prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Vreme
AinE tudi tebi hvala za čestike, kar pa se tiče Rokovnjaške poti pa te ob priliki primem za besedo :wink:
Uporabniški avatar
 zvone
Vreme napisal/-a:Ojej zelo sem presenečen, kako ste spremljali mojo pot, ampak vam povem je zelo pomagalo. V trenutkih krize sem se spomnil na vas in vaše želje pa je šlo lažje naprej. :cast1:

Trenutno imam kar nekaj problemov, tuš kabina je definitivno previsoka, tudi prag pri balkonskih vratih je nekako zrasel čez noč, hitrost hoje po stanovanju pa je takšna, da bi me še polžki prehiteli, a kaj bi to, trebušček je poln, žeja pa je še vedno velika. Tako mimogrede, Marjan tvoja ideja s slanico se je tudi dobro obnesla.

Skratka, da ne dolgovezim, poročilo bo sledilo najverjetneje jutri, še enkrat pa hvala vsem, sploh si ne znate predstavljati, kako ste mi pomagali.

Sicer pa sem s potjo opravil v dobrih 11 urah, bruto seveda, pa saj šteje samo to, da sem uresničil svojo dveletno željo!! :juhuhu:

Iskrene čestitke tudi z moje strani!

Lep dan še naprej! zvone
 bruny
:D Vreme,čestitke. Močne želje so vedno nagrajene z uspehom.
Uporabniški avatar
 Vreme
PD Paloma Sladki Vrh je sprejela pravila in nagrade glede prehojene-pretečene poti v ene dnevu in sicer:

PRAVILA IN NAGRADE ZA PREHOJENO - PRETEČENO ŠENTILJSKO POT V ENEM DNEVU:

- 1 x prehojena – pretečena pot v enem dnevu: značka + majica (vsakič, ko se pot prehodi).
- 3 x prehojena – pretečena pot v enem dnevu: diploma + 1 dan apartma na Ribniški koči.
- 5 x prehojena – pretečena pot v enem dnevu: diploma + 2 dni apartma na Ribniški koči.
- 10 x prehojena – pretečena pot v enem dnevu: diploma + 4 dni apartma na Ribniški koči.

Za prehojeno pot v enem dnevu je dokazilo dnevnik z vsemi žigi. Pot v enem dnevu se lahko opravi takrat, ko je za to organiziran pohod s strani PD Paloma – enkrat letno. V kolikor je želja, da se pot opravi izven tega termina je potrebno akcijo najaviti na PD Paloma, ki bo po potrebi kontroliralo potek akcije. Za prehojeno pot po trasi in v enem dnevu v tem primeru odgovarja vodnik PZS ali organizator, ki bo pohod izpeljal, pri tem pa je potrebno priložiti GPS sled z datumsko in časovno opredelitvijo. Koordinator za pohode v enem dnevu je Srečko Najmajster – PD Paloma (051-692-834).

Za pretečeno pot v enem dnevu je dokazilo dnevnik z vsemi žigi in GPS sled z datumsko in časovno opredelitvijo. Kdor želi pot preteči v enem dnevu, mora akcijo najaviti na PD Paloma, ki bo po potrebi kontroliralo potek akcije. Za pretečeno pot po trasi in v enem dnevu odgovarja organizator, ki bo tek izpeljal. Koordinator za teke v enem dnevu je Rajko Koražija – PD Paloma (031-423-865)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vreme napisal/-a:PD Paloma Sladki Vrh je sprejela pravila in nagrade glede prehojene-pretečene poti v ene dnevu in sicer:

PRAVILA IN NAGRADE ZA PREHOJENO - PRETEČENO ŠENTILJSKO POT V ENEM DNEVU:

- 1 x prehojena – pretečena pot v enem dnevu: značka + majica (vsakič, ko se pot prehodi).
- 3 x prehojena – pretečena pot v enem dnevu: diploma + 1 dan apartma na Ribniški koči.
- 5 x prehojena – pretečena pot v enem dnevu: diploma + 2 dni apartma na Ribniški koči.
- 10 x prehojena – pretečena pot v enem dnevu: diploma + 4 dni apartma na Ribniški koči.

Upam, da je to mišljeno v enem letu ali več, saj 10 x v enem dnevu pa se mi zdi, da bi se moral fejst gnat :juhuhu: :wink:

Mislim, da bom kakšen dan na Ribniški koči :D
Uporabniški avatar
 INOT
Odlična akcija Vreme. Že printamo dnevnike in polnimo Garmine :D
Čimprej se preizkusim na celotni poti.
Uporabniški avatar
 Sebi
INOT napisal/-a:Odlična akcija Vreme. Že printamo dnevnike in polnimo Garmine :D
Čimprej se preizkusim na celotni poti.

S prikolico seveda :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Značke so šle na pot danes. Ribniška koča pa je..., eh prvo si nagrado prigarajte pol pa povem !!! :lol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
semjul napisal/-a: ... kje pa je Ribniška koča?

Čuj, to pa za enga Pohorca ne bi smelo bit fprašanje :D
Boš moral eno turo preko Pohorja vžgat. Junija je lepa priložnost :wink:

Aja, tudi jaz sem dobil majico. Mogoče mi Vreme zrihta zamenjavo za manjšo :?: Je lepa za v planine.

Superca to pubeci dobro rihtajo. :cast:
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA