prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Vreme
Alek napisal/-a:Joj, tudi jaz odpovedujem svojo polovilčko. Razlog - letos decembra sem lenuh, potepuh, nič ne migam. Drugo leto bo boljše (še malo).

Želim pa vam obilo užitkov.

Alek recimo, da te (ne)razumem :mrgreen: , ampak tebi kot novo pečenemu Šentiljčanu ni več izgovorov. Naslednjič le glej ,da si zraven, in to ne na polovički, časa še imaš dober mesec :--

Sicer pa ima še en Šentiljčan dolg od lani ops letos :D
 Alek
Vreme napisal/-a:
Alek napisal/-a:Joj, tudi jaz odpovedujem svojo polovilčko. Razlog - letos decembra sem lenuh, potepuh, nič ne migam. Drugo leto bo boljše (še malo).

Želim pa vam obilo užitkov.

Alek recimo, da te (ne)razumem :mrgreen: , ampak tebi kot novo pečenemu Šentiljčanu ni več izgovorov. Naslednjič le glej ,da si zraven, in to ne na polovički, časa še imaš dober mesec :--

Sicer pa ima še en Šentiljčan dolg od lani ops letos :D

Velja, samo prej bi rad rukno kako polovičko, januarja mam v planu teden dopusta (upam da bo ratalo, januar je napet ko satan), pa se lahko malo vržemo na rajžo med tednom, če je kdo za.
Drugače pa sem se zaklel da jo do spomladi ruknem... pišurija
Uporabniški avatar
 Vreme
Med tednom sam definitivno ne bom imel časa, lahko pa se za kakšno polovičko dogovorivmo čez vikend, samo pol v začetku februarja sledi celotna pot :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
:twisted: zezate :?: :wink:
Gazit snega res ne bo potrebno, pa še vse okrepčevalnice so zaprte.
Bo pa šlo zato ... super
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Danes smo oddelali Šentiljsko planinsko pot v izredno blatnih razmerah. Tudi snega je bilo dovolj za gazit. Teren je v teh dneh precej spolzek.
Zaprta je bila trgovina v Sladkem vrhu, Picerija Snežinka na Zg. Velki ni pekla pic, pa še Gaube je imel zaprto.
Na kmetiji pri Rajšpovi gomili so nas prijazno posladkali z odličnim domčim vinom. Vajo sme še enkrat ponovili pri Gaubeju, čeprav je imel zaprto. Gospa je še kruha narezala, zaseke in paštete, čebula s kaplo bučnega olja ... prava pravljica. Res gostoljubno.
Medtem, ko se je Matjaž na glavni cesti obrnil proti Šentilju, sva s Samotom nadaljevala po začrtani poti. Ulovila naju je tema, Garmin s sledjo je mrknil, svetilke seveda nisva imela in nazadnje sva bila srečna, ko sva se skozi nemogoč teren prebila do osvobodilnega tanka.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
@Vencelj - Fotke so malo višje zgoraj
@Skyman - Naslednje leto in še naslednje pa še ... nikoli več v tak drek ne bom rinil 8)
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 25 Dec 2010, 20:47, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA