prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Sebi
Samo:-) napisal/-a:...tebe še vedno pogrešamo , tudi na Pohorju...

Ah, Samo, ti pa znaš na dušo pihati :wink:. Sebi je šle med zapečkarje. Med lenuhe. Zapečkarski lenuh sem postala, bi se lahko reklo :lol:
 Tekačiča
Naj me kdo razsvetli, kdaj štartamo 5.2. (če še velja), direkt po fešti v Radizelu ali ob takšni uri da se jaz lahko naspim (normalno rabim vsaj 8 ur spanja, pred kakšno ultro pa najmanj 10 ur :mrgreen: ). Moram splanirat ali fešta ali Šentiljska......ali vseeno oboje? :roll:
Uporabniški avatar
 Vreme
Očitno ste se nekateri odločili za oboje :laola (še dobro, da imam sam dober izgovor, beri Anin rojstni dan)

Sicer ne vem kako boste štartali tisti tahitri in tisti ki boste se šli "obeje", a za pohodniško skupino predlagam, da starta nekoliko prej torej ob 5 uri, tako kot lani.

Glede na to, da še zime ni konec molimo za takšno vreme kot lani! :mrgreen:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Detajli še sicer sledijo, vendar menim, da mene na startu ob 5.00 zagotovo ne bo.
Nameravam pa oddelat progo v lahkem tempu brez prevelikih naporov za mojo "nogico" :lol:
Torej lahko organiziramo tri skupine
1) Pohodniško ob 5.00 :--
2) Tekaško ob ... ???
3) Turistično tekaško ob 7.00 s predvidenim ciljem med 16 in 17 uro

Sicer je pa še vse v zraku, saj sem danes pretekel le 4,6 km :lol:
 Tekačiča
Vreme napisal/-a: za pohodniško skupino predlagam, da starta nekoliko prej torej ob 5 uri, tako kot lani.

Ok, tudi jaz v pohodniški skupini z štartom ob 5.00 uri :shock: :argue: zagotovo ne bom....(kaj ni to še ponoči? :mrgreen: )
Uporabniški avatar
 Vreme
Da malo razjasnimo zakaj ob peti uri zjutraj :D . Glede na to,da se bomo šli pohodniško bomo potrebovali cca 13 ur za celotno pot, torej bi naj bili na cilju okrog 18 ure. Torej vsaka kasnejša ura pomeni tudi kasnejši prihod na cilj. Glede na to, kako počasni bodo tisti turisti za nami pa tako ni varijante,da pridemo skupaj na cilj :mrgreen:
Uporabniški avatar
 semjul
:D

ZdravkoC napisal/-a:Detajli še sicer sledijo, vendar menim, da mene na startu ob 5.00 zagotovo ne bo.
Nameravam pa oddelat progo v lahkem tempu brez prevelikih naporov za mojo "nogico" :lol:
Torej lahko organiziramo tri skupine
1) Pohodniško ob 5.00 :--
2) Tekaško ob ... ???
3) Turistično tekaško ob 7.00 s predvidenim ciljem med 16 in 17 uro

Sicer je pa še vse v zraku, saj sem danes pretekel le 4,6 km :lol:

Čestitke za pretečeno Zdravko :clap:

ČE se udeležim Šentiljske, bi štartal kot vedno ob 7, ne glede na hitrost ( razen pohodniške), saj potem ostane čas za analizo v popoldanskem miru.

(ČE je zato ker dokončna odločitev še ni padla)
Uporabniški avatar
 INOT
Danes me je na Šentiljski poti spremljalo veliko sonca, kvalitetnega blata pa tudi popolnoma poledenelih predelov. Do Gaubeja je šlo super, potem je Garmin nepridiprav mrknil, jaz sem pa malo izgubil voljo za ganjanjem na čas. Škrat Brlogar je poskrbel, da je bil tisti breg še bolj zajeban kot ponavadi, poleg tega pa mi je nasul kup strupenih puščic v obliki krčev, ki so pa k sreči nato ponehali. Pri tanku je blato resnično optimalno (2kg/copat/10m :D ) tako, da sem na koncu iskal še zadnje zaplate snega za čiščenje.
Šentiljska pot se seveda ni dala, PB- ja sicer nisem izboljšal, izenačil pa vendarle.
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA