prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
OK, čakamo do četrtka, sprintamo dnevnik, v petek za probo, v soboto pa zares :wink:
:arrow: škoda, da nimam dopusta v petek, torej čakam na soboto.
Uporabniški avatar
 S*
Če je še kakšen kandidat za kakšno krajšo razdaljo (tam med 20 in 25 km) se mu rade volje pridružim... Z*, S*, Vreme? Trasa (najboljše krožna)?

Sebi, jaz sem tudi za krajšo varianto, pa Z* tudi. Ampak v slabem vremenu ne bi šla. Počakajmo torej, da vidimo, kaj nam bo ta pust prinesel. Če sem odkrita, bi mi v vsakem primeru bolj pasal kak drug vikend, zaradi petkove žurke bom v soboto ful boga ... tako da, če me ni, sem obležala ... :?

LP :)
Uporabniški avatar
 Sebi
S* se strinjam. Upam, da se vidimo - slej kot prej...
Uporabniški avatar
 markor
Oj!
(medtem ko se odločamo za (b)iti ali ne(b)iti..) :wink:
:arrow: ker mi tista karta PD Paloma nekako "ni bila všeč" (beri - sovražim orientacijo v ljubi naravi po izjemno natančnih kartah Atlasa Slovenije...) sem "progo" prerisal v top. karto (1:25000). Je v dveh delih (1 del, 2 del).
:arrow: Vendar POZOR: ker še po šent. poti (še) nisem hodil - je jasno (še) ne poznam - povsem možno je da sem kje kaj narobe narisal/prerisal - poznavalcem šent. poti bom hvaležen za popravke!
lp
m
Uporabniški avatar
 Vreme
Kaj naj rečem. Sam sem kljub celotedenskemu močnemu prehladu upal, da bomo v soboto krenili na pot, je pa prišlo do dveh sprememb. Prva je, da MORAM v soboto delat, druga je vreme. Kot izgleda nimate možnosti, da bi v soboto opravili celotno pot v kolikor toliko normalnih vremenskih razmerah. Po 12 uri se bodo tudi pri nas začele pojavljati padavine (beri dež, dež s snegom mogoče tudi kaj snega). Bi se pa znalo, če bi bili dovolj zgodnji iziti s polovičko, ki jo je Inot že načel a ne dokončal, sicer pa bi bil jutri idealni dan če bo kdo pri volji! :wink:

@ Markor jaz pa se na tvoji karti ne znajdem preveč :D Tako, da ti težko rečem če je narisan čisto po dejanskem stanju. jaz še vedno čakam da Garminatorji dejansko v živo izrišejo pot 8)
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Če je kdo ostal "za" naj se javi
:arrow: jaz sem za :D
:arrow: čeprav brez vodnika, bomo pač iskali :shock:
:arrow: glede na slabo vreme po 12 uri (o vremenu vreme press) predlagam zgodnji start, npr. 6.30 :twisted:
:arrow: magari izpustimo pavzo za malico (nahrbtniček z anorakom in žemljo) :beer:
:arrow: smo na cilju pred dežjem :cast:
:arrow: sem kaj pozabil :?: :nono:
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC pogumna odločite ni kaj, sicer pa vse je v glavi, držim pesti..
:cast1:
Uporabniški avatar
 vencelj
ZdravkoC napisal/-a:Če je kdo ostal "za" naj se javi

Če bi bil s tistega konca, bi bil še za, ob kar dolgi vožnji bom pa raje počakal drugo, vremensko bolj zanesljivo priložnost (bolj zaradi ceste kot samega teka).
lp, vencelj
Uporabniški avatar
 INOT
Mene je včeraj butnil nepričakovan prehlad, ampak do jutri bom že dober. Glede na zadnje napovedi bi naj začelo padati popoldne. Torej start čimprej (ob 6.30 pri zgornji Belni), naglavna svetilka obvezna ker prvi del poti poteka po gozdu in je ob tej ur še mrak. Hrana iz nahrbtnika, če bodo okoliščine dopuščale pa tudi kje kaj prigriznemo (na tur. kmetijah se bo tako treba ustavljat zaradi nabave tekočine). V skrajni fazi, če bi se vmes vreme hudo poslabšalo bomo pot pač skrajšali. Upam, da poleg Zdravkota pride še kdo.
Uporabniški avatar
 markor
INOT napisal/-a:... Upam, da poleg Zdravkota pride še kdo.

.. da se ne bosta sama izgubljala - pridem še jaz - pa se bomo vsi trije skupaj.. :lol:
Uporabniški avatar
 semjul
Včeraj sem tekel pot Trbovlje, Čeče, Mrzlica, Šmohor, Laško, ki je polovica Šentiljske,pa sem bil v Laškem dodobra zdelan.

Enostavno moram priznati, da še nisem zadostno pripravljen :cry: za vaš podvig.

Veliko užitkov in suho vreme na poti fantje, jaz bom pa še nekaj časa treniral, potem pa..... :D

Zdravko zate imam kartonček Zasavske poti, na kateri je zemljevid trase
od Bizeljskega do Kuma in prostori za štempiljke, vsega skupaj je normirano na 59 ur hoje, o km pa ni nič. Če prideš v nedeljo na Pohorje ti ga dam. Srečno jutri.
Uporabniški avatar
 Sebi
A je še kakšen kandidat za krajšo pot (med 20 - 25 km)? Drugače si kje druge splaniram trening...
Uporabniški avatar
 Vreme
Očitno ste se trije neustrašno odločili, da jutri zjutraj krenete na pot! :cast1:

Glede na to, da si lahko privoščim in pridem v službo ob 7:00 vas mogoče celo pridem pospremit pred šihtom pred gostilno Belna. :? Pol pa bom tako bolj nervozen kot vi, upam, da vas ne bom vsakih 5 min klical :D

Aja, da ne pozabim, če vas bodo pred 12 uro zajele padavine računajte, da bodo v obliki dežja, sneg bo možen komaj proti večeru!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vreme napisal/-a:Očitno ste se trije neustrašno odločili, da jutri zjutraj krenete na pot! :cast1:

:arrow: Štirje
:arrow: Hvala Vreme, da si poskrvel za vreme :D
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Očitno ste se trije neustrašno odločili, da jutri zjutraj krenete na pot! :cast1:

:arrow: Štirje
:arrow: Hvala Vreme, da si poskrvel za vreme :D

No pol pa štirje :D

Vreme pa boš lahko hvalil jutri, sem prepričan, da vas bo dobil dež :mrgreen:
Nazadnje spremenil Vreme, dne 01 Feb 2008, 20:34, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA