povezave na uradne koledarje rekreativnih prireditev, osebni koledarji, ...

Moderator: ero

Pozdravljeni!

V reviji Polet je bil v začetku leta 2006 (januar) ali pa konec 2005 (december) objavljen seznam vseh prireditev v Sloveniji za leto 2006(tekaških, kolesarskih, triatloni itd.). Ker na vaših straneh oziroma temah nisem zasledila takega celovitega seznama me zanima, kje bi lahko dobila ta seznam. Rada bi si zorganizirala teke, kolesarske prireditve itd v tem letu.

hvala in lep pozdrav vsem na TF!

Jana
Uporabniški avatar
 pegaz
JanaTT,

vidiš, to je bila napaka. Na TF mi to vsi iz poleta skrbno ven zrežemo in pod povšter! Tam je najbolj ziher, da ga najdemo, ko ga rabimo ;)

OK, zdaj pa resno: sam sem ga v resnici izrezal in ga imam na hladilniku pripetega.
V elektronski obliki pa lahko poiščeš katero koli športno prireditev na strani društva Špic, www.razgibajmozivljenje.org

Upam, da se kmalu vidimo!

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 jana teka teka
Hvala Pegaz za odgovor!

Glede rezanj iz Poleta. Že že. Imam doma že par fasciklov s članki iz Poleta, samo glej ga zlomka, ko so mi doma ravno tistega "skrili". Sem že celo bajto okol obrnila zaradi te številke, pa nisem imela sreče.

Ja tudi tale spletna stran, ki jo omenjaš mi je znana, samo mi ni tako "prijazna", kot tisti seznam. :D

Se bo potrebno pač malo bolj potruditi, ane in bolj paziti na Polete. :D

Danes je lep dan za tek! Komaj čakam, da bo konec službe!

Jana
Uporabniški avatar
 vanja
jana teka teka napisal/-a:Danes je lep dan za tek! Komaj čakam, da bo konec službe!

Na, točno to sem ravnokar razmišljala! In zagotovo je tule še dosti takih :D

Glede koledarjev pa sem se tudi jaz razvadila s tem forumom: tu dobim tako izčrpne informacije, da tisti Poletov koledar sameva doma (ja, shranila pa sem ga)...
Uporabniški avatar
 jana teka teka
Vanja, govori se po hodnikih TF, da si zelo dobra tekačica.
:D Kolk dolgo pa že laufaš, da imaš tak super rezultat?
In ali laufaš tudi maratone?
Uporabniški avatar
 vanja
jana teka teka napisal/-a:Vanja, govori se po hodnikih TF, da si zelo dobra tekačica.

Ne vem, kaj je to, da me zadnje čase tako hvalite... :oops:

Nisem tako zelo dobra tekačica, pa tudi nimam tako zelo dobrih rezultatov... Tečem dobre tri leta. Samo čisto na začetku sem imela probleme (krči :cry: ), drugače pa nisem nikoli prekinila s tekom za več kot dva tedna. Količinsko sploh ne tečem tako veliko (1000-1200 km na leto, oziroma okrog 100 km na mesec). In lani sem se spravila na svoj prvi maraton, pa tudi na prvi ultramaraton (SAM 50km). Samo spraviti se je treba! :D Se ukvarjam tudi z alpinizmom, zgolj teči mi je malo dolgčas. In komaj čakam, da se spravim spet na kolo...

Se vidimo na kakšnem teku!

LP, Vanja
Uporabniški avatar
 jana teka teka
Vanja, potem sva pa skoraj na isti valovni ... samo, da je pri meni namesto alpinizma gorništvo. Kolo tudi že lepo čaka na malo bolj toplo vreme. Poleti nam res ni dolgčas, ane. :D Vsi ti športi, sej včasih moraš kar malo planirat in usklajevat, da kakega športa ne zanemariš preveč (teka nikoli! :lol: ).

lep pozdrav
Jana
Uporabniški avatar
 vanja
Ja, tocno tako je! Vcasih je kar guzva, ker bi rada pocela ene tri stvari naenkrat. In je res veliko usklajevanja, sploh, ker je treba v zivljenju poceti se kaj drugega, kot se poditi naokoli... :? Ma, v hribih je pa vedno najlepse! :D

Lep pozdrav!

Vanja
 kseb
Zanima me ali je že bil v Poletu objavljen seznam tekov in drugih prireditev za leto 2007. Rabil bi ga, da si v grobem splaniram tekme za leto 2007.

Hvala in LP.
Uporabniški avatar
 mirko1
če se ne motim , se bo to zgodilo jutri
lp, mirko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA