Nneuradni forum za podporo sežanskem tekaškemu prazniku

Moderatorji: ziga, Bot-sub

Uporabniški avatar
 Primozs
#62481
Bodo imeli na Kraškem maratonu tudi kaj za vegetarijance al bo treba sabo prinest za jest (predvidevam, da jota ni vegetarijanska)
Uporabniški avatar
 Vlajko
#62482
Lani so joto ter meso delili (vsako) posebej. Baje je bila jota posebej tudi skuhana, torej primerna za vegetarijance. :wink:
 bojanm
#62487
Teran je pa za vse enak :lol:
Uporabniški avatar
 mazi
#62488
Ojla,

Tudi jest ne jem mesa in vsaj lani je bilo res dobro poskrbljeno (kot je že povedal Vlajko) in si se lahko najedel nemesne jote... :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#62492
Vlajko napisal/-a:Lani so joto ter meso delili (vsako) posebej. Baje je bila jota posebej tudi skuhana, torej primerna za vegetarijance. :wink:


Vlajko kaj pa ta krščena jota :lol: :wink: , tista je ta bolj :lol: :wink: !
Kar se tiče terana je pa tako da je tisti drugi del besedne zveze liker v navezi s prvo besedo se zelo lepo sliši in pa čuti, ali ni tako Vlajko? :twisted: :lol: 8)
ČAO!
Uporabniški avatar
 mirko1
#62511
tudi jaz upam, da se bo dalo dobiti po teku kaj takega, kar ne bo dišalo po mesu. predlani je bilo sadja dovolj.
ko smo že pri prehrani:malo me jezi okrog tega, namreč lani sem s kar nekaj inštancami kontaktiral glede perečega problema prehrane, ki naj bi bila na tekih tudi za vegetarijance, ali pa ustrezno nižja startnina. seveda so mi vsi obljubili, da bodo na glavnih sestankih konec leta razpravljali tudi o tem.
odgovora nisem dobil od nobenega društva in zveze.naprimer na glavnem sestanku tekov primorskih novic se o tem ni niti odprlo ust.
izgleda da je tema v temi :shock: ,in večina zmaga.
lani sem se udeležil skoraj 50 tekem, no letos bo ta številka več kot prepolovljena.
lp, mirko
 Bot-sub
#62526
Kar se jote tiče je povsem primerna tudi za vegetariance.

Mislim, da se bo tudi letos delilo posebej joto in posebej klobaso. Če je kdo pač ne mara jo ne vzame ali pa jo vzame in pokloni mesojedi prijateljici ali prijatelju. :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA