prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 areh
Je kdo s tega konca? Me zanima če je kaka pametna "fura" brez prometa tu okoli, ki je še ne poznam? Ponavadi ne srečam mnogo tekačev tu, razn enega suhega bradatega, men se zdi da je iz Rač. Jz laufam ponavadi okoli Hotinje vasi na Rače pa do Frama. Recimo. Najraj po asvaltu.Lahka bi se kdaj zmenili, ko natreniram. Sem šele začel s tekom.
lpA
areh napisal/-a:Je kdo s tega konca? ...

Zdravo areh, me veseli, da se na totem koncu pojavjajo novi forumovci. Več ko nas bo, bolj bomo močni. :hello:
Po vrsti:
- iz Hotinje vasi in iz Radizela sva miroR in jaz.
- prog za lauf je tu ogromno - smer Križna kapela - Hoče, Ranče - pljučna bolnica, Čreta - Polana, Slivnica - Obi (asfalt)
- glavna proga je Slivnica - AREH
Se kaj srečamo.
LP in FSM
Uporabniški avatar
 areh
Tudi mene veseli. Vidim da ste to po progah sodeč bolj gorski tekači. Tale Slivnica-Areh kot "glavna" proga se mi zdi kar malo zastrašujoča, glede na to da sem po "osnovni izobrazbi" kolesar in vem kako je kolesariti na Areh. A ta vaša trasa gre po planinski peš poti, ali..? Sam sem do sedaj bil večinoma na asvaltu-bolj zato ker mi ponavadi ne znese časovno da bi še po svetlem tekel, tako se bolj držim osvetljenih ali vsaj asvaltiranih prog po naši okolici. A pozimi tečete na smučeh, ali ste tudi pozimi "peš"?
Danes zvečer bom zopet "grizel" skozi vašo vas do Pinusa in okrog proti Framu.
Lep pozdrav!
lpA
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Serbus, čuj.
Pohorje je zakon. Slivnica - Areh in nazaj je lep dolgi tek po gozdu (sprostilni po markirani poti). Ni večjih strmin in se da skoz laufat. Predvsem pozno v jesen in zgodaj spomladi. Pozimi pa seveda občasno (običajno nedelja dopoldne) po pluženi cesti skozi Hoče do Areha in nazaj, tako je proga dolga ravno 42 km. Obstaja pa seveda vrsta odcepov, kjer so proge bistveno krajše. Npr. Križna kapela - pljučna bolnica - Ranče - Radizel, lepa 21-ka. Ravninska klasika pa je Radizel - Obi - Radizel, lepa 12-ka (od Hoč do Obija po traktorski cesti).
Tek na smučeh - zagotovo. Upam, da v prihajajoči sezoni Pohorska smučina ne bo odpadla, kot letos. Včasih smučam hit, vedno pa počas.
LP
:rol:
Uporabniški avatar
 areh
Mogoče se bi vam kdaj pridružil po uni do Obija. Čez kaki mesec/dva. Če bote vzel rookija s seboj. Se bom potrudil, da bom čim manj bremzal.
lPA
Uporabniški avatar
 areh
Danes pa že malo bregov. Fram-Morje-odcep Loka-gl.cesta-Požeg-Ješenca-Fram. 9.4km. Ravno prav pred spancem :wink: . Nikjer žive duše, kaj šele da bi kakega tekača srečal..
lPA
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
areh napisal/-a: ... Nikjer žive duše, kaj šele da bi kakega tekača srečal..
Če prav vem, si se enkrat pred ca 10 dnevi peljal s kolesom skozi Slivnico mimo dveh počasnih tekačev, se skoraj ustavil, pozdravil in odhitel naprej. Takrat sem rekel MiroR-ju "To je bil verjetno Areh". Mogoče se motim?
Drugače pa ti rečem, drži se Pohorja. Pohorje je zakon.
LP
Uporabniški avatar
 areh
Motiš se! Čeprav pozdravljam pa tako tekače kot kolesarje :) . Za tek na Pohorje bom moral še malo žgancev pojesti prej(beri ravninskih km), da utrdim kolena. Pri meni je tako; pljuča hočejo, koleni ne morejo :lol: .
Drugače pa sedaj tečem večinoma zvečer v mraku ali temi, ker prej ni časa, razen med vikendom , ko me je mogoče videti sredi dneva s črnim labradorcem(mi mal pomaga, ker tako vleče :wink: ). Če se vidimo, me kar ustavi, da se spoznamo!
LpA
Uporabniški avatar
 areh
Pje, včeraj me je pralo ko norca skozi Hotinjo vas in Radizel. Sem že mislo, da me miroR in ZdravkoC polivata s šlaufom izza ograje :lol: Ko je pa še začelo bliskati in grmeti, sem pa mogo pospešit, tako da je bil čas kroga na koncu :shock: . Vse je za neki dobro, hehe.
lpA
Uporabniški avatar
 areh
Danes sem odlaufal prvo 21 tko. Fram-Brunšvik-Trniče-Marjeta-Brunšvik-rače-Hotinja vas. Pol pa iztek do Frama. 1:41, HRAvg 160bpm, Paceavg 4:50. :wink:
LpA
Uporabniški avatar
 INOT
areh napisal/-a:Danes sem odlaufal prvo 21 tko. Fram-Brunšvik-Trniče-Marjeta-Brunšvik-rače-Hotinja vas. Pol pa iztek do Frama. 1:41, HRAvg 160bpm, Paceavg 4:50. :wink:
LpA

Odlično za začetek :!:
Uporabniški avatar
 areh
Hvala! Tudi sam sem bil vesel ko sem na koncu pogledal na uro.
LpA
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Areh povej, če boš na LM potrdil (ne)uradni rezultat. To ti je odlična priložnost pred zimskim spanjem. Jaz sem pa za konec v soboto še s kolesom skočil na Areh. Ful fajn.
Uporabniški avatar
 areh
Joj, na LM me ne bo. Sem imel zmenjeno za zastonj prijavo od znanca, ki je tekel na teku trojk v Lj ampak potem sva izvdela, da ni več zastonj prijave za udeležence teka trojk :cry: Tako bi me prijava prišla preveč+potni stroški, tako da se letos LM gotovo ne bom udeležol. Sem pa šel zadnjič s kolesom še enkrat premeriti traso "mojega 21 km kroga" in po kolesarskem števcu mi je izmerilo ta krog dobrih 19 km :? , tako da moj neuradni čas 1:41 najbrž ni realen.Najbrž bi moral dodati še kakih 10 min :wink: . Se mi je zdelo preveč lepo, da bi blo res :roll: . Moram nujno na Poljane na štadion umeriti footpoda.
LpA
PS Malo sem gledal razporede tekem za prihodnje leto. Zaenkrat sem naciljal Bistriški tek, ki bo marca. Je blizu.
Uporabniški avatar
 areh
Ne vem, če kaj hodite na Pohorje, al samo laufate...no, jz sem včeraj šel po Stari fiski gor do Belvija s pasjim sinom in dol grede sem tudi laufo. No, danes musklfiber, ne....MUSKLFIBER. :lol:
lpA
Ps kje pa kaj vi hodite na Pohorje?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 19

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com