INOT napisal/-a:Absolutno za akcijo samo da si malo opomorem po Čazmi.Napiši od kod si .Midva z Haupijem sva iz studenc in sva vedno za action.
Ja sem slisal da si bil na Čazmi.
Jaz sem bil tam pred dvema letoma in sem bil navdusen. Ceprav so bile klimatske razmere takrat taksne da jih je skoraj polovica odstopila po progi pa sem bil navdusen nad organizacijo in zklajucno prireditvijo. Zamisli banka je odprla svojo podruznico v nedeljo samo za tekace da so lahko dvignile s knjizice nagrado. Svak cast Hrvatom se psoebej pa sem bil ocaran nad Mažarkami kaksne maratonke so to! Woow...nic kaj nimajo zdelanega obraza kaksnih maratonk ampak nekatere so bile prave lepotice.
A si ti odnesel podoben vtis?
Ce sta iz Studenc potem pa je to cool. Potem se bomo ze sreali kaj v Studenskem gozdu. Jaz imam redno tempo progo vcasih z nasim psom resevalcem vcasih sam do Čolnarne. Sicer sem pa iz Tabora.
Drugace pa cez studence sibam tudi kolesarsko turo ali si splaniram kaksen idnividualni duatlonski projekt. Gorsko kolo + gorska tekaska tura...s kombinacijo vlaka. Na Studencih ponavadi skocim na Koroski vlak. Vcasih med tednom pa delam kaksne intervalcke okoli Pekrske in malo zasolim s kaksnim pospesenim sopenjem do cerkvice.
Moram pa priznati da me base cas in da mi dan pobere sluzba. Tako se zjutraj bolj zgodaj vstajam kaj opravim pa potem.
Sicer pa glavno turo tako za uzitek in stress test orpavim v soboto ali pa enkrat mesecno kaksno dvo dnevno ali dan in pol petek+soboto.
Toliko se pac trudim da vzamem v precepu med druzino in sluzbo.
Ti se sedja lepo regeneriraj. Ce te zanimajo ultraske zadeve pa upam da se bomo ce ne prej na trningih videli na Pohorskem maratonu pa Na Logarski septembra pa se morda kaksen maraton Podbrdo ce bo cas seveda. Jaz ne vem kako bom letos s temi tkamim ker imam nekaj individualnih idej in bi se rad lotil malo oblj sistmeaticno CRO trek lige pa se ponovitev enih norih idej : tek na tri dva tisocake s predhodnim kolesarjenjem do vznozja s kombinacijo gorskega kolesa in teka.
Ampak brez tekem ne gre. Menim namrec da je soliden maraton in soliden gorski tek predpogoj da se clovek ne igra prevec z zdravjem in da se dovolj dobro pozna ko se spusti v kaksen individualni hec kjer si mora logistiko , vodo , hrano sam urediti in se se znajti v orientaciji.