliva nate, da pol stvari vidiš za kakih 100% boljše kot v resnici? Ja, sem Inota včeraj malo na sprehod peljala, samo je pravi gentlman, ker nič ne jamra, da bo zaspal od dolgega časa. Saj se bom potrudila, pa malo več trenirala, tak da bo tek na kakšno Piramido tud prišel v poštev.
Uporabniški avatar
 INOT
Še norca se boš delala iz mene kaj? :( Verjamem,da ti je bilo smešno ko sem za tabo v breg sopihal.Če me boš večkrat vzela zraven si boš res dobro natrenirala trbušnjake :D
Taki so ti začetniki.Ko pridejo v formo jih ne moreš več ustavit.To bi pol samo laufali brez prestanka...
Uporabniški avatar
 Pepino
ja pa se freh postanejo! :lol: 8)

P.S.:
pa se nobenega spostovanja do starejsih! :twisted:
Uporabniški avatar
 INOT
Tak kot si rekel ja.Jaz starec pa naj pol svoje kosti v breg vlecem :evil:
 začetnica
Ja, Inot saj si revež, ja pa maš stare kosti! Samo ti prekleto dobro služijo, ker so vzdržljive bolj kot marsikatere malo mlajše! Te že vidim da boš čez 40 let tako kot oni dedeki v Betnavskem gozdu, ko me prehitijo za pet krogov brez problema, zraven pa mi še napotke delijo, naj za božjo voljo laufam bolj počasi, da me ne bo kap!
Uporabniški avatar
 INOT
Sovražim betnavski gozd :evil: ! (razen veveric)
Čez 40 let je v planu preteči Mars!
Uporabniški avatar
 Pepino
VEVERICE ga ne motijo Slika
Uporabniški avatar
 INOT
Se bo jutri kaj teklo?Vsaj kakih 15 ali 20 bi lahko šli.O vremenu pa ta teden ne bomo :x
Bodite pripravljeni na vse variante.Mi nismo mehkužci! :lol:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Glede na vremensko napoved lahko za jutri planiraš samo duatlon :lol: No, jaz upam, da ne bo držala oz. da vsaj zjutraj ne bo deževalo in bom lahko šla pogledat Muro ;)
Uporabniški avatar
 INOT
Zadnje čase sem tako nonstop moker na teku,al od švica al pa od dežja.Tak,da me preveč ne moti vse skupaj.Nisem pa že dolgo sladoleda jedel,to je problem :cry:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Jaz sem ga pa včeraj se mi zdi da za dva tedna pojedla :oops: No, danes ga ne bom nič .... ker ga je zmanjkalo :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
Danes pač sam svoj trener!Brez .com (Maja :wink: )
Uporabniški avatar
 Tatjana
Ce bi ponudil se palacinke in kakav bi mogoce dobil kaksnega kandidata za "duatlon", npr. Pepinota :lol:
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA