prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 bernarda
Vreme napisal/-a:No super. Upam,da se javi še kdo počasnejši, ker drugače ga bom na...l, ker bom moral z ta srednjimi, ali pa bom vseeno prej štartal, da me boste lahko lovili :lol:

Bernarda zadnji rok za "prijavo" je četrtek 9.2, predvsem za to, ker bo v petek treba naročiti gibanice pri kmetiji Gaube. :clap:

Hvala Vreme.....pravočano javim, če pridem, da ne ostanem brez gibanice :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Vreme
Super, vedno več nas je... za Ginanico :lol:

Sicer pa sem danes opravil z drugim delom Šentiljske poti, prejšnjo soboto pa z prvim. Nabralo se je dobrih 35 km in 1000 višincev. Sedaj pa en teden počitka od Šentiljske poti, čez dva tedna pa se vidimo. :wink:
Uporabniški avatar
 zvone
Vreme napisal/-a:Super, vedno več nas je... za Ginanico :lol:

Sicer pa sem danes opravil z drugim delom Šentiljske poti, prejšnjo soboto pa z prvim. Nabralo se je dobrih 35 km in 1000 višincev. Sedaj pa en teden počitka od Šentiljske poti, čez dva tedna pa se vidimo. :wink:

Bravo Rajko!

:laola

Torej si že pripravljen za drugo skupino!

lp. Zvone
Uporabniški avatar
 Vreme
Res je, izbrali smo si pravo zimsko idilo, bodo pa temperature kar "visoke". od -17 do -6°C se bodo gibale. Torej se postavlja kar logično vprašanje, prestavimo za kakšen teden, ali se ne oziramo na temperature?

Če ste ZA ta teden pa bi vas prosil,da se vsi tisti, ki ste za gibanico neglede na prejšnje poste vpišete na novo. za gibanico bi potreboval število, do četrtka zvečer.

Hitra in srednja skupina pa tudi še nista rekla nič okoli časa štarta.

Turistično, tekaško - pohodniška, štart ob 5:00
Vreme - gibanica
Uporabniški avatar
 INFINITUM
Meni osebno odgovarja ta sobota. Prava zimska idila..mislim, da je lahko to res nekaj lepega, samo da bo vreme ok (mislim predvsem brez vetra..)

Torej Vreme, če sem prav razumel, so torej 3 skupine: hitra, srednja in turistična.

Jaz sem za bolj hitro varianto, da bo še gibanica malo topla:wink:

lp,

Tomaž
Uporabniški avatar
 Z*
A gre kaka skupina ob 6h? Tale ob 5h se mi zdi nečloveško zgodnja, ob 7h bo pa nečloveško hitra. :mrgreen:
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA