prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
 marjan
Midva štartava ob 7 uri. Mislim da bi ta hitri morali startati ob 8 uri, da bi bili potem vsi vsaj približno isto v cilju.

Obeta sneg. Kaj češ lepšega :D

lp
Marjan
Uporabniški avatar
 Z*
Če nihče ne gre ob 6h, bi tudi jaz ob 7h :shock: . Upam, da bom kos tempu, sicer pa rabim kuj tel. od Vremenkota, da me usmeri na polovičko, če mi koleno zariba. :idea: Upam, da bo 1 kos gibanice dovolj... :oops: Eh, Rajko, kaj bi sam ponoči tam okrog hodil, pojdi raje ob 7h, saj imamo knapa, da bo gaz delal ... :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Z* napisal/-a:A gre kaka skupina ob 6h? Tale ob 5h se mi zdi nečloveško zgodnja, ob 7h bo pa nečloveško hitra. :mrgreen:

Jaz ob sedmih ne bom prav čisto nič nečloveško hitra. Toliko o tem... Zgodnja pa letos ne bova zato, ker ne misliva sredi noči vstajati. :wink: Poleg že naročenih gibanic naročam še kako gretje za pljuča, pri meni znajo malo štrajkat glede na nizke temperature.
 hoja
Glede na to, da grem prvič na malo daljšo skupinsko turo,ne vem, če se sploh lahko pridružim k tistim ob 7h? Vem, da je odvisno od vremena, ampak me vseeno zanima, v kolikem času mislite opraviti s potjo? Tako za informacijo , mogoče je bolje, da ostanem doma.

Lp
Uporabniški avatar
 Vreme
Žal vam moram sporočiti, da se bom moral ta teden Šentiljski poti sam odreči zaradi neodložljivih privatnih zadev. Želim vam, da v soboto čim bolj uživate, da ne boste preveč gazili in da zadovoljni in nasmejani pridete na cilj.

Pri kmetiji Gaube sem naročil za vas 8 kosov gibanice, na vas bodo čakale po 12 uri. Od 11 ure dalje se da dobiti na Vranjem Vrhu tudi krape, da se pri Snežinki da dobiti daleč najboljše pizze pa že tako ali tako veste. Sicer pa saj ne boste samo jedli.

Ne pozabite si doma sprintat dnevnik Šentiljske poti: http://pd.paloma.si/sentiljska%20pot/dnevnik.pdf

Prosim vas, da ne pozabite na koncu v dnevnik tudi pripisati vašega naslova in številko majice, ki jo boste dobili konec leta, Zdravko tebe pa prosim,da mi vse dnevnike pošlješ na moj naslov.

Sam se bom na pot podal naslednjo soboto, če se mi bo kdo pridružil iz Šentilja, drugače bom štartal kar iz Sladkega Vrha.
Uporabniški avatar
 Loni
Ja, no, pa nič, se pa vidimo drugič, ko se pač zagledamo. Sicer pa... moja pljuča bodo jutri rekla zadnjo besedo o sobotni Šentiljski... Rezervnih na žalost nimam. :cry:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
hoja napisal/-a:Glede na to, da grem prvič na malo daljšo skupinsko turo,ne vem, če se sploh lahko pridružim k tistim ob 7h? Vem, da je odvisno od vremena, ampak me vseeno zanima, v kolikem času mislite opraviti s potjo? Tako za informacijo , ...

Menim, da v osmih urah ne bomo zaokrožili cele poti, kaj dosti več pa ga ne smemo biksat :lol: Ob 16.00 bi že bilo fajn biti na toplem. Vem pa, da smo tudi po temi že kolovratili. Čas je dokaj nepredvidljiv.
Uporabniški avatar
 Loni
Minus dva, bova šla tudi midva kdaj drugič, ko ne bo treba generatorja za moje dihalne organe s sabo nosit. In ko ne bom tako smrkavo krehajoče sorte. za pohodniško varianto bi še šlo skozi, za tekaško pa ne...
Žal naslednjo soboto ne bo zneslo, ker špilam/va taksi službo za sestro, eni imajo pač šolske počitnice :wink:
Uporabniški avatar
 še1PR
Vreme, Loni,
tudi jaz si takoj po virozi ne upam na tak mraz za toliko časa. Sem tudi kandidatka za nov termin! (enako kot Loni - naslednji vikend še ne)

Ostali pa uživajte!!
Uporabniški avatar
 Z*
Hmmm, vse te odpovedi :shock: zaveznic mojega tempa mi pa vzbujajo dodatne dvome o smiselnosti udeležbe jutri, tako in tako se že 2 dni sekiram in razpravljam sama s sabo :argue: , kako bi se oblekla za 10-urno miganje na -10 ... :roll: No ja, če ne jutri, pa mogoče naslednjo soboto ... :|
Uporabniški avatar
 semjul
ZdravkoC napisal/-a:
hoja napisal/-a:Glede na to, da grem prvič na malo daljšo skupinsko turo,ne vem, če se sploh lahko pridružim k tistim ob 7h? Vem, da je odvisno od vremena, ampak me vseeno zanima, v kolikem času mislite opraviti s potjo? Tako za informacijo , ...

Menim, da v osmih urah ne bomo zaokrožili cele poti, kaj dosti več pa ga ne smemo biksat :lol: Ob 16.00 bi že bilo fajn biti na toplem. Vem pa, da smo tudi po temi že kolovratili. Čas je dokaj nepredvidljiv.

Zdravko, daj prosim pridi točno, da ne bova samevala na Šentiljski z 10 min razliko :lol:
Drugače pa vse razumem, le to kako boš pojedel 12 gibanic ne :--
Je pa res da imaš v dobrem :drink
A bo res tako slabo vreme :?: Je treba obleči dolge rokave :shock:
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA