prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 Vreme
#131533
ZdravkoC napisal/-a:@Vreme jaz pa upam, da boš lahko aktiviral prečudovito naravno pot okrog mlake, ali kar pač že je :D
Mogoče pa jo samo podaljšaš malo v naravo :?:
Sicer bo pa itak spet odlično :P


ZdravkoC odkar sem te spustil :D na Šentiljsko pot vseskozi poslušam tvojo željo , kako bi progo Sladkih6 podaljšali do ( "mlake" :x) ribnika. :wink:
To je vsekakor uresničljiva ideja, ki je bila kot ideja mišljena že tudi kot prva trasa Sladkih6, sem pa imel pri tem nekaj pomislekov. Eden izmed največjih pomislekov je, da se tekmovanje izvaja v jesenskem času, torej v času ko je že zemlja dodobra namočena, da o mokri travi sploh ne govorim. 6 ur teka v premočenih copatih verjetno ne bi bilo prijetno. Se pa vsekakor strinjam, da bi bila predlagana trasa atraktivna tudi v primeru če bi tek kdaj podaljšali na 12 ali celo 24 ur vendar se mi zdi, da bi morali v tem primeru najti ustreznejši termin.

Dosedanja trasa in predlagana trasa

Sicer pa je še do dogodka natančno 5 mesecev in 8 dni, na spletni strani Sladkih6 pa je že objavljena anketa, o vaši (ne)prisotnosti na Sladkih6. :TF)
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
#131616
Zanimiva trasa...
Bi pa bilo res dobro enkrat podaljšati na 12 ali 24 ur da bi videli kako bi se odrezali, kajti verjamem da družbe in veselja zagotovo ne bi zmanjkalo tudi pri 24 urah teka :wink:
Glede prestavljanja teka pa hmm... Čudno je to vreme :lol: nikoli ne veš kaj bo...je pa res da bi blo neprijetno tečt v vlažnih copatih.
Uporabniški avatar
 50cent
#148957
Anketa izpolnjena......čakamo na razpis :juhuhu: :D .

Lp :)
Uporabniški avatar
 marčni zajec
#148979
meni link ne dela, zato bom kar tu napisal da pridem.
(še imam neke odprte račune od lani)
Uporabniški avatar
 Vreme
#148987
marčni zajec napisal/-a:meni link ne dela, zato bom kar tu napisal da pridem.
(še imam neke odprte račune od lani)


Hmm maš prav! Ta pa deluje brez problemov:
http://vreme.hobby-site.com/sladkih6

Sicer pa upam, da boš račune poravnal!

:D
 klopotec
#149073
Vedno manj bom hodil na množične teke. (tekel ne bom nič manj, kvečjemu več) Razlogov je več. Ampak Sladkih6 bo vedno na mojem urniku. Niti ne vem točno zakaj, ampak tako bo. In tudi nekaj za na mizo bova z ženo prinesla.

Vreme, tebe pa prosim, da nam zrihtaš eno toplo gostilno za večerjo. Lanska ni bila najbolj posrečena. Ampak tudi to ni pokvarilo odličnega vtisa.
 HanaMB
#149120
Se že veselim teka in družbe :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
#149253
klopotec napisal/-a:Vedno manj bom hodil na množične teke. (tekel ne bom nič manj, kvečjemu več) Razlogov je več. Ampak Sladkih6 bo vedno na mojem urniku. Niti ne vem točno zakaj, ampak tako bo. In tudi nekaj za na mizo bova z ženo prinesla.

Vreme, tebe pa prosim, da nam zrihtaš eno toplo gostilno za večerjo. Lanska ni bila najbolj posrečena. Ampak tudi to ni pokvarilo odličnega vtisa.


Ne skrbi topla gostilna s toplo prehrano je že dogovorjena, pa še na licu mesta bo! :D
Uporabniški avatar
 Uroš Sobočan
#149677
Klopotec pol sva na istem, letos sem izpustil marsikaterega organiziranega vendar sem pretekel dosti več in dosti daljše teke od 42km v lastni režiji...
Sladkih 6 pa seveda ne izpustim za nobeno ceno...zakaj? Ker sem bil tako lepo sprejet in ker so tam res prisotni samo ljudje z veliiiikim srcem in je glavni namen teka druženje ne pa kdo bo zmagovalec...Pa še marsikaj se kot mlad tekač naučim od starih mačkov...zato hvala in se vidimo :wink:
Boma tudi jst pa mama kaj sladkega pripravla :wink: sta rekla da bosta oba spet šla OBVEZNO :lol:
Uporabniški avatar
 Radolca
#149893
kje in kdaj poteka ta tek????
in seveda koliko je dolg???
ker tako spoštljivo pišete o tem , me že iz tega razloga zanima :!: 8)
Uporabniški avatar
 Classix
#149897
Radolca napisal/-a:kje in kdaj poteka ta tek????
in seveda koliko je dolg???
ker tako spoštljivo pišete o tem , me že iz tega razloga zanima :!: 8)


http://vreme.hobby-site.com/sladkih6/

Vreme...pridem! Ali z vlakom do MB, ali pa se me kakšna dobra TF duša usmili in zapelje od LB do Sladkega Vrha in nazaj...seveda prispevam za stroške goriva!

LP
Matjaž
 klopotec
#149898
Ta tek je lahko kratek, lahko je dolg, lahko je dooolg, lahko je doooooooolg, ali pa še daljši. Odvisno koliko zmoreš skup spraviti v šestih urah. Jaz sem lani spravil skupaj 44,5 km, letos jih kanim vsaj 50.

Radolca pridi, ne bo ti žal. Je pa v Sladkem vrhu. Če ne veš kje je to, vprašaj. To vsak ve. Skoraj celo leto so bili na TV. Pa ne zaradi tega teka. Zaradi tega še bodo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA