prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Sezona je naokrog in pričenjajo se priprave na novo.

Triatlon klub Maribor v sezoni 2007/2008 ponuja naslednje dejavnosti za poživitev prostega časa:

1. Otroci - mariborska šola triatlona. Vadba otrok predvsem plavanja in teka. Otroci so razdeljeni na dve skupini: prva vadi 3 krat tedensko (2x plavanje, 1x atletika), druga vadi 5 krat (3x plavanje, 2x atletika). Vadba pod strokovnim vodstvom v bazenu Pristan in na atletskem stadionu Poljane. Osnovni cilj vadbe je pravilna tehnika plavanja in teka, druženje v prijetnem vzdušju in seveda tudi izboljšanje telesne pripravljenosti. Otroci se vključijo v primerno skupino glede na plavalno predznanje, starost (običajno je prva skupina od 7 do 10 let, druga skupina pa od 11 do 14+ let) in/ali interes.

2. Odrasli se lahko priključijo na dva načina:

a) šola triatlona za odrasle. Namenjena učenju plavanja (1x tedensko tečaj plavanja), in 1x tedensko atletika na stadionu Poljane. Vadba se prične v torek 2.10.

b) triatlonci. Namenjena redni vadbi plavanja 3x tedensko in1x tedensko atletika na stadionu Poljane. Spomladi so predvideni tudi skupni treningi cestnega kolesarjenja. Udeleženci se pripravljajo na rekreativna tekmovanja v triatlonu, plavanju in teku. Možno se je priključiti samo teku. Vadba se prične v pon. 24.9.

Obe skupini delata pod strokovnim vodstvom vaditelja.

Treninge/ vadbo vodi trener Dejan Čepe, prof. športne vzgoje, vaditelj plavanja, vaditelj triatlona. Dejan je tudi pravi naslov za podrobnejše informacije (dejancepe@hotmail.com 041 954 176),

Lp

Več in info na www.triatlon-klub-maribor.si , urnike pa lahko najdete na http://www.triatlon-klub-maribor.si/pog ... ningov.htm
Nazadnje spremenil Gustl, dne 24 Sep 2007, 11:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Sebi
Že prijavljena in komaj čakam 02.10.2007!
Uporabniški avatar
 tadejk
No, pa se je začelo.

Smo bili včeraj žabice, čofotali, brcali,... bilo je luštno.

Jutri pa teči na stadion. Vse je enkrat prvič.

Tadej
Uporabniški avatar
 areh
tadejk napisal/-a:No, pa se je začelo.

Smo bili včeraj žabice, čofotali, brcali,... bilo je luštno.

Jutri pa teči na stadion. Vse je enkrat prvič.

Tadej

Ne mi rečt... da si šel med 3 atlonce..lpA
Uporabniški avatar
 tadejk
Areh, čas je da sestavim vsaj tri od 10 športnih ljubezni.

Tečem- dokazano
Kolesarim- dokazano
Plavam- bolje od kamna

Če sestavim, sem na triatlonu. Že več let razmišljam o tem, ampak treba je nekaj narediti.

Še vedno bom po duši gorski tekač, pa na Maratona dles Dolomites bom tudi šel,...

Tadej
Uporabniški avatar
 areh
Bravo! To dokazuje, da imaš dovolj časa! Jaz ga najdem komaj za kolo/tek. Pa saj bo bolje čez 3-4 leta :lol: .
lPA
Uporabniški avatar
 Sebi
Ja, tako kot je povedal Tadej: včeraj se je začelo zares. Najprej sem se počutila kot da grem prvi dan v šolo (sej nubenga nam poznala, kako nej pol vem, če so ta pravi?). Ampak smo se našli. In odplavali nekaj krogov, v vrsti, eden za drugim. Mene je dal g. učitelj plavat predtazadnjo v vrsto. Sem blazno počasna. Očitno. Ali pa so bili drugi blazno hitri. Poleg tega mu ni bilo všeč kako obračam desno nogo. Ah ja. Tale g. učitelj bo dobil sive lase poleg mene...

Jutri pa tek na stadionu. Vse je enkrat prvič (spet ponavljam za Tadejem) ampak sedaj se saj ne bom več sekirala, ker nikogar ne poznam...
Uporabniški avatar
 Vreme
če sta bila včeraj prvošolčka, pa bosta danes verjetno le pokazala kamor sodita ;)
Uporabniški avatar
 Tatjana
Sebi napisal/-a:Tale g. učitelj bo dobil sive lase poleg mene...

Ne skrbi, ker ima blazno dosti potrpljenja. Pa še jaz sem ga lani dobro natrenirala :oops: :lol:
 Gustl
Tatjana napisal/-a:
Sebi napisal/-a:Tale g. učitelj bo dobil sive lase poleg mene...

Ne skrbi, ker ima blazno dosti potrpljenja. Pa še jaz sem ga lani dobro natrenirala :oops: :lol:

Glede g. učitelja/trenerja bodite brez skrbi. Ima zelo veliko veselja, pa tudi razumevanja. Še največje veselje pa mu je, ko vidi napredek (osnovna lastnost dobrega trenerja). In pri delu z njim se ne rabite bati, da ga ne bi bilo. Sam sem bil pred dvema sezonama praktično polplavalec. Že lani pa sem plaval z mnogo bolj izkušenimi sotrpini.

LP.
Uporabniški avatar
 tadejk
No, pa je tudi "prvi" tekaški trening za nami.

Glede na doživeto je prav "fancy" zamenjat malo gozd, blato,... za atletski stadion, kjer je vse sterilno, idealno,...

Za dolgo pa seveda ne :wink: OFF ROAD je le ta pravo.

Bilo je lepo , zbralo se nas je kar nekaj. Malo smo se ogrevali, pa ABC tehnike, pa razgibavanja, pa potem še 4-8x 1000m.

Ko je padla tema, si pa je g. trener zaželel doma in smo šli.

Je kar luštno. Se vidimo v torek na pristanu. :nono: Ne ne, v nedeljo na štengah.

Tadej

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA