prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 tadejk
Vsem skupaj lep pozdrav!

Da ne bomo samo jokali, kako lepo se imajo v Tivoliju, na Brdu.... vas vabim na skupni trening v našem koncu.

V četrtek 1.7. ob 18h bi se dobili na parkirišču v Kamnici (pri pokopališču). Tekli bi v "vsakemu primernem" tempu, razdalja bi pa bila prirejena željam in seveda najšibkejšemu členu.

Vabljeni prav vsi v čimvečjem številu! :P

PS: Analiza bo!
Uporabniški avatar
 S*
Evo, mene Slika, pridem. Pa dajte še drugi: nič čakat, nič razmišljat, kar prit je treba. Vreme tudi BO (je naročeno, a ne Tadej?).

LP Suzana
Uporabniški avatar
 Z*
Odličen datum za prvo srečanje - 1. 7., si bo lahko zapomniti 8) , tudi kraj je za štajerske tekače nadvse primeren - pokopališče. :lol: :lol:
Skratka pridem - če se oglasijo še A*, Debeluh in Triman, bomo verjetno kar v polni mariborski zasedbi. :TF) Pol pa k Peciklu na analizo. :drink
Uporabniški avatar
 runner
Da ne bomo samo jokali, kako lepo se imajo v Tivoliju, na Brdu.... vas vabim na skupni trening v našem koncu

Bravo Stajerska ... tako se dela!

LP runner
(pa povabite se nas na trening... :( )
Uporabniški avatar
 lojzeP
Živeli !

Pohvalno, da tudi na totem koncu malo trenirate, samo pozor. :!:

Če greste k Peciklu na analizo pazite, da ne boste šli domov preveč "okrogli" :wink: :oops:

2x LP

P.S. pa uspešno delo ( tako in drugačno ) želim :D :D
Uporabniški avatar
 Z*
runner napisal/-a:(pa povabite se nas na trening... :( )

Kot sem že rekla nekje drugje, lepo prosim, vtaknite se, več nas bo, bolj bo veselo. :piti: In za vtikanje so, glede na odziv, nekateri vedno, a ne, Lučko (aja, Lučka ni, je danes peljal Tjašo na morje, na nudel, pa ne sme imeti nič na sebi, tudi računalnika ne) :shock:
Uporabniški avatar
 tadejk
Runner, če pa to ni povabilo za vse, potem pa jaz ne razumem slovensko! :P :P :P

tadejk napisal/-a:Vabljeni prav vsi v čimvečjem številu! :P

Še enkrat, vabljeni prav vsi!!
Uporabniški avatar
 runner
Runner, če pa to ni povabilo za vse...

ma vem :P ... po pravici povedano malo sem se dvomil med tekom v MB (Lent) in TF piknikom. Potem je piknik zmagal. :-) Le zakaj?
Vedno z veseljem gremo v MB.

LP runner
 A*
Super, da se je nekdo spomnil :P Jaz pridem, mi je že Z* zabičala, da ne smem zaspati ali iskati izgovorov...mislim, kot da bi to kdaj počela :wink:
Se vidimo.
Lp, Andreja.
Uporabniški avatar
 S*
Evo, pa nam je ratalo! :D Smo se se Štajerci tudi malo organizirali in ubrali en skupni trening, po Tadejevi zaslugi. Torej štart je bil v Kamnici, pri pokopališču, od tam proti Mariboru do parka, pa gor do Piramide, naprej po grebenski smer Urban (nekaj časa), nato čez Rošpoh in dol v Kamnico na izhodišče. Ca 10 km zelo razgibane steze (malo gor pa dol, pa asfalt, makedam, travnik, gozd, visoke trave in koprive ... :shock: ) v primernem tempu, da smo lahko cel čas poklepetavali. Ja, na koncu pa seveda na analizo k našemu "Peciklu". In sem potem bila, po sicer zaspanem dnevu, čisto "frišna".

In ker je to tisto ta pravo Slika, bi jaz še šla na kakšen skupen trening.

Pa da ne pozabim: glejte, ostali Štajerci, da se naslednjič naslikate (mimogrede A*, kje se se pa ti potepala?! :nono: .)

LP Suzana
Uporabniški avatar
 S*
Joj, se opravičujem, seveda povabilo velja za vse, tudi Neštajerce, goste, pridružene člane, simpatizerje ... Več nas je, lepše je. :wink:

Lp Suzana
Uporabniški avatar
 izidor
Bo v prihodnje se kaksen trening v Mariborskem koncu?
Jaz bi se vam z veseljem pridruzil.

LPi
Uporabniški avatar
 tadejk
Lahko se dogovorimo za sredo 22.9., ko je itak jesenski tek TF in ga preko telepatije združimo z ljubljanskimi kolegi. Seveda velja za tiste, ki nismo imeli namena v LJ.

Torej predlagam 22.9. ob 18h! Prijave naj začnejo deževati, pa se bomo dogovorili za traso in trajanje.

Tadej
Uporabniški avatar
 ero
tadejk napisal/-a:Lahko se dogovorimo za sredo 22.9., ko je itak jesenski tek TF in ga preko telepatije združimo z ljubljanskimi kolegi. Seveda velja za tiste, ki nismo imeli namena v LJ.

Torej predlagam 22.9. ob 18h! Prijave naj začnejo deževati, pa se bomo dogovorili za traso in trajanje.

bravo za pobudo! glede na to, da bo ljubljanski tek dobrodelni s prispevkom 1000 SIT (podrobnosti bom še uradno objavil pri najavah prireditev) - ste mogoče za to, da tudi vi prispevate po 1000 SIT? seveda vam naknadno pošljem vse priboljške, ki jih bodo v svojih startnih vrečkah deležni udeleženci ljubljanskega teka...
Uporabniški avatar
 vidkul
V Poletu piše, da grejo prispevki za Mladinski dom Malči Beličeve, za nakup športne opreme. :D

lp Vid
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com