prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 INOT
Banda Mariborska.Ne samo mislit na računalnike,službo težave.Bomo kaj organizirali za gorenjce?Saj vem,da so škrti in bodo prišli peš.Jim bo pa po takšni dolgi poti pasal kakšen peklenski trening in nato pogostitev??Ne mi se zdaj skrivat!
Uporabniški avatar
 lojzeP
INOT napisal/-a: Bomo kaj organizirali za gorenjce?Saj vem,da so škrti ..................

....................................... in nato pogostitev?

u fino, kolk pa nas lohk pride - cela familija :?:

če nau šlo drgač bom pa Lučkota prpelu, zaleže za tri ( *občne :ignore: )
Uporabniški avatar
 INOT
So avti,avtobusi,vlaki,letala..Brez heca bilo bi lepo če bi si res organizirali srečanje.Z totega konca še sicer ni nobenega glasu ,računam pa ,da bodo že jutri kakšni odzivi.Garantirano bomo nekaj spravili skupaj.Obljubim.Drži me za besedo.
Uporabniški avatar
 Veggie
INOT napisal/-a:Še informacija za Veggie,Danes stopnice 3.24 min.Izboljšaj in mi daj motiv.

3:07 :oops:
Uporabniški avatar
 Veggie
V bistvu 3x - vmes "pavza" tek dol - po vrsti:
3:10 - 3:20 - 3:07

Dovolj motiv :?:
Uporabniški avatar
 Veggie
lojzeP napisal/-a:
INOT napisal/-a: Bomo kaj organizirali za gorenjce?Saj vem,da so škrti ..................

....................................... in nato pogostitev?

u fino, kolk pa nas lohk pride - cela familija :?:

če nau šlo drgač bom pa Lučkota prpelu, zaleže za tri ( *občne :ignore: )

U, Lojz......ti ni nekaj uslo :?: :lol: (---> pekle............)

:idea:

:wink:
Uporabniški avatar
 Z*
INOT napisal/-a:Zato Veggie in ostali dajmo se že nekaj zmenit.Se bomo vsi skupaj eden od drugega tudi kaj naučili.Pa tudi kje so ostale dame S in Z?????????????????????????
Če že ne drugega bo malo dobre volje in zajebancije.

Ahm, Veggie je za to, da te motivira in se učiš, midve s S* pa za dobro voljo in zajebancijo?? :shock: :argue:
Uporabniški avatar
 INOT
Vidim,da se Veggie sploh ne zna igrati.Naj jaz sedaj spravim pod 3 minute?Mogoče,če izgubim še par kil.Ali pa se mogoče vseeno da.Bom ob priliki poskusil.No ni kaj punca je dobra.Bravo :D :D
Uporabniški avatar
 Veggie
No, to je bilo 15.januarja... Kako pa je zdaj, pa ne vem :oops:

Bo treba enkrat probat :lol: :wink:

Slabse ne bi smelo bit :roll:
Uporabniški avatar
 INOT
Torej bi sedaj šla najmanj 2.45 min.Uh ,uh,uh.Če ni skrivnost od kod sploh si in kje običajno tečeš?
Uporabniški avatar
 INOT
Ostali pa se še niste nič oglasili glede povabila gorenjcev.Naj vas bo malo sram :x :evil:
Uporabniški avatar
 Veggie
Jaj, ne vem, ce bi bilo pod 3 min :oops:

Drugac pa sem iz praha in v prah se povrnem :oops:
Uporabniški avatar
 Veggie
Glede Gorenjcev pa je tak...... da eni (Gorenjci namrec. Aneda) nekaj govorijo, iz tega pa ni nic :roll:
 snezni_tekac
INOT napisal/-a:So avti,avtobusi,vlaki,letala..Brez heca bilo bi lepo če bi si res organizirali srečanje.Z totega konca še sicer ni nobenega glasu ,računam pa ,da bodo že jutri kakšni odzivi.Garantirano bomo nekaj spravili skupaj.Obljubim.Drži me za besedo.

Vcasij jij je dost prihajalo na Maraton cez Pohorje. Zakaj ne bi se letos?
 snezni_tekac
INOT napisal/-a:Snežni ponudba je super ampak žal trenutno za duatlon še nisem pripravljen.Če pa te slučajno zanima klasičen tek ok. Še informacija za Veggie,Danes stopnice 3.24 min.Izboljšaj in mi daj motiv.

Bom sel malo pogledat te stopnice in ti javil.

Sicer pa lahko prides tja z avtom do koder jaz grem z biciklom.

Naslednjo soboto pa se odpravljam na gorsko biciklijado po Medvednici.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com